Odstaw ten klej.trup pisze:Papier czerpany, włókna wzdłużne, pulpa z sosny mieszana z dębową, suszony delikatnie na tarasie u Sovy. Ponieważ owiał go delikatny sierpniowy wiatr, to arkusze są lekko pofalowane co dodaje im "kultowości". Nadruk barwnikami ze starożytnego zagłębia Ruhry. Ręcznie numerowane w Noc Walpurgii. Ilość stron niechaj będzie tajemnicą...
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MGŁA
'Come the Blessed Madness'
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A bo głupie pytania się pojawiają to człowieka świeżbi...COFFIN pisze:Odstaw ten klej.trup pisze:Papier czerpany, włókna wzdłużne, pulpa z sosny mieszana z dębową, suszony delikatnie na tarasie u Sovy. Ponieważ owiał go delikatny sierpniowy wiatr, to arkusze są lekko pofalowane co dodaje im "kultowości". Nadruk barwnikami ze starożytnego zagłębia Ruhry. Ręcznie numerowane w Noc Walpurgii. Ilość stron niechaj będzie tajemnicą...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- maciek z klanu
Nie można, czekamy na Mikko.bilyjoe pisze:To co, już można zamawiać?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN
Co robi? Nie do końca głupie - po wersji z NH wiem czego się spodziewać. Natomiast Sova mógł to zrobić inaczej/lepiej.trup pisze:A bo głupie pytania się pojawiają to człowieka świeżbi...
-
- postuje jak opętany!
Przecież to M., a nie Sova czy Aspa decyduje o tym jak będzie wyglądać płyta.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Ale Sova to "tylko" wydaje i znając życie Mikołaj robi skład, więc nie rozumiem bicia piany na tematCOFFIN pisze:Co robi? Nie do końca głupie - po wersji z NH wiem czego się spodziewać. Natomiast Sova mógł to zrobić inaczej/lepiej.
wersja NH;
wersja MV;
czym się to może różnić oprócz logo?
To proste jak budowa cepa.
- COFFIN
Ale jakie bicie od razu? ;) Samo NH nie zawsze, mimo wszystko, wydaje płyty tak samo. I dlatego:Ihasan pisze: ale Sova to tylko wydaje i znając życie Mikołaj robi skład, więc nie rozumiem bicia piany na temat
wersja NH;
wersja MV;
czym się to może różnić oprócz logo?
to proste jak budowa cepa
Więc z ciekawości pytam. Grunt, że wygląda bardzo dobrze.COFFIN pisze:mógł to zrobić inaczej/lepiej.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ale dalej nie kumasz :)
zarówno Malignant Voices jak i NH dostaje od Mikołaja gotowy skład na płytę tak jak ma ona wyglądać, to jak ma Sova wydać to lepiej? :))
(zakładam, że tak było w przypadku MGŁY);
zarówno Malignant Voices jak i NH dostaje od Mikołaja gotowy skład na płytę tak jak ma ona wyglądać, to jak ma Sova wydać to lepiej? :))
(zakładam, że tak było w przypadku MGŁY);
-
- postuje jak opętany!
He he.
- Morph
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
Przecież pisałem o TYM, a nie INNYM przypadku. Nieważne.
-
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu