Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Ostrzezenia/Bany
nie przede wszystkim, bo dużo później i sporadycznie, potem cyklicznie, ale zbyt wiele zeszytów nie wyszło. że lobo >>>>te wszystkie pedały w pelerynach to zupełnie inna sprawa.
-
- rasowy masterfulowicz
wlasnie dlatego dla mnie przede wszystkim wydawali LOBO i za to ich pamietam ;)Scaarph pisze: że lobo >>>>te wszystkie pedały w pelerynach to zupełnie inna sprawa.
I AM MORBID
O! Widzę, że temat nam się pięknie rozwinął w kierunku brzegu muszli klozetowej. Ja tylko chciałem potwierdzić, iż szeroko rozumiana prasa muzyczna wertowana podczas defekacji jest nieoceniona.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
:DDDDDDDDMaria Konopnicka pisze:Po prostu lepiej mi się czyta:
Drone napisał(a):Teraz, nocną porą, gdy rozum zasypia, gdy budzą się do życia pierwotne, psychoidalne żądze, a spoglądając w lustro widzę pokrytą gadzią łuską twarz fanatyka, jasne staje się dla mnie, jakiego kalibru jest "Consolamentum"."
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
tez mnie to spotkalo, ale pomaga zwykly restartHeadcrab pisze:Ja dla odmiany nie napiszę o Drone. Ostatnio wszedłem na forum za pomocą opery mini i przywitał mnie komunikat o zbanowaniu adresu IP. Z tego co się orientuje korzystając z opery mini dostaje się IP ich serwera, więc IP jest wspólne dla wielu użytkowników.
Proszę o odbanowanie operowego IP, albo umożliwienia samego czytania forum bez możliwości logowania się/ pisania postów jeśli osoba która była przyczyną bana jest bardzo uciążliwa.
IP z którego korzysta opera mini - 82.145.209.19
- Lykantrop
Przeczytałem najpierw "pokryta gładzią tuska twarz fanatyka". :Dtwoja_stara_trotzky pisze::DDDDDDDDMaria Konopnicka pisze:Po prostu lepiej mi się czyta:
Drone napisał(a):Teraz, nocną porą, gdy rozum zasypia, gdy budzą się do życia pierwotne, psychoidalne żądze, a spoglądając w lustro widzę pokrytą gadzią łuską twarz fanatyka, jasne staje się dla mnie, jakiego kalibru jest "Consolamentum"."
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
haha.. strach od ludzi stare ziny kupować na allegro. W gumowych rękawiczkach to potem trzeba czytać ;)Maleficio pisze:Ja tez ziny czytam na kiblu... lektura do sracza wręcz obowiązkowa.Scaarph pisze:ja na kiblu ziny czytam, w życiu by mi do głowy nie przyszło, by telefon tam jeszcze zabierać :) żeby jeszcze ktoś w trakcie srania zadzwonił i przeszkadzał? jebał to pies :)
odbanowałem wszystko co zaczyna się na 82.145 .... - to był ban kogoś tam kiedyś na własne życzenie - z tymi forumoholikami na odwyku to tylko potem takie problemy ;)Headcrab pisze:82.145.209.19
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Może zostanę wyjebany z zacnego grona, ale nigdy nie dbałem o zaszczyty, krótko: tu cytata "bóg jest wszędzie, nawet w oponach nocnego autobusu" posłuchajcie ,przemyślcie, przeproście.
- metalized
- weteran forumowych bitew
Kurde mówiąc szczerze nigdy jeszcze nie czytałem zina w kiblu w sumie nigdy w kiblu nie czytam , telefonem się zdarzało zabawiać ale czytać to już niee.
P.J.E.C.
-
w jakim sensie zabawiałeś się telefonem w kiblu????
- metalized
Oto wielka tajemnica wiary - ale wibracja jest wielce ok :D Sprawdzić można np maila albo skorzystać na szybkiego z mobil gg/ neta ( w pracy np hehe), jak dłuższe siedzenie grozi to czasami w coś się pograło. Wsadzać sobie nie wsadzalem bo akurat brama zajęta hehehe
P.J.E.C.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zamiast tak wcierac rozne kity nie lepiej postawic jakas swieczke? to juz tydzien bedie niezabawem
woodpecker from space
- Morph
- Kontakt:
NIebanalnym użydkownikiem był, to i niebanalną świeczkę dostanie:

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Xapapote
Bonny'ego faktycznie brakuje.[V] pisze:kolege od Micka Harrisa i Napalm Death
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Oj brakuje brakuje. Bonny i Drone odeszli, ja złagodniałem, Trotzky się nie przykłada, Longinus pisze mniej, Triceratops nie ma wroga więc jego aktywność spadła, Adrian przestał pisać, Maniek pojawia się niezbyt często, Riven też jakby osłabł, Czesia też mniej... Zamiast tego jacyś nowi się pojawiają... To już nie to samo forum co kilka lat temu.
- Lykantrop
Nic nie może przecież wiecznie trwać...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
w miejsce rovera wstawilbym Morfa albo Scaarpha, chyba ze ty lubisz sie dowartosciowywac kosztem blaznow i sierot pokrzywdzonych przez los :D
- twoja_stara_trotzky
kryzys metalu przełożył się na kryzys forum :DDDDMaria Konopnicka pisze:Oj brakuje brakuje. Bonny i Drone odeszli, ja złagodniałem, Trotzky się nie przykłada, Longinus pisze mniej, Triceratops nie ma wroga więc jego aktywność spadła, Adrian przestał pisać, Maniek pojawia się niezbyt często, Riven też jakby osłabł, Czesia też mniej... Zamiast tego jacyś nowi się pojawiają... To już nie to samo forum co kilka lat temu.
- Maleficio
- Kontakt: