REVENGE (Can)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

Re: REVENGE

02-03-2012, 15:21

Pierdolona poczta.
Trust no one is the absolute Law.

P.J.E.C.

Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

02-03-2012, 15:25

Chopy moje - idę sobie właśnie na spacer, a po drodze poślę Wam płytki Zemsty.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
nightspiryt

02-03-2012, 16:19

płyta dzisiaj zamówiona, czyli znając życie pewnie za 1.5 tygodnia dojdzie...
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

02-03-2012, 18:04

Najlepsze Revenge chyba.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Lykantrop

02-03-2012, 18:09

Nie chyba, a na pewno, chociaż dopiero po 3cim odsłuchu jestem. Zwolnienie w "Parasite Gallows (In Line)" miażdży suty imadłem i wykręca o 360 stopni. Gary i wokale na tym albumie to po prostu obłęd, chaos, szaleństwo i rozkurw wszystkiego co napotkane po drodze.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Lykantrop

02-03-2012, 21:35

Jaaa pieeerkurwadolę, toć Scum.Collapse.Eradication jest istnym rozkurviathorrem, ostateczną anihilacją, dniem sądu i rozkawałkadą jednocześnie. Revenge jeszcze nigdy z taką precyzją nie równali ziemskiego łez padołu z popiołem i zgliszczami, zostawiając za sobą jedną wielką pustkę i nicość. Na poprzednich albumach ludzkość miała jeszcze cień nadziei i żyła w ułudzie, że jednak ktoś to kurwa ocaleje, a jednak ni chuja - totalna eksterminacja i swąd masowych mogił, z których dobiegają jeszcze ciche pojękiwania konających.

Ostatnie 2 dni to istny holokaust narządów słuchu - wczoraj Mgła, dzisiaj Revenge i za chuj nie wiem jak się rozdwoić, żeby jednocześnie eksplorować zawartość jednego i drugiego krążka. Od dobrych 5-6 godzin Revenge kruszy mury mojego mieszkania i jestem po prostu wpiekłowzięty. Na tym albumie wszystko jest przepięknie wyważone - dojebane brzmienie, chore wokale, praca garów po prostu masakrycznie i kurewsko świetna... No nie ma, nie ma tutaj momentu który by odstawał od reszty. No solace! Only Death is real!
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

03-03-2012, 11:26

Góral pisze:Pierdolona poczta.
Jednak wczoraj dotarło, w najbliższym czasie jakiś dłuższy tekst. POTĘGA.
Trust no one is the absolute Law.

P.J.E.C.

Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Awatar użytkownika
maciek z klanu

03-03-2012, 15:13

Lykantrop pisze:Chopy moje - idę sobie właśnie na spacer, a po drodze poślę Wam płytki Zemsty.
wyczekuje wiec znakow :)
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-03-2012, 16:00

Lykantrop pisze:Jaaa pieeerkurwadolę, toć Scum.Collapse.Eradication jest istnym rozkurviathorrem, ostateczną anihilacją, dniem sądu i rozkawałkadą jednocześnie. Revenge jeszcze nigdy z taką precyzją nie równali ziemskiego łez padołu z popiołem i zgliszczami, zostawiając za sobą jedną wielką pustkę i nicość. Na poprzednich albumach ludzkość miała jeszcze cień nadziei i żyła w ułudzie, że jednak ktoś to kurwa ocaleje, a jednak ni chuja - totalna eksterminacja i swąd masowych mogił, z których dobiegają jeszcze ciche pojękiwania konających.

Ostatnie 2 dni to istny holokaust narządów słuchu - wczoraj Mgła, dzisiaj Revenge i za chuj nie wiem jak się rozdwoić, żeby jednocześnie eksplorować zawartość jednego i drugiego krążka. Od dobrych 5-6 godzin Revenge kruszy mury mojego mieszkania i jestem po prostu wpiekłowzięty. Na tym albumie wszystko jest przepięknie wyważone - dojebane brzmienie, chore wokale, praca garów po prostu masakrycznie i kurewsko świetna... No nie ma, nie ma tutaj momentu który by odstawał od reszty. No solace! Only Death is real!
Musicie zdać sobie wreszcie sprawę, że zostaliście oszukani. To nie jest black metal tylko grindcore i to taki, który być może wygra pojedynek z nowym Napalm Death.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Lykantrop

03-03-2012, 16:04

Właściwie to mówiąc REVENGE nigdy nie miałem na myśli tworu stricte black metalowego. A, że wygra z nowym Napalm Death to myślę, że już możemy mówić w trybie dokonanym. Tak "niepoprawnego" albumu, gdzie granica między war metalem, a nois'em jest niezauważalna dawno nie uświadczyłem.

EDIT: Właściwie to dzięki takim płytom jak "Scum.Collapse.Eradication" jestem w stanie uwierzyć w miłość od pierwszego wejrzenia.
Pacjent

03-03-2012, 16:12

Właśnie, jeszcze noise! Sekcja rytmiczna i skandujący wokal to prawie wzorcowy grindcore. Po wysłuchaniu tej płyty wróciły do mnie uczucia, które towarzyszyły mi po pierwszych przesłuchaniach debiutów Brutal Truth i Terrorizer. Skala nieco inna, ale rozpierdol na 100%.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

03-03-2012, 16:40

REVENGE = 100% BLACK METAL
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Pacjent

03-03-2012, 16:42

Sam black metal jest za głupi na taki rozpierdol.
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

03-03-2012, 16:57

Cóż, dawno nie słuchałem takiej muzyki a dzisiaj mnie naszło, żeby posłuchać właśnie sobie takiego konkretnego bestialstwa. No i wiedziony Waszymi zachwytami pobrałem sobie ten album. Leci drugi kawałek a już zbieram zęby. Dodam, że słyszę ten zespół pierwszy raz, ale chyba się polubimy na dłużej. Jebać jakieś nowe Terrorizery i inne chujnie.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

03-03-2012, 16:59

Pacjent pisze:Sam black metal jest za głupi na taki rozpierdol.
Masz źle podpisany black metal.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Godplayer
w mackach Zła

03-03-2012, 17:02

Pacjent pisze:Musicie zdać sobie wreszcie sprawę, że zostaliście oszukani. To nie jest black metal tylko grindcore i to taki, który być może wygra pojedynek z nowym Napalm Death.
A niech to ... Gdzieś tak na wysokości trzeciego odsłuchu ostatniego Brutal Truth , pomyślałem sobie , że to jest najlepszy Yabssor Grind jaki w życiu słyszałem :) :) :) Oczywiście warstwę liryczną pomijamy ...No kurwa , już nie mogę się doczekać . Nic to , wczoraj dostałem z WHP The List , leci na okrągło . Chyba się nie rozminę za bardzo z prawdą , jak powiem że darzę Axis of Advance gorącym uczuciem .
Aby do poniedziałku !
Awatar użytkownika
Lykantrop

03-03-2012, 22:38

Gdyby Hitler słuchał Revenge to by wygrał wojnę.
byrgh
zahartowany metalizator

03-03-2012, 22:39

:D niewykluczone :d
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

03-03-2012, 23:09

megawat pisze:Cóż, dawno nie słuchałem takiej muzyki a dzisiaj mnie naszło, żeby posłuchać właśnie sobie takiego konkretnego bestialstwa. No i wiedziony Waszymi zachwytami pobrałem sobie ten album. Leci drugi kawałek a już zbieram zęby. Dodam, że słyszę ten zespół pierwszy raz, ale chyba się polubimy na dłużej. Jebać jakieś nowe Terrorizery i inne chujnie.
No to u mnie coś podobnego, z tym że Revenge już zdążył mi polecić niejaki monsieur Góral i coś tam słyszałem, ale jakoś mi nie podeszło do końca. A teraz Scum.Collapse.Eradication zagryzam czipsami chlebowymi i stwierdzam, że dobrełe (zarówno czipsy, jak i album).
Lykantrop pisze:Gdyby Hitler słuchał Revenge to by wygrał wojnę.
Czy ja wiem? Zamiast wyładowywać agresję na eksterminowaniu żydów, ciągle robiłby to słuchając Revenge. Co innego jakby nakazał słuchania takich nakurwów żołnierzom w obozach koncentracyjnych, może dokonywaliby eksterminacji z większą lubością.
końska_pasza
świeżak

03-03-2012, 23:13

Lykantrop pisze:Gdyby Hitler słuchał Revenge to by wygrał wojnę.
Nie za zdrowa ta podnieta? Za pare miesiecy napiszesz, ze takie se.
ODPOWIEDZ