BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: BURZUM
Jeszcze dojebcie ze okladki sa chujowe i w ogole po chuja tam gitary. ;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- TORTURER
- w mackach Zła
Matko Bosko weź mnie albo spierdalaj!!! :)Sova pisze:lolOnly_True_Believers pisze:"rozpaczliwe wokale" (chujowe) były najgorszym elementem starych płyt :)
Death Dwells in Love
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
eeee forumowe mądrości zostawiam wam. tymczasem zasłuchuję się w "Filosofem". jeden z najlepszych albumów black metalowych wszechczasów? kto za, kto przeciw?
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Pewnie wszyscy za, co jak co ale ten album idealnie godzi kultowców z intelektualistami. Cholera, a nowa/stara płyta wciąż nieprzesłuchana.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
ahem. nie bardzo. dla wyznawców technicznego death Burzum jest nie do przyjęcia.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
wyznawcy technicznego death to swoista, bardzo elitarna kasta, na masterfulu występująca w ilości na granicy błędu statystycznego
Co rozumiecie pod pojęciem "techniczny death"? - nazwy, bo czuję, że jestem jebanym wyznawcą.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
bynajmniej nie Obituary... no powiedzmy że Necrophagist
-
- zahartowany metalizator
Necrophagist to matematyka. Suffo wpisuje sie moim zdaniem idealnie; to po prostu wzorzec, kiedy pada haslo "techniczny death" od razu nasuwa sie nazwa Suffocation :)
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
często się spotykałem z opiniami że Burzum, Darkthrone i ogólnie black metal to chłam. jedynie Marduk wzbudza respekt. kiedyś pożyczyłem kolesiowi taśmy Darkthrone w podstawówce to jęczał mi że nic na nich nie słychać ;)
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
hahahahhaha miałem miałem. od starszych kolegów przegrywałem i się wzbogacałem.
- Castor
- weteran forumowych bitew
złote wary grudzień 2011, co najmniejmaciek z klanu pisze:lol^2Only_True_Believers pisze:"rozpaczliwe wokale" (chujowe) były najgorszym elementem starych płyt :)

- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Burzum jak zwykle pokazał indywidualizm i pojechał pod innym kątem na tych dwóch ostatnich albumach. tylko czy to jest dobry czas na urozmaicanie? wedle mojego sprawozdania najlepiej wchodzą melodie z wczesnego Emperor, Satyricon, Darktrhrone, Gehenna etc. była siła, teraz black metal te tysiące kapel rozrzedziło tak ze można się porzygać. do tego to stado klonów Beherit/Blasphemy/Von się rozmnożyło i ma wyznawców. eee........
-
- zahartowany metalizator
@Castor: na codzien puszczasz salwe o bardzo zblizonym kalibrze, ale ludziom juz sie znudzilo wpisywac cie do tematu war ;)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
castor a czemu ta czacha w twoim avku jest taka obszerna?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Niby racja, bo przecież masz to wszystko na bieżąco w podstawówce od starszych kolegów.Pöstmörtem pisze:Burzum jak zwykle pokazał indywidualizm i pojechał pod innym kątem na tych dwóch ostatnich albumach. tylko czy to jest dobry czas na urozmaicanie? wedle mojego sprawozdania najlepiej wchodzą melodie z wczesnego Emperor, Satyricon, Darktrhrone, Gehenna etc. była siła, teraz black metal te tysiące kapel rozrzedziło tak ze można się porzygać. do tego to stado klonów Beherit/Blapsphemy/Von się rozmnożyło i ma wyznawców. eee........
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Powiedzmy tak necrophagist=techniczny death w złym znaczeniu, suffo=raczej w dobrym. (raczej bo mam mieszane uczucia w stosunku do tego zespołu).byrgh pisze:Necrophagist to matematyka. Suffo wpisuje sie moim zdaniem idealnie; to po prostu wzorzec, kiedy pada haslo "techniczny death" od razu nasuwa sie nazwa Suffocation :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz