Jak musicie sie ubrac do w.........o stolu

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

Re: Jak musicie sie ubrac do w.........o stolu

26-12-2011, 20:22

jak człowiek ma łeb na karku to mozna za wcale nie kolosalny szmal ubrać sie tak zeby wygladać dobrze. i nie ma w tym chyba nic zdroznego?
do not make equal what is unequal
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

26-12-2011, 21:37

Karkasonne pisze:Ja pierdolę, Czesław, a Ty swoją koszulkę Burzum w ilu stopniach pierzesz? A po ilu praniach rozciąga się do kolan? Bardzo zdefasonowana?
Nigdy nie miałem koszulki Burzum, a ubrania daję do prania swojej dziewczynie :)
Bambi
rasowy masterfulowicz

27-12-2011, 00:10

white_pony pisze:jak człowiek ma łeb na karku to mozna za wcale nie kolosalny szmal ubrać sie tak zeby wygladać dobrze. i nie ma w tym chyba nic zdroznego?
To chyba powinno zakończyć dyskusję. Esencja tego, o czym pisałem powyżej.
HAILSA!!!!!
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

27-12-2011, 00:55

Olo pisze:
empir pisze:Moja koszulka ND - Utopia Banished zdesonowała się dość szybko. Ale twardo w niej zapierdalałem przez kilkanaście lat conajmniej. Teraz nie wiem gdzie jest, obawiam się że żona mi ją wypierdoliła. Albo, co gorsze, przerobiła na szmate.
u mnie to samo stało się z kilkoma lekko sfatygowanymi, ale obciążonymi wielkim sentymentem t-shirtami (m.in. Grave, Morgoth, Obituary) - oczywiście oficjalnie "nikt nic nie wie" ... wwrrr...
I zaufaj tu kobiecie ;)
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

27-12-2011, 11:37

white_pony pisze:jak człowiek ma łeb na karku to mozna za wcale nie kolosalny szmal ubrać sie tak zeby wygladać dobrze. i nie ma w tym chyba nic zdroznego?
Można, tyle, że w sklepach w Polsce mamy niezbyt duży wybór i problemy z większymi rozmiarami.
PENIS METAL
DCI Hunt

28-12-2011, 20:02

Tymothy pisze: ja piszęo sklepach typu H&M, Carry itp
Koszule z Carry mnóstwo ok.
Awatar użytkownika
Realista
weteran forumowych bitew

30-12-2011, 09:53

Olo pisze:
empir pisze:Moja koszulka ND - Utopia Banished zdesonowała się dość szybko. Ale twardo w niej zapierdalałem przez kilkanaście lat conajmniej. Teraz nie wiem gdzie jest, obawiam się że żona mi ją wypierdoliła. Albo, co gorsze, przerobiła na szmate.
u mnie to samo stało się z kilkoma lekko sfatygowanymi, ale obciążonymi wielkim sentymentem t-shirtami (m.in. Grave, Morgoth, Obituary) - oczywiście oficjalnie "nikt nic nie wie" ... wwrrr...
skąd ja to kurwa znam... " a ja myślałam że jak taka dziurawa i sprana to moge zrobić z tego szmatę :) ech...
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

05-01-2012, 01:30

Bambi pisze:To chyba macie wielkie szczęście albo ja wielkiego pecha. W HM kupiłem ze 4 rzeczy - wszystkie po kilku miechach wyglądały jak szmaty. Brązowa bluza - sprana, rozciągnięta szmata się zrobiła bardzo szybko. Bluza w paski szaro czarne - na kolor szary przeszły zmechacenia czarne - po 2, 3 praniach. Poza tym 2 polówki - granat i brąz chyba - granat po kilku praniach nie był już granatem, kołnierzyk pogięty i zdefasonowany całkowicie. Jeszcze jakieś zwykłe białe t-shirty stamtąd miałem - dekolt rozciągnięty po 2 praniach, materiał jak szmata do podłóg, zresztą takie miał potem przeznaczenie. HM to najgorsza sieciówka, moja znajoma tam pracowała i mówiła dokładnie to samo o ich produktach.
Moja siostra pracuje tam od kilku lat, w tej chwili już w centrali. Ma spokojnie ponad setkę ciuchów stamtąd i nigdy nie miała problemów. Sam kupiłem w ciągu ostatnich mniej więcej czterech lat trzy kurtki, dwie bluzy, kilkanaście t-shirtów, hurtowe ilości gaci, skarpet i chuj wie co jeszcze. Wszystko bez najmniejszych zastrzeżeń, tak więc nie wiem o co ci chodzi.

Przy stole siedziałem tradycyjnie:
Obrazek
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

05-01-2012, 07:33

Kurwa. Też miałem tę koszulkę Napalmów, jeszcze za nastolatka dostałem ją od starszego kolegi, który zrobił się na nią dwa razy za duży, he he. Ta koszulka już wtedy miała z 10 lat, była wyblakła i podziurawiona. Nadruk już schodził, a kult można było z niej dosłownie wyżymać. Pamiętam, że byłem z niej zajebiście dumny i nosiłem godnie przez czas jakiś, jeszcze na studiach. Jakoś tak się stało, że ten "tiszort" gdzieś się zapodział. Ale trafiłem jeszcze na niego jak moja matka poprosiła mnie o dolanie oleju w aucie i podała szmatę do wycierania noża do sprawdzanie poziomu oleju. Hmmm...
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

06-01-2012, 12:24

Bo to kultowa koszulka jest.
A przy okazji. Nasze żony, matki, kochanki nie zdają sobie sprawy jak niewiele potrzeba by zostać ukamieniowanym ;)
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

07-01-2012, 11:00

Coś w tym jest. Już od kilkunastu lat nie przypominam przeciętnego metalucha, ale jak zobaczyłem jakiś krzaczor w ogrodzie obwiązany na zimę moją wycieruchą FALLEN ANGEL OF DOOM ze szczenięcych lat to jakoś tak... ukuło mnie i uświadomiłem żonę, że złamała mi serce i odebrała resztkę namacalnych sentymentów i resentymentów, hehe.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
535

07-01-2012, 12:48

^^^^ Na Swaroga!!! Ja swojej nie odnalazłem nigdy. "Aniołek" z krucyfiksem widniejący na plecach kłuł po oczach. Zostało tylko zdjęcie klasowe, gdzie dumnie prężę w niej cherlawą klatę, ale to było jakieś czterdzieści kilogramów temu.
nightspiryt

08-04-2012, 18:32

cały dzień minął na piciu taniej whisky i dyskusjach na temat stanu polskiego lotnictwa...faza w pełni...w pewnym momencie - "a to chyba jakieś katolickie święto dzisiaj jest?" - hehe rodzinka \m/
Awatar użytkownika
maciek z klanu

08-04-2012, 19:20

ja sie ubieram w swieta z granatowy ancuk.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

08-04-2012, 19:51

ja zwyczajnie bo sova listy koszulek nie zrobił, normalnie zjebał mi święta
ale tania whisky też u mnie gościła, eee dalej gości :D
Awatar użytkownika
Lykantrop

08-04-2012, 22:20

Ja zrobiłem nawet mały ukłon w stronę Chrystusa i dzisiaj raczyłem się tylko koszernym.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Vitriol
weteran forumowych bitew

08-04-2012, 22:21

so much katoliky
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

08-04-2012, 22:21

weź dorośnij w końcu.
maximum walrus yields maximum walrus

:3
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

08-04-2012, 22:22

Lykantrop pisze:Ja zrobiłem nawet mały ukłon w stronę Chrystusa i dzisiaj raczyłem się tylko koszernym.
Ja zalozyłem sandały.
LEGALISE DRUGS & MURDER
Vitriol
weteran forumowych bitew

08-04-2012, 22:25

bez sandałów nie ruszam się na święta do rozdziny. kiedyś poszedłem w zwykłym ubraniu, zwykłym nie wiedzieć czemu - myslałem, że jest eleganckie, ale ciocia nie chciała się ze mną podzielić jajkiem i wtedy zrozumiałem, że choć wszelakie ścieżki prowadzą do Pana, moja nie kierowała się ku pustce. od tamtej pory zapinam się pod szyją.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ