MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: MGŁA
pelna zgoda. do starych materialow nie ma startutwoja_stara_trotzky pisze:<ziew> ta płyta. coraz mniej w tym magii.
KVLT lizania CZASZKI
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Debiutu KSM przebić nie łatwo, z tym odwołaniem do Hades też się nie zgodzę, ale reszta spostrzeżeń trafnych jak na mój gust. :-)Ihasan pisze:zdecydowanie słychać tu fascynacje No. lat `90tych ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Burzum się wylewa z rifów, Hades etc. Płyta cholernie transowa i bez wątpienia cholernie wkręcająca.
Tak jej słuchając po raz enty mam wrażenie, że jest to najlepsza rzecz jaka wyszła spod Mikołajowych palców.
MOC!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Tak wychwalacie, tak pompujecie balon że nie wiem czy dożyję przesyłki z MV. Dawno już chyba żadna płyta z PL nie wzbudzała takich emocji.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Niezła ta nowa płyta, ale przy "Presence" czy "Mdłości" to nawet nie stało...
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
dawno mi muzyka tyle radości nie sprawiała :D
- Block69
- zahartowany metalizator
Fajna płyta. Lekka, melodyjna, przebojowa. Przyjemna.
Dziś wchodzi dużo lepiej. Bardziej pasuje do słonecznej pogody. Tekstów jeszcze nie czytałem, ale muza bardzo pozytywna i optymistyczna :)
Dziś wchodzi dużo lepiej. Bardziej pasuje do słonecznej pogody. Tekstów jeszcze nie czytałem, ale muza bardzo pozytywna i optymistyczna :)
PENIS METAL
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
dobra do usypiania.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- metalized
- weteran forumowych bitew
Ech ten ostatni kawalek-lazlem na poczte i zaczęło grać, to stalem 20 minut przed budynkiem bo dwa odsłuchy polecieć musiały. Inna para sonicznych kaloszy ale razem Revenge nie chcą wyleźć z wieży .dave pisze:Zaaajebiste riffy w V i VII... Oficjalnie ogłaszam, że M. może mi mówić od dziś "cześć" przy moich znajomych :)
P.J.E.C.
- choronzon14
- postuje jak opętany!
no popatrz,ja obracam tez tylko mgle i revenge z malymi przerwami na furie. robilem dzis zamowienie w biurze z nowa Mgla na uszach i tak sie zasluchalem w VII, ze popierdolilem formularze na dostawe.
I will burn alright