MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
Ja z kolei uważam, że oprócz dwóch minimalnie słabszych płyt ich dyskografia jest nie do ruszenia. Zresztą klasyka pozostanie klasyką, nawet jeśli następnym razem nagrają totalnego klocka. Nie będę przecież patrzył na "Blessed are the Sick" czy "Covenant" przez pryzmat "Illud Divinum Insanus" czy jakiejkolwiek innej ich płyty.
Pełna zgoda. Wykres przygotowali analitycy. Ja tylko pozwoliłem sobie go powielić.
To pierwsze to "Abominations Of Desolation"? ;)535 pisze:Pozwoliłem sobie na małą grafikę, która obejmuje całą twórczość obrazując jednocześnie dramatyczną sytuację,
Nie jest to może najlepsza ich płyta, ale chyba moja ulubiona.
^^^^Jak ktoś ma niezbędne doświadczenie, to nie trzeba nawet opisu robić.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Dzisiaj będąc w empiku sobie kupiłem Mystic Art. Nowy MA dostał tam 9/10, a Autopsy 7/10. Przejrzałem sobie przy okazji Metal Hammera, bawili się w podsumowanie roku i jeden z redaktorów tak napisał:Mort pisze:Przeczytalem w recenzji z ostatniego Mystic Art, ze Illud Divinum Insanus to Grin i Spheres naszych czasów. Podoba mi sie to! ;)
album roku Polska: Azarath - Blasphemers Maledictions
przebój roku Polska: Arka Noego, tytułu utworu nie kojarze.
Ostatnio zmieniony 23-12-2011, 20:44 przez Headcrab, łącznie zmieniany 2 razy.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- vicek
ten cały mystic to chyba nie jest pismo metalowe
Na płytach MA mają większe przebicie, poza tym widzę tu wywiad z niejakim Roguckim. Faktycznie nie jest to towarzystwo dla Reiferta. 7/10 hmm... Baśka chyba nie zauważyła, że się coś źle wydrukowało.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Recka MA - Łukasz Zieliński535 pisze:Podaj "naźwiska" , bądź pseudonimusy tych zwyrodnialców.
Autopsy - Łukasz Dunaj
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Ja im kurwa jeszcze wyślę zamówienie.
e
Łukasz Dunaj
32 lata. Współpracuje również z "Przekrojem" i "Mystic Art.". Nasz specjalista od metali ciężkich. Lubi brzmienie Napalmu o poranku. Zdiagnozowany rockista bez przejawów ortodoksji. Żyje bez fejsa. Twierdzi, że jeszcze się da.
e
Łukasz Dunaj
32 lata. Współpracuje również z "Przekrojem" i "Mystic Art.". Nasz specjalista od metali ciężkich. Lubi brzmienie Napalmu o poranku. Zdiagnozowany rockista bez przejawów ortodoksji. Żyje bez fejsa. Twierdzi, że jeszcze się da.
- Rattlehead
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
łaaaaaaaaaaaaaaaa! Why Mr. Vincent wants to kill cops? :-D
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- pr0metheus
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- vicek
hahahaha :D ten album chyba ma gorszą sławę od st anger i lulu
-
Grubo. Jak będę w Empiku to zajrzę do tego magazynu. Ogólnie w podsumowaniach w Metal Humorze można znaleźć więcej tego typu kwiatków.Headcrab pisze:album roku Polska: Azarath - "Blasphemers' maledictions"
przebój roku Polska: Arka Noego, tytułu utworu nie kojarze.