Motoryzacja ogółem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Re: Motoryzacja ogółem
Teoria: Wyprzedzanie prawym pasem to loteria nie warta swojego ryzyka.
Praktyka: Ostatnio jakieś Seicento wstrzymało cały ruch lewego pasa na ekspresówce, bo bało się przekroczyć magiczne 70km/h na posolonej drodze. Wtedy każdy rozsądny człowiek brał tego ciula z każdej możliwej strony. Jebaniec pewnie targał tak od Katowic do Łodzi, a klaksony najwyraźniej wyrażały zachwyt i poparcie jego szkoły jazdy... :)
Praktyka: Ostatnio jakieś Seicento wstrzymało cały ruch lewego pasa na ekspresówce, bo bało się przekroczyć magiczne 70km/h na posolonej drodze. Wtedy każdy rozsądny człowiek brał tego ciula z każdej możliwej strony. Jebaniec pewnie targał tak od Katowic do Łodzi, a klaksony najwyraźniej wyrażały zachwyt i poparcie jego szkoły jazdy... :)
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- brb
- postuje jak opętany!
jazda seicento z taka predkoscia nawet w dobrych warunkach to samobojstwo wiec nie ma sie czemu dziwic ,_,
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Prawda, ostatnio wspaniałym, 60-konnym rydwanem ognia wyprzedzałem odpasionego Mustanga co to sobie zapierdalał lewym pasem jakieś 40km/h.Kurt pisze:Miasto (chociaż chyba cały kraj) rajdowców, wszyscy jadą lewym pasem. A bycie wyprzedzonym jest ujmą na honorze.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Znam człowieka, co kłóciłby się z tym stwierdzeniem do upadłego. Ale nie oszukujmy się - masz rację. :Dbrb pisze:jazda seicento z taka predkoscia nawet w dobrych warunkach to samobojstwo wiec nie ma sie czemu dziwic ,_,
:) :) :)
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
To niewiele mniej od mojego 65 konnego potwora. ;) Ale właśnie takie sytuacje wkurwiają najbardziej, jedzie taki chuj lewym pasem, bo za siedemnaście kilometrów będzie skręcał w lewo...Morph pisze:Prawda, ostatnio wspaniałym, 60-konnym rydwanem ognia wyprzedzałem odpasionego Mustanga co to sobie zapierdalał lewym pasem jakieś 40km/h.Kurt pisze:Miasto (chociaż chyba cały kraj) rajdowców, wszyscy jadą lewym pasem. A bycie wyprzedzonym jest ujmą na honorze.
The madness and the damage done.
Sprawnie zarządzany VAN to niebezpieczne narzędzie, choć słowo komfort nie występuje w słownikach konstruktorów. Po latach nieużywania, kiedyś z konieczności siadłem za sterami owego bolidu i przeżyłem szok. Jak mogłem tym cudem "dobijać" do dwóch tysięcy kilometrów tygodniowo.
-
:D535 pisze:To bardzo niebezpieczny manewr. Szczególnie jak masz "prędkość przelotową" na blacie. Jadąc kiedyś, nomen omen od strony Łodzi, na kompletnie pustej drodze. Jadący lewym pasem kierowca Forda Galaxy widząc zbliżający się mój pojazd na prawym, nagle postanowił zrobić uprzejmość. Wykonał manewr życia i zwolnił mi lewy pas jednocześnie zajeżdżając drogę. Nie ma co narzekać zdarzają się uprzejmi kierowcy.
Wiadomo, ale bez ryzyka nie ma zabawy, a jeśli się jeszcze człowiek gdzieś mocno spieszy, to nie ma wyboru.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
gdy sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Zobaczcie sobie jak kiedyś panowie na torach i trasach wyścigowych szaleli:
Niezły czad.
Niezły czad.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Ch... niebezpieczny. My podobnież po niemcu dziadku, dziady kupujemy, a oni potem tym jeżdżą, zapierdalają można powiedzieć i różne manewry wykonują i muzyczka też do tego wszystkiego jest:535 pisze:To bardzo niebezpieczny manewr. Szczególnie jak masz "prędkość przelotową" na blacie. Jadąc kiedyś, nomen omen od strony Łodzi, na kompletnie pustej drodze. Jadący lewym pasem kierowca Forda Galaxy widząc zbliżający się mój pojazd na prawym, nagle postanowił zrobić uprzejmość. Wykonał manewr życia i zwolnił mi lewy pas jednocześnie zajeżdżając drogę. Nie ma co narzekać zdarzają się uprzejmi kierowcy.Heretyk pisze:wyprzedza się takich chujów prawy pasem i tyle :) wiadomo, że nie zawsze się da, ale dla chcącego nic trudnego w zasadzie ;)
-
dziś 11.02. oficjalna premiera nowej "3" bmw. potwierdziła się wersja z fotek i auto jest zdecydowanie przechuj.nie wiem co musiałoby się stać,jakim nowym modelem by mnie zaskoczono ,żebym sobie nie kupił nowej "trójki"
oglądałem ja wczoraj.powiem więcej.myślę ,że jestem pierwszą osobą w Polsce , która miała wypadek najnowszą "trójką" hehehe
oglądałem ja wczoraj.powiem więcej.myślę ,że jestem pierwszą osobą w Polsce , która miała wypadek najnowszą "trójką" hehehe
-
Ogólnie motoryzacja to nie moje rejony, ale takie coś bym chciał mieć.

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Tylko dlaczego z każdą wersja ta trójka wygląda coraz bardziej jak piatka to ja nie wiem.kakademona pisze:dziś 11.02. oficjalna premiera nowej "3" bmw. potwierdziła się wersja z fotek i auto jest zdecydowanie przechuj.nie wiem co musiałoby się stać,jakim nowym modelem by mnie zaskoczono ,żebym sobie nie kupił nowej "trójki"
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
@est
hahaha, lepsze niz tron bike:
HATERS GONNA HATE.
hahaha, lepsze niz tron bike:
HATERS GONNA HATE.
this is a land of wolves now
-
To samo jest z audi. Taki trend, tylko, że nowa "3" wyglada lepiej od nowej "5" .Alsvartr pisze:Tylko dlaczego z każdą wersja ta trójka wygląda coraz bardziej jak piatka to ja nie wiem.kakademona pisze:dziś 11.02. oficjalna premiera nowej "3" bmw. potwierdziła się wersja z fotek i auto jest zdecydowanie przechuj.nie wiem co musiałoby się stać,jakim nowym modelem by mnie zaskoczono ,żebym sobie nie kupił nowej "trójki"
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Juz nie chodzi mi o kwestię lepiej czy nie lepiej. Trójka zawsze kojarzyła mi się z lżejszą, zwinniejszą, bardziej usportowioną wersją typowo luksusowo-limuzynowej piątki. Niestety aktualnie nie mogę ich nawet czasem rozróżnić.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- Kontakt:
Wczoraj widziałem to nowe 3 (w pięknym, rdzawym kolorze) na lotnisku w Monachium i przyznam, że nawet mnie się toto podoba, jak mało który niemiecki samochód.
Give birth to something dead
- Clochard
Też, ONLY BMW <E46 IS REALAlsvartr pisze:Juz nie chodzi mi o kwestię lepiej czy nie lepiej. Trójka zawsze kojarzyła mi się z lżejszą, zwinniejszą, bardziej usportowioną wersją typowo luksusowo-limuzynowej piątki. Niestety aktualnie nie mogę ich nawet czasem rozróżnić.
Przez zabawę radiem, mało brakło, a skasowałbym siebie i jeszcze dwa samochody. Pierdolone OBLITERATION. Na szczęście gość nadjeżdżający z przeciwka zachował zimną krew i wykazał się refleksem. Byłyby Nekropsalmy...Panowie, uważajcie na siebie.
-
kurde ten rdzawy to nie wiem jaki to kolor..mi sie podoba ta brązowa , ma nazwe havana.wogóle jestem osrany za tym modelem , najlepiej juz bym zamowił 328i tylko czekam na xdrive a bedzie pod koniec roku dopiero.Morph pisze:Wczoraj widziałem to nowe 3 (w pięknym, rdzawym kolorze) na lotnisku w Monachium i przyznam, że nawet mnie się toto podoba, jak mało który niemiecki samochód.