KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
bilyjoe
zaczyna szaleć

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

23-12-2011, 22:48

Sova pisze:więcej dystansu do wszystkiego i zdrowego myślenia zalecam.
? Jasne. Ale powiedz sam, oferujesz coś, czego nie masz? Jednak człowiek przyzwyczaja się do dobrego i jeśli przez jakiś czas nie było zgrzytów, to takie małe gówno po prostu wkurwia. Mam nadzieję, że to wypadek przy pracy.
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

23-12-2011, 23:00

nie moja brocha, nie odpowiadam za innych ale przy takiej ilosci plyt jakie te labele/distra oferuja taki fakt moze miec miejsce co nie znaczy zeby odrazu pisac "Straciłem dobre zdanie o WHP"
bilyjoe
zaczyna szaleć

23-12-2011, 23:38

Moja wypowiedź była nieco chaotyczna. A jak miałem, kurwa , inaczej napisać niż: "Straciłem dobre zdanie o WHP"? Kurwa, zamawiałem kilka razy, żadnej obsuwy, git. Luksio, jednym słowem. Więc, kurwa, po tym co opisałem, mam prawo być nieco zdegustowany!
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

23-12-2011, 23:56

Ja tez straciłem dobre zdanie, napisałem do Agi co z ta reedycja Magnus - I Was Watching My Death co miala sie ukazac wiosna tego roku.... napisalem do niej dzis w poludnie i jeszcze mi nie odpisala... co za brak profesjonalizmu:P
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

23-12-2011, 23:58

Jak tak, to pierdolę nie zamawiam u nich i chuj :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-12-2011, 00:04

Maleficio - na jaki adres pisałeś? Biuro, czy orders?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-12-2011, 00:10

na fejsiku
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

24-12-2011, 00:16

Sova pisze:nie moja brocha, nie odpowiadam za innych ale przy takiej ilosci plyt jakie te labele/distra oferuja taki fakt moze miec miejsce co nie znaczy zeby odrazu pisac "Straciłem dobre zdanie o WHP"
Nie tak dawno przecież distra w swoich katalogach pisały na końcu "zawsze podawaj alternatywne pozycje", ciekawe jak tacy analni klienci XXI wieku na to by zareagowali.
Awatar użytkownika
manieczki

24-12-2011, 00:26

Osmose Productions is very proud to announce the
release of the so long waiting new opus from :

ELYSIAN BLAZE
"Blood Geometry"
Obrazek
A monument of despair, anguish, and ultimate darkness !
To be release under Double CD, Multiple Vinyls, and Digital
during the first quarter 2012.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
bilyjoe
zaczyna szaleć

24-12-2011, 01:19

Ja rozumiem, chodzi o biznes. Każdy z czegoś żyje. Ale, do chuja, szczacunku do klienta !.
Mort
rasowy masterfulowicz

24-12-2011, 10:12

Wielkie brawa dla amerykanskiego Mad Rush Media - plyte wyslali mi tego samego dnia kiedy za nia zaplacilem i jeszcze pofatygowali sie napisac odrecznie zyczenie milego sluchania.
I AM MORBID
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

24-12-2011, 11:04

Czesław pisze:Nie tak dawno przecież distra w swoich katalogach pisały na końcu "zawsze podawaj alternatywne pozycje", ciekawe jak tacy analni klienci XXI wieku na to by zareagowali.
Ja bym zareagował uniesieniem brwi. W XXI wieku łatwość i szybkość kontaktu via mail i przelewania pieniędzy via bankowość elektroniczna stawia pod znakiem zapytania zasadność takiego postępowania.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

24-12-2011, 11:11

Maleficio pisze:Ja tez straciłem dobre zdanie, napisałem do Agi co z ta reedycja Magnus - I Was Watching My Death co miala sie ukazac wiosna tego roku.... napisalem do niej dzis w poludnie i jeszcze mi nie odpisala... co za brak profesjonalizmu:P
He he he he, twoja ironia jest doprawdy zabawna. Ogólnie to rusz kurwa dupę pacześniaku i staraj się odpowiadać na maile, zapytania, wymiany, oferty, bo zdaje się, że nie jesteś wytwórnią, ale zawsze chuja palisz ura bura, czego to nie masz, a okazuje się, że jesteś tylko smutnym bułgarskim wędrowcem co kłapie dziobem. He he he i jeszcze raz he he he. Wesołych śniąt i mnóstwa musaki na stole!!!! Mario nie gniewaj się, he he he...
Co do Witching Hour, to kłopoty dopiero się zaczynają. Napiszę to w znakomitym skrócie: KMWTW, he he he...
michal
zaczyna szaleć

24-12-2011, 12:03

Żeś się Pan czepił Pana wyroczni he, he...

A co do WHP kilka fragmentów newsów od zespołu:
Listopad 2010: "Mianowicie każdą wolną chwilę spędzamy teraz w studio nagrywając jubileuszowy album zatytułowany: „Genesis – XX Years of chaoZ” – czteropłytowe wydawnictwo, którego premierę ustaliliśmy na 1 Maja 2011"
Czerwiec 2011: "Czas na hit roku! Rozpoczynamy promocję jubileuszowego albumu Lost Soul, "Genesis - XX Years of chaoZ"! W czwartek 9.06.2011 na oficjalnym kanale zespołu http://www.youtube.com/lostsoulofficial ukaże się pierwszy odcinek z serii raportów studyjnych! Wkrótce dokładna data wrześniowej premiery oraz nowe, świetne info dotyczące Genesis!"
Wrzesień 2011: "Podsumowując: JESTEM TAK WKURWIONY, ŻE JA PIERDOLĘ i TO BARDZO WPŁYWA NA TWORZENIE NOWYCH UTWORÓW. WIĘC JEŚLI KTOŚ MA JAKIEŚ OBAWY O NOWY ALBUM, WYPIERDALAĆ. DOPIERO TERAZ ZOBACZYCIE, CZYM JEST LOST SOUL. ATLANTIS - THE NEW BEGINNING. Jacek"
Grudzień 2011: "Info for all who has been asking for the release date of the GENESIS – XX YEARS OF CHAOZ album.
Our record label Witching Hour Productions will soon announce the release date. The premiere is scheduled for the early 2012. We will post more news as soon as possible."

Jak widać WHP leci sobie w kulki z zacnym zespołem.
Jeśli są już takie problemy z wydaniem czołowego 'ponoć' zespołu tej stajni czyli Lost Soul, to naprawdę zaczynają się wielkie kłopoty... O Magnus nie wspominając, bo pewnie nigdy się nie ukaże. Wszystko co dobre szybko się kończy...
Awatar użytkownika
nicram

24-12-2011, 12:08

Mort pisze:Wielkie brawa dla amerykanskiego Mad Rush Media - plyte wyslali mi tego samego dnia kiedy za nia zaplacilem i jeszcze pofatygowali sie napisac odrecznie zyczenie milego sluchania.
Potwierdzam. Kilka razy tam kupowałem, zawsze rewelacyjny kontakt i szybka realizacja zamówień!
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

24-12-2011, 12:27

aginsiak pisze:Co do Witching Hour, to kłopoty dopiero się zaczynają... Napiszę to w znakomitym skrócie KMWTW, he he he he...
Kurwa jaki enigmatyczny. Jak coś wiesz to pisz dla wszystkich albo zachowaj dla siebie.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

24-12-2011, 14:31

Ktoś zamawiał u estończyków z Nailboard?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

24-12-2011, 21:21

Ostatnio robiłem zamówienie w Denovali Records (DE). Można zaopatrzyć się w ambient/drone/darkjazz/elektronikę/folki/doomy/stonery/hc. Bardzo szybki czas realizacji - dodatkowo, w ramach prezentu, dostałem 3 kupony na digital download ich zespołów.
maximum walrus yields maximum walrus

:3
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-12-2011, 21:26

aginsiak pisze:
Maleficio pisze:Ja tez straciłem dobre zdanie, napisałem do Agi co z ta reedycja Magnus - I Was Watching My Death co miala sie ukazac wiosna tego roku.... napisalem do niej dzis w poludnie i jeszcze mi nie odpisala... co za brak profesjonalizmu:P
He he he he, twoja ironia jest doprawdy zabawna. Ogólnie to rusz kurwa dupę pacześniaku i staraj się odpowiadać na maile, zapytania, wymiany, oferty, bo zdaje się, że nie jesteś wytwórnią, ale zawsze chuja palisz ura bura, czego to nie masz, a okazuje się, że jesteś tylko smutnym bułgarskim wędrowcem co kłapie dziobem. He he he i jeszcze raz he he he. Wesołych śniąt i mnóstwa musaki na stole!!!! Mario nie gniewaj się, he he he...
Co do Witching Hour, to kłopoty dopiero się zaczynają. Napiszę to w znakomitym skrócie: KMWTW, he he he...
Tomeczku, nie fikaj bo się spocisz i ci statecznik się połamie. Jak masz jakiś dil to zawsze możesz maila wysłać, a nie robić dramaty na forum.
ODPOWIEDZ