NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: NILE
na czwartym to jest those whom...
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja wiem jedno, jeśli już mam ochotę na Nile, to na 99% włączę którąś z trzech pierwszych płyt. pozostałe mogłyby dla mnie nie istnieć mimo tego, ze (jak już wspominałem) nie są złe. po prostu w pewnym momencie zaczęła mnie nużyc ta formuła i powtarzanie się niektórych patentów.
-
- weteran forumowych bitew
O, Bruce Willis.83koper83 pisze:Ja wiem, że to nie jest artystyczny Mount Everest... ale kurwa... ale kurwa mać!
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
Straszny jest ten numer. Strasznie śmieszny znaczy. Znaczy te melodyjki sa smieszne i nie straszne tylko takie, no, jak zegarek z melodyjkami.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Kolega przesadza, melodyka w żaden sposób nie odbiega od tego, co przedstawiali na wcześniejszych albumach. Raczej bym winę zrzucił na makabryczną kompresję youtube.Baton pisze:Straszny jest ten numer. Strasznie śmieszny znaczy. Znaczy te melodyjki sa smieszne i nie straszne tylko takie, no, jak zegarek z melodyjkami.
The madness and the damage done.
-
Może... aczkolwiek mam wrażenie, że tutaj posuneli sie jednak o krok za daleko niezależnie od tego jak to brzmi. Z tym, że cięzko oceniac nagrania koncertowe (w dodatku niezbyt dobre) na tle studyjnych, więc zobaczmy co z tego wyjdzie.