Do tego dochodzą jeszcze Destructos Vs. the Earth, Profundis - Mea Culpa. Bardziej tradycyjne numery niestety aż takiego wrażenia nie robią ale i tak dobrze się ich słucha, szkoda że momentami psują je wokale Vincenta, szczególnie w Beauty Meets Beast.Morph pisze:Too Extreme!
Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Złote Wary Masterfula 2006
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Przeczytaj jeszcze raz ten ostatni tytuł, wysłuchaj po raz kolejny zawartości IDI, cały czas myśląc, że to DEATH Metal, później wrzuć AUTOPSY i zweryfikuj swą nierówność.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
[V] i nie głupio ci?boroowa pisze:o LED ZEPPELIN:
LOL to samo moge powiedzieć o Nirvanie, ba: Kurt i co zostali wykreowani na gwiazdy rocka przez MTV i szpeców od show-businessu, którzy stwerdzili, że Michael Jackson się trochę przejadł.Wysłane przez vulture
Zwykłą głupotą jest gloryfikowanie artystów którzy w swoim dorobku mają co najwyzej KILKA bardzo dobrych kompozycji, ale ponieważ zapoczątkowali pewien nurt,podcieli pewną lawinę zdarzeń to wychwala sie ich pod niebiosa zatracając przy tym resztki zdrowego rozsądku.
Zawsze uważałem, że Scena trójmiejska to najjaśniejszy punkt na mapie naszej Ojczyzny.twoja_stara_trotzky pisze:...ty zaś masz typowy kompleks trocaka, czyli starasz się mnie przekonać, że moje opinie o tym czego słuchasz, są błędne, jak są negatywne :D
Ostatnio zmieniony 07-01-2012, 23:51 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- twoja_stara_trotzky
to znana od lat jednostka chorobowa :D
Myślę, że pośmiertnie można przyznać ten skromny tytuł, jako wyraz naszego uznania. Kto za? Dziękuję. Kto przeciw? Nie widzę. Kto się wstrzymał? Nie widzę. Dziękuję za udział w głosowaniu. Tytuł przyznany jednogłośnie, więc majtki na dupę i " NA TRASĘ".
Black Metal pisze: Pierdolone trolle są z was. Liżcie sobie chuje, udawajcie że coś osiągnęliście ale podczas gdy ja będę na trasie, wy nadal będziecie ślęczeć na tym forum. Zbiorowisko pokurwieńców i niedorajd życiowych. Znawcy od sześciu chujów w dupie. Pierdolę was wszystkich, nędzne psy, dawno nikt wam nie wkładał hitlerowskiego chuja w dupę, polaczki, stęskniło się za obozem koncentracyjnym, czyż nie? (pytanie retoryczne, robaki.)
Znów napisałem coś, nad czym się nie zastanawiałem ale w tej sytuacji usprawiedliwić mnie może wrażliwość na cudzy trolling, w tym przypadku wasz. Kurwy.
- COFFIN
-
rzeczywiście, bardzo mocny strzał na koniec :)
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
ale przynajmniej usprawiedliwiony wrazliwoscia na cudzy trollingHeretyk pisze:rzeczywiście, bardzo mocny strzał na koniec :)
niech to miejsce niebawem zniknie
- KreatoR
"Ajajaj, nie mam jaj.
Łojojoj po co ci hoj?"
Nic dziwnego, że AnŻeli nie zapina :D
Zresztą Andżeliki zawsze były łatwymi dziuniami do posuwania, chyba Psów jeszcze nie widział:

Łojojoj po co ci hoj?"
Nic dziwnego, że AnŻeli nie zapina :D
Zresztą Andżeliki zawsze były łatwymi dziuniami do posuwania, chyba Psów jeszcze nie widział:

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
DCI Hunt pisze:eee to to nie było dla jaj?
Jeśli to było dla jaj, to ciekawe poczucie humoru, ubawiliśmy się wszyscy, mniej lub bardziej. Jeśli na poważnie to ślę wyrazy współczucia dla rodziców.
- megawat
Czy to znaczy, że on tu więcej nie przyjdzie?Heretyk pisze:rzeczywiście, bardzo mocny strzał na koniec :)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Raczej słabo, mimo wszystko myślę, że jego nekkro-anty-kosmiczny duch będzie wzniecać płomień nienawiści jeszcze przez długie lata na majsterfulu!!!;-)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
A przy której trasie grzybiareczka będzie się skradać? Może taborecik w dupku troszkę ostudziłby gorącą główkę?
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Jaja to będą jak się chłopaczyna ogarnie, wyda płytę i rzeczywiście ruszy w trasę. Chociaż Czarci Świt chyba nie koncertował z tego co pamiętam.
-
Sam sie tu wpisuje,bo jak poczytam niektore "powaszne" wpisy dochodze do wniosku ze metal nie jest dla powaznych ludzi.AVE KRASNOLUDKI!!!!!!!!
-
bana dostałmegawat pisze:Czy to znaczy, że on tu więcej nie przyjdzie?Heretyk pisze:rzeczywiście, bardzo mocny strzał na koniec :)
- Loathe
- postuje jak opętany!
Już jako BKM?
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości