MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: MGŁA
płyta ma się ukazać w tym samym czasie w MV i w NH. Na stronie NH jest info:
" Now release date probably: February 2012! MGLA 2nd full length! Massive opus of 7 songs in 44 minutes presented on LP/CD! Hear one song in advance: http://hatepropaganda.org/mgla/ "
więc nawet gdy cedeki i koszulki będę miał u siebie wcześniej ( grafiki juz są domknięte i pod koniec tygodnia oddaję płytę do tłoczni ) to i tak muszę z wydaniem poczekac na NH.
" Now release date probably: February 2012! MGLA 2nd full length! Massive opus of 7 songs in 44 minutes presented on LP/CD! Hear one song in advance: http://hatepropaganda.org/mgla/ "
więc nawet gdy cedeki i koszulki będę miał u siebie wcześniej ( grafiki juz są domknięte i pod koniec tygodnia oddaję płytę do tłoczni ) to i tak muszę z wydaniem poczekac na NH.
- FENIKS
- w mackach Zła
A jakby zrobić wyjątek i nie czekać na NH tylko ekskluzywnie parę dni wcześniej u nas? :)Sova pisze:płyta ma się ukazać w tym samym czasie w MV i w NH. Na stronie NH jest info:
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Ekskluzywnie mozesz po premierze posluchac pare dni dluzej od tych, ktorzy kupia plyte w NH. :) Wyjdzie na to samo.FENIKS pisze:A jakby zrobić wyjątek i nie czekać na NH tylko ekskluzywnie parę dni wcześniej u nas? :)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Ke?pr0metheus pisze:Ekskluzywnie mozesz po premierze posluchac pare dni dluzej od tych, ktorzy kupia plyte w NH. :) Wyjdzie na to samo.FENIKS pisze:A jakby zrobić wyjątek i nie czekać na NH tylko ekskluzywnie parę dni wcześniej u nas? :)
Btw, jeśli ktoś chce mcd Mdłości / Further Down the Nest first p. 2007 to właśnie dostałem paczkę zza grobu. tylko mail - malignantvoices@gmail.com
- Sova
- rasowy masterfulowicz
z NH będę miał winyl - mam nadzieję, ze dosyć szybko po premierze.
Cedeków nie ściągam bo i po co? jak pisałem będą się różnić tylko logiem na trayu i nazwą labelu na samym dysku. No może kiedyś kilka sztuk tak kolekcjonersko dostanę ale to kiedyś...
Cedeków nie ściągam bo i po co? jak pisałem będą się różnić tylko logiem na trayu i nazwą labelu na samym dysku. No może kiedyś kilka sztuk tak kolekcjonersko dostanę ale to kiedyś...
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
kurwa ten nowy utwór rozpierdala doszczetnie. posrałem sie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sova
- rasowy masterfulowicz