MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MGŁA
Nie wiem co za problem ściągnąć sobie z NH we własnym zakresie sztukę. Wysyłka całe 2 euro :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
... ale przecież zagraniczne jest lepsze ;) Coffin, najpierw wspieraj rodzimych wydawców, a potem Finów - im gospodarkę napędza chociaż Nokia ;)
Sova a koszuli jakieś bedom ? ... a właśnie a pro po koszuli - te szirty Bestial Raids już malują w Piekle ?
Sova a koszuli jakieś bedom ? ... a właśnie a pro po koszuli - te szirty Bestial Raids już malują w Piekle ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- COFFIN
Widzę, że dograliście wszystko. ;)Sova pisze:Właśnie się nie pojawi.COFFIN pisze:Właśnie o to chodzi. ;) Pewnie i tak szybko się pojawi u nas ta wersja, więc po problemie.Sova pisze:Może kiedyś kilka sztuk tak kolekcjonersko dostanę ale to kiedyś...
Przecież krajową wersję też biorę. :)Silent_Sea pisze:Coffin, najpierw wspieraj rodzimych wydawców, a potem Finów - im gospodarkę napędza chociaż Nokia. ;)
'Come the Blessed Madness'
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Chciałem się zapytać czy nowa płyta Mgły zasłużyła na jakieś ekskluzywne wydanie typu digibook lub metalcase i jakie są szanse na wydanie czegoś takiego ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- maciek z klanu
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Nie zesraj się ze śmiechu.maciek z klanu pisze:lol
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- maciek z klanu
To po co zadajesz idiotyczne pytania? Chcesz jakieś lol-wydania płyt kup se dyskografię Dimmu Borgir, gimnazjalisto.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Zamknij już japę, internetowy wojowniku.
- maciek z klanu
Nie jestem wojownikiem. Ty pierwszy się uniosłeś. Wiadomo przecież dla kogoś kto choć trochę zna black metal, że NH cechuje ascetyczna forma wydania, a nie bajery dla dzieci, więc dla mnie to śmieszne pytanie było, zadane przez gimnazjalistę, co poznał Mgłę dwa tygodnie wcześniej.
- Bloodcult
@Only_True_Believers
ile Ty masz lat ? :D
LABEL POLICY
Northern Heritage is black metal label. Distribution side is more tolerant for other styles and attitudes of metal or other underground scenes, incl. thrash/death/doom/industrial/etc.
Each band is responsible for their own statements, but is highly supported by Northern Heritage as a label. Unlike commercial labels, NH doesn't apologize or make excuses for ideology or content of the bands.
Northern Heritage does releases in all formats, aiming for decent yet traditional presentation and regular pricing. There are no special "die-hard" collectors editions, nor unnecessary multi-format releases (meaning A5digi / digipak / CD / LP / picLP / TS / LS / ... type of waste of collectors market).
ile Ty masz lat ? :D
LABEL POLICY
Northern Heritage is black metal label. Distribution side is more tolerant for other styles and attitudes of metal or other underground scenes, incl. thrash/death/doom/industrial/etc.
Each band is responsible for their own statements, but is highly supported by Northern Heritage as a label. Unlike commercial labels, NH doesn't apologize or make excuses for ideology or content of the bands.
Northern Heritage does releases in all formats, aiming for decent yet traditional presentation and regular pricing. There are no special "die-hard" collectors editions, nor unnecessary multi-format releases (meaning A5digi / digipak / CD / LP / picLP / TS / LS / ... type of waste of collectors market).
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Cóż, jeśli dla Ciebie ostatnie Mayhem wydane w metalu jest dziecinnym bajerem to twoja sprawa, ja za to nie znoszę tych chujowych plastikowych pudełeczek.maciek z klanu pisze:Nie jestem wojownikiem. Ty pierwszy się uniosłeś. Wiadomo przecież dla kogoś kto choć trochę zna black metal, że NH cechuje ascetyczna forma wydania, a nie bajery dla dzieci, więc dla mnie to śmieszne pytanie było, zadane przez gimnazjalistę, co poznał Mgłę dwa tygodnie wcześniej.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Tak, wraz z CD będzie dostępna koszulka. Czarna z szarym obustronnym nadrukiem. Poglądowe foty dam w dniu premiery płyty. Bestial Raids merch będzie pod koniec stycznia lub w pierwszych dniach lutego.Silent_Sea pisze:Sova a koszuli jakieś bedom? ... a właśnie a pro po koszuli - te szirty Bestial Raids już malują w Piekle ?
Spoko, ale to wyjdzie jakieś 65 zł/CD, a właśnie nie o to tutaj chodzi. Jak pisałem, za jakiś czas dostanę pewnie kilkanaście sztuk wydania fińskiego w normalnej cenie czyli coś około 30 zł.Lykantrop pisze:Nie wiem co za problem ściągnąć sobie z NH we własnym zakresie sztukę. Wysyłka całe 2 euro :-)
0% szans.Only_True_Believers pisze:Chciałem się zapytać czy nowa płyta Mgły zasłużyła na jakieś ekskluzywne wydanie typu digibook lub metalcase i jakie są szanse na wydanie czegoś takiego?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a ja nie posłucham nowego wałka, wole poczekać na całość ;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- beastov23
- weteran forumowych bitew
FENIKS pisze:Czymś sie beda różniły edycje polska-finska?
Upewnijmy się, czy na pewno nie będzie digibooka, bo przecież.Sova pisze: jak pisałem będą się różnić tylko logiem na trayu i nazwą labelu na samym dysku. No może kiedyś kilka sztuk tak kolekcjonersko dostanę ale to kiedyś...
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Jak nie lubie na ogol kombinacji, tak wydanie OAC bardzo przypadlo mi do gustu.Only_True_Believers pisze:Cóż, jeśli dla Ciebie ostatnie Mayhem wydane w metalu jest dziecinnym bajerem to twoja sprawa, ja za to nie znoszę tych chujowych plastikowych pudełeczek.maciek z klanu pisze:Nie jestem wojownikiem. Ty pierwszy się uniosłeś. Wiadomo przecież dla kogoś kto choć trochę zna black metal, że NH cechuje ascetyczna forma wydania, a nie bajery dla dzieci, więc dla mnie to śmieszne pytanie było, zadane przez gimnazjalistę, co poznał Mgłę dwa tygodnie wcześniej.
Okladka ok, kawalek nawet bardzo ok, choc chyba nie tak dobry jak pierwszy. Szykuje sie fajna plyta
- maciek z klanu
nie mowie, ze wydania jakies fajne sa do dupy, ale w przypadku mgły domniemywać, ze zostanie cos takiego wydane jest glupota.
wydanie OaC tez mi sie bardzo podoba, ale wiadomo SOM.
wydanie OaC tez mi sie bardzo podoba, ale wiadomo SOM.