MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MGŁA
Co Ty, to jest Janet, jego siostra!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- maciek z klanu
janet czy michael ale nie schodzilibyście, co nie?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sybir
maciek z klanu pisze:janet czy michael ale nie schodzilibyście, co nie?

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Morph
- Kontakt:
A ja bym nabył marynarkę Mgły, albo koszulę mundurową.Only_True_Believers pisze:szkoda ze wszędzie robi się zippery a nie stare dobre normalne bluzy
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- ultravox
- zahartowany metalizator
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- FENIKS
- w mackach Zła
a czy linia perfum MGŁA bydzie?
co do szmateksu to mnie osobiście się podobają koszule wojskowe... trafiłem taka marduka z wyszywanym logo na piersi i wyszywany motyw deathmarch na plecach zajebista sprawa.
Zippery tez daja rade.
co do szmateksu to mnie osobiście się podobają koszule wojskowe... trafiłem taka marduka z wyszywanym logo na piersi i wyszywany motyw deathmarch na plecach zajebista sprawa.
Zippery tez daja rade.
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Nie nosisz ramony, czy słuchasz nu-metalowej Maranathy? Tak czy siusiak, Twój głos uznaję za nieważny.Conflagrator pisze:Zippery>>>>>>>>>normalne bluzy bez kaptura>>>>>>>>>>>>stare dobre normalne bluzy :)Only_True_Believers pisze:szkoda ze wszędzie robi się zippery a nie stare dobre normalne bluzy
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Scaarph
- zahartowany metalizator
zippery>>>>>>>>hoodies>>>>>>>>nie kupuję bezkapturnych, nie wiem, wkurwiają mnie :)Conflagrator pisze:Zippery>>>>>>>>>normalne bluzy bez kaptura>>>>>>>>>>>>stare dobre normalne bluzy :)Only_True_Believers pisze:szkoda ze wszędzie robi się zippery a nie stare dobre normalne bluzy
kiedyś tylko hoodies, ale zippery są po prostu w chuj wygodniejsze.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
wiadomo że zippery są najlepsze, bo się fryz nie targa, gdy sie je zdejmuje/nakłada :)
Nie mam ramony, "Maranatha" słuchałem raptem kilka razy i rzadko noszę się po metalowemu (a jak już to black metal skinheads forever :D ), więc trendsetterem nie zostanę, ale i tak zippery najlepsze, bo po prostu wygodniejsze niż zwykłe bluzy z kapturem. Zresztą i tak grunt to jakość.beastov23 pisze:Nie nosisz ramony, czy słuchasz nu-metalowej Maranathy? Tak czy siusiak, Twój głos uznaję za nieważny.Conflagrator pisze:Zippery>>>>>>>>>normalne bluzy bez kaptura>>>>>>>>>>>>stare dobre normalne bluzy :)Only_True_Believers pisze:szkoda ze wszędzie robi się zippery a nie stare dobre normalne bluzy
Ostatnio zmieniony 13-02-2012, 08:58 przez DCI Hunt, łącznie zmieniany 1 raz.