AOSOTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: AOSOTH
I znając ich uwielbienie do robienia kupy, więcej niż ten utwór nie wypocą, chyba że ich objawienie dopadnie jak na Vukolak.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
No wręcz przeciwnie właśnie. Produkcja tego albumu (a właściwie mpczy, bo płyty jeszcze nie mam) jest znakomita. Pięknie przybrudzona, w jakimś niewielkim stopniu przypomina mi ostatnią płytę Hell Militia, tyle że na "III" jest z jednej strony gęsto, a z drugiej wszystkie instrumenty słychać bardzo klarownie.twoja_stara_trotzky pisze:nie porywa,
Jak wolisz. Dla mnie tym co odróżnia ten krążek od reszty jest właśnie chaotyczny pierwiastek Blut Aus Nord (o którym już wspominałem) zza czasów "The Work Which Transforms God". "Dobre" to według mnie nieco za mało.twoja_stara_trotzky pisze: nie ma w tym pierwiastka odróżniającego zespoły bardzo dobre / zajebiste / genialne od reszty. krótko mówiąc, jest to, co najwyżej, dobre.
Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
no właśnie Blut Aus Nord nigdy nie wyszło poza "dobre" i tu jest to samo ;)
- twoja_stara_trotzky
nie odróżniasz Mesjasza od ulicznych proroków ;)
- twoja_stara_trotzky
on jest średni. zamknąłeś się Drone w tak wąskim muzycznym getcie, że aż głowa boli. to dziwne, bo twoja wiedza na temat muzycznej prehistorii jest całkiem spora, a teraz odprawiasz tańce godowe nad TRUPEM. brakuje ci dystansu.
-
- postuje jak opętany!
Ashes of Angels było tak ciężko spierdolone, że nie wiem czy pozbędę się obrzydzenia, aby po raz kolejny spróbować ten trunek. Słyszałem jeden kawałek na Youtube, który jednak zrobił niezłą reklamę i nie wykluczam zmiany nastawienia.
- FENIKS
- w mackach Zła
mnie odrzucił na jakis czas ten album. Odczekam swoje... Na szczęście moje nastawienie nie wymaga od III objawienia .
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
nowa płyta jest w mojej ocenie lepsza od drugiej. Duszna, chora atmosfera, brzmienie z piwnicy i obłąkańcze wokale- czegóż chcieć więcej?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Realista
- weteran forumowych bitew
Najnowszy jad chłopaków tak samo skutecznie działa jak poprzedni, o ile pierwsza płyta nie zwiastowała nic ciekawego a raczej standardowy BM, o tyle druga już miała znamiona przekleństwa, swoją duszną i obłąkaną atmosferą mnie zauroczyła choć nie na tyle by pokornie stać się jej sługą. Nowa płyta to rozwinięcie tematu z poprzedniej, jest bardzo dobrze ale krok został wykonany mały, ja jestem na tak ale liczę że na następnej płycie pokażą prawdziwe szaleństwo. Póki co Bardzo dobry.
- COFFIN
Znalazłem takie info:
AOSOTH - Variations of Violence
Type: Full-length
Release date: September 23rd, 2011
Label: Spikekult
Pierwsza myśl: kurwa, już nie nadążam za nimi ;)
a za chwilę:
Instrumental version of the "III" album, vinyl only. 5mm spine, matt laminated cover, heavy vinyl. Different mix than the album, this alternative recording provides a new approach to this audio experience. Limited to 250 hand numbered copies.
luz :)
AOSOTH - Variations of Violence
Type: Full-length
Release date: September 23rd, 2011
Label: Spikekult
Pierwsza myśl: kurwa, już nie nadążam za nimi ;)
a za chwilę:
Instrumental version of the "III" album, vinyl only. 5mm spine, matt laminated cover, heavy vinyl. Different mix than the album, this alternative recording provides a new approach to this audio experience. Limited to 250 hand numbered copies.
luz :)
'Come the Blessed Madness'
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
O co chodzi z ta instrumentalna wersja? Ma juz to ktus?
- Kingu
Podaj proszę tych mesjaszy grających w rejonie Blut Aus Nord.twoja_stara_trotzky pisze:nie odróżniasz Mesjasza od ulicznych proroków ;)
Dobra idea.COFFIN pisze: Instrumental version
W sumie ciekawe, że prawie nie ma instrumentalnych albumów metalowych.
- COFFIN
Jak poczta nie da ciała to dzisiaj dostanę III, w sumie jakoś mi umknęła ta płyta...
'Come the Blessed Madness'
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- manieczki
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Scaarph
-
Aosoth na konsole czy peceta? jakie toto ma wymaganai :-)manieczki pisze:
- manieczki
:DDDD
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kingu
Gdzie Rzym a gdzie Krym :)twoja_stara_trotzky pisze:no właśnie Blut Aus Nord nigdy nie wyszło poza "dobre" i tu jest to samo ;)