E tam, lubię Mgłę, mam nawet płytę. :) A to już coś, bo łącznie mam 3 oryginalne płyty z metalem. :Dbeastov23 pisze:Ale tam nie ma nic dla Ciebie. Jeden obrażony ryj gra dwa chwyty i krzyczy, że NO SOLACE!, drugi obrażony (mniejszy) ryj stuka rytmy jednostajne. Daj sobie spokój ;)
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: MGŁA
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ale kogo to obchodzi? :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
myślalem że chcieliście wiedzieć :(
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Sova
- rasowy masterfulowicz
tak, już to wałkowaliśmy. NH też wydaje CD . Obie wersje różni tylko logo MV i NH.Maleficio pisze:Czy NH wydaje wlasna wersje tego CD?
KOSZULKI W ROZMIARZE "S" SĄ JUŻ WYPRZEDANESova pisze:a już miałem dzisiaj nie siedzieć przy kompie no ale jak tak to działamy:
CD 30 zeta
TS - 38 zeta, ROZMIARY - S, M, L , XL, XXL
Fruit of the Loom heavy cotton 195g
dokładne wymiary:
http://www.fruitoftheloom.eu/pdf/imprin ... -212-0.pdf
wysyłki od jutra, będę się starał sprawnie to robić ale ilość zamówień jest lekko mówiąc spora...
poczta 7 zeta
TYLKO MAIL -> malignantvoices@gmail.com
nie PM !!!
-
na allegro tez dzisiaj CD i TS się pojawią
- Adrian696
zrobiłes ich fefnaście sztuk, czy masz takie przebicie w gimnazjum ;)Sova pisze: KOSZULKI W ROZMIARZE "S" SĄ JUŻ WYPRZEDANE
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Dlatego zawczasu trzeba spisać matrixy i IFPI, i kody kreskowe. A najlepiej zamknąć po sztuce w masterfulowym sejfie ferst presów pw. śś. Wróbla i Zwłaszczy.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old