KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
w fan.pl też jakaś wyprzedaż dla klientów - bombkowa promocja...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Oj mieciu przecież napisał wyraźnie, że nie odpisujesz na maile, he.Maleficio pisze:Tomeczku, nie fikaj bo się spocisz i ci statecznik się połamie. Jak masz jakiś dil to zawsze możesz maila wysłać, a nie robić dramaty na forum.aginsiak pisze:He he he he, twoja ironia jest doprawdy zabawna. Ogólnie to rusz kurwa dupę pacześniaku i staraj się odpowiadać na maile, zapytania, wymiany, oferty, bo zdaje się, że nie jesteś wytwórnią, ale zawsze chuja palisz ura bura, czego to nie masz, a okazuje się, że jesteś tylko smutnym bułgarskim wędrowcem co kłapie dziobem. He he he i jeszcze raz he he he. Wesołych śniąt i mnóstwa musaki na stole!!!! Mario nie gniewaj się, he he he...Maleficio pisze:Ja tez straciłem dobre zdanie, napisałem do Agi co z ta reedycja Magnus - I Was Watching My Death co miala sie ukazac wiosna tego roku.... napisalem do niej dzis w poludnie i jeszcze mi nie odpisala... co za brak profesjonalizmu:P
Co do Witching Hour, to kłopoty dopiero się zaczynają. Napiszę to w znakomitym skrócie: KMWTW, he he he...
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- nicram
Witching Hour jak zwykle zajebiście - w poniedziałek wieczorem zamówienie, wczoraj wysyłka, dzisiaj już jest. Chwilę mi zajęło aby rozpakować winyle...:-) W tym miejscu chciałbym pochwalić kolegę aginisiaka, za pancerną i szybką wysyłkę oraz adekwatny opis płyty! Dzięki! :-)
all the monsters will break your heart
- the_bad
- rozkręca się
a ja mam obiekcje do kolegi [V] - kasa wplacona na poczatku grudnia, a paczki jak nie bylo tak i nie ma...kolega nawet na wiadomosci nie odpowiada. Mam nadzieje, ze jest na to jakies wytlumaczenie?
Ktos moze cos wie? Jakis kataklizm, wypadek? Roznie w zyciu bywa...bo zeby zszargac se dobre imie za 200 zeta to mi sie nie chce wierzyc jakos...
Ktos moze cos wie? Jakis kataklizm, wypadek? Roznie w zyciu bywa...bo zeby zszargac se dobre imie za 200 zeta to mi sie nie chce wierzyc jakos...
Niektórzy naukowcy twierdzą, że wodór, ponieważ jest go takie mnóstwo, jest głównym budulcem wszechświata. Nie zgadzam się z tym. Twierdzę, że głupoty jest więcej niż wodoru, i że ona jest głównym budulcem wszechświata.
— Frank Zappa
— Frank Zappa
- TORTURER
- w mackach Zła
Nie jestem niczyim adwokatem,ale stary, przeciez okres swiateczny byl,ja tez czekam na fchuj przesylek wyslanych 3 tygodnie temu,zluzuj..
Death Dwells in Love
- the_bad
- rozkręca się
Alez ja luzny jestem, ze paczka nie doszla to sie zdarza - wiadomo swieta, poczta przejebala czy inna choera, ale jak ktos na wiadomosci nie odpowiada to juz nieladnie - dlatego pytam czy ktos cos wie?
Niektórzy naukowcy twierdzą, że wodór, ponieważ jest go takie mnóstwo, jest głównym budulcem wszechświata. Nie zgadzam się z tym. Twierdzę, że głupoty jest więcej niż wodoru, i że ona jest głównym budulcem wszechświata.
— Frank Zappa
— Frank Zappa
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Spoko, mi też zarzucają, ze nie odpowiadam na wiadomości... a tak na prawdę w ogóle ich nie dostaje:)
- the_bad
- rozkręca się
Wiadomosc w outboxie wisiala z dwa tygodnie - znikla stamtad, wiec mam podstawy sadzic, iz ktos ja odebral. Nie dre przeciez mordy, ze zostalem oszukany - grzecznie pytam i tyle.
— Frank Zappa
— Frank Zappa
- maciek z klanu
Przeciez the_bad ma racje. Czekac na paczke ponad 4 tygodnie to przesada. Szczegolnie jesli platnosc byla robiona na poczatku grudnia.TORTURER pisze:Nie jestem niczyim adwokatem,ale stary, przeciez okres swiateczny byl,ja tez czekam na fchuj przesylek wyslanych 3 tygodnie temu,zluzuj..
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
V nie bywa chyba na forum od jakiegoś czasu, już dawno nie widziałem jego żadnego wpisu.the_bad pisze:Wiadomosc w outboxie wisiala z dwa tygodnie - znikla stamtad, wiec mam podstawy sadzic, iz ktos ja odebral. Nie dre przeciez mordy, ze zostalem oszukany - grzecznie pytam i tyle.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
jak wysle plyte to pewnie wroci
- nicram
Kolejna gigantyczna pochwała dla Duvelora! Zajebiście się z kolegą robi interesy. Wysyłka w przeciągu godzin (!!!), pancerne zapakowanie winylu i CDeków i jeszcze bonusy!!!! :-)
I jeszcze Mystic Prod. - także klasa! :-)
I jeszcze Mystic Prod. - także klasa! :-)
all the monsters will break your heart
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Wrzucałem tu niedawno link do kalendarza HHB z bonusowym flexi Nuns. W sumie w dupie mam kolejne zbędne wydawnictwo Nuns, ale czy jakis polski dystrybutor (Soven?) będzie to miał? Pytam, zanim powieszę kolejny rok z rządu kalendarz z jakimiś dupami w pokoju gościnnym.
Czy ktos wie gdzie w PL można w rozsadnej cenie kupić dwa pierwsze CD Einsturzende Neubauten?
- Bloodcult
CD i LP w nie najgorszej cenie jest tu:
http://sklep.gusstaff.com/search?st_sea ... ]=&commit=
http://sklep.gusstaff.com/search?st_sea ... ]=&commit=
- Lykantrop
Debiut widziałem z 2-3 dni temu w bydgoskim Saturnie za 4 dychy. Nie wiem tylko czy to "rozsądna cena".Conflagrator pisze:Czy ktos wie gdzie w PL można w rozsadnej cenie kupić dwa pierwsze CD Einsturzende Neubauten?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Bardzo ok cena tylko ja do Bydgoszczy mam daleko. Może jutro obadam łódzką galerię. Kto wie...
Dzięki Bloodcult, właśnie o DOSTĘPNOŚĆ mi chodziło. :)
Dzięki Bloodcult, właśnie o DOSTĘPNOŚĆ mi chodziło. :)
- Bloodcult
w galerii łódzkiej ostatnio mieli tylko: Die Hamletmaschine, Silence Is Sexy i chyba Ende Neu. reszty albo nie mieli albo nie zauważyłem