CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: CANNIBAL CORPSE
a nowy track wy słyszeli oO :D
- Block69
Ledwo sie numer zaczął, a już mi sie podoba bardziej niż całe "Evisceration Plague".
PENIS METAL
-
- rasowy masterfulowicz
O kurwa, zaskoczyli mnie. Gdyby nie Fisher to by nie brzmialo jak jakoklwiek plyta CC z Fisherem. Bedzie ciekawie. Niezla gonitwa. Brzmi jakby bylo mniej technicznie a bardziej "do przodu".
Numer jest zupelnie w pyte, chyba Barret go napisal.
DEMENTED AGGRESSION!
To będzie koncertowy killer, piekny circle pit mozna by bylo przy tym wykrecic!
A jak cudnie brzmi, jest ciezar!
Numer jest zupelnie w pyte, chyba Barret go napisal.
DEMENTED AGGRESSION!
To będzie koncertowy killer, piekny circle pit mozna by bylo przy tym wykrecic!
A jak cudnie brzmi, jest ciezar!
I AM MORBID
- vicek
a jak basior gniecie , jest dobrze wyeksponowany
-
zadna to sztuka nagrac lepsza rzecz od EP ;) ale w rzeczy samej - fajnie to brzmi, mozna powiedziec, ze przeszli mala techniczna metamorfozeBlock69 pisze:Ledwo sie numer zaczął, a już mi sie podoba bardziej niż całe "Evisceration Plague".
- Kraft
- weteran forumowych bitew
że tak powiem po kibolsku... znowu idą na mistrza :)
-
- rasowy masterfulowicz
Ida, ida. Na palcach dwoch rak moge policzyc death metalowe plyty z ostatnich trzech lat ktore uwazam za niegorsze od EP.
I AM MORBID
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Po pierwsze zaskoczenie. Mniej w tym kawałku technicznych zawijasów, więcej prostoty i po prostu parcie do przodu. Wyszło to jak na razie temu numerowi na plus, zobaczymy czy to jedyny kwiatek na najnowszym albumie, czy też w całości będzie utrzymany w takiej konwencji. Jeśli tak, nie miałbym nic przeciwko, tym bardziej że brzmi znakomicie. A co do skojarzeń - mi przyszły na myśl dwie pierwsze płyty, wstrzymam się na razie z jakimikolwiek ocenami, ale apetytu narobili ogromnego.
-
znowu? dawno tu chyba Trockiego nie bylo :DKraft pisze:że tak powiem po kibolsku... znowu idą na mistrza :)
-
a ja pewnie sie myle, bo calkiem srednio - zeby nie powiedziec slabo - znam sie na CC, ale przywodzi mi ten numer na mysl "Gore Obsessed". jakis taki nieposkromiony potencjal i podskorna przystepnosc w tym drzemieNasum pisze:Po pierwsze zaskoczenie. Mniej w tym kawałku technicznych zawijasów, więcej prostoty i po prostu parcie do przodu. Wyszło to jak na razie temu numerowi na plus, zobaczymy czy to jedyny kwiatek na najnowszym albumie, czy też w całości będzie utrzymany w takiej konwencji. Jeśli tak, nie miałbym nic przeciwko, tym bardziej że brzmi znakomicie. A co do skojarzeń - mi przyszły na myśl dwie pierwsze płyty, wstrzymam się na razie z jakimikolwiek ocenami, ale apetytu narobili ogromnego.
Ostatnio zmieniony 10-01-2012, 19:24 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
- ultravox
Fajny numer. Ten główny riff świetny, potem jednak niepotrzebnie pojawia się zagrywka typu "słyszeliście mnie już na 15 płytach Cannibal Corpse". Ale generalnie jest nieźle. Czasy pierwszych czterech płyt już niestety nie wrócą, ale zapowiada się dobry album.
- Headcrab
- Kontakt:
Jest bardzo dobrze, słucham tego numeru trzeci raz pod rząd i zaraz poleci czwarty raz, już nie mogę doczekać się płyty. A propo kiedy ten nowy album wychodzi?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A ja sądzę że klimat pierwszych czterech albumów może zostać przywołany właśnie na tym albumie. Zobaczymy jak będzie wyglądała okładka.
- Kraft
No, te wygibasy techniczne od "The Wretched Spawn" już się trochę przejadły, a nowy wałek pachnie świeżym podejściem, w dobrym stylu. Choć jak spojrzeć na firmy, które planują premiery w tym roku to strach się bać. I zajawki tych wydawnictw nastrajają bardzo optymistycznie. To będzie tłusty rok, dla def metalu przynajmniej.byrgh pisze:znowu? dawno tu chyba Trockiego nie bylo :DKraft pisze:że tak powiem po kibolsku... znowu idą na mistrza :)
Nikt słowa nie powiedział o oprawie graficznej, Czy fani się nie odwrócą, widząc tęczę, koniki i kwiatuszek?
- olo1972
- postuje jak opętany!
O to,toKraft pisze:że tak powiem po kibolsku... znowu idą na mistrza :)
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Też zwróciłem na to uwagę. :) Marzy mi się piękny metalowy case z delikatną grawerką.535 pisze:Nikt słowa nie powiedział o oprawie graficznej, Czy fani się nie odwrócą, widząc tęczę, koniki i kwiatuszek?
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
Bo tam też komponował Bob Rusay (chociaż na "The Bleeding" nie ma chyba jego riffów wplecionych w utwory).ultravox pisze: Czasy pierwszych czterech płyt już niestety nie wrócą, ale zapowiada się dobry album.
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dobry kawałek na otwieracz, ale jeżeli cała płyta będzie wypełniona takimi hitami to klapa. Po tydniu się znudzi.
- Góral
- w mackach Zła
Zobaczymy jak reszta, ale ten kawałek narobił apetytu.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color