Poważnie? Fajnie grają?Mort pisze:Posluchaj Altars of Madness i Covenant. Goraco polecam!
Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: Złote Wary Masterfula 2006
support music, not rumors
Oczywiście, że Altars Of Madness odbierać powinno się jedynie w pozycji klęczącej i nikt o "zdrowych" zmysłach nie śmie twierdzić inaczej. Mam wielki sentyment i szacunek do tej płyty, ba pamiętam doskonale szok jakiego doznałem po pierwszym obcowaniu z tym materiałem. Natomiast w przypadku każdej płyty AUTOPSY do wcześniej wymienionych uczuć dochodzi jeszcze to coś. Słodkawy posmak szaleństwa, a raczej szału pomieszanego ze strachem, a może to GÓWNO tak smakuje? Nie wiem, nigdy nie próbowałem. Może ktoś, coś? W każdym razie AUTOPSY to nie "tylko muzyka". Jest to gwarancja, iż znajdę się w stanie kompletnego rozstroju, wszystko leci z rąk , a Krzysztof chce więcej i więcej - coraz więcej, może nawet za dużo, niż mogę dać.
Jedno jest pewne, marketingu chłopakom brakowało. Czarne wdzianka, trochę diety i siłowni, kilka pentosów oraz jakiś złamany krzyżyk i ciemny lud byłby wniebowzięty, tfu wpiekłowzięty chciałem napisać.
Jedno jest pewne, marketingu chłopakom brakowało. Czarne wdzianka, trochę diety i siłowni, kilka pentosów oraz jakiś złamany krzyżyk i ciemny lud byłby wniebowzięty, tfu wpiekłowzięty chciałem napisać.
-
- mistrz forumowej ceremonii
zawsze uważałem (i uważam) że Morbid Angel > reszta death metalu. i myślałem, że dla każdego to jest jasne. ale jak widać niekoniecznie. no cóż, będę musiał jakoś z tą świadomością żyć. może mi się świat nie zawali ;)
-
TAK.Riven pisze:Ale nawet jesli cos mi sie kompletnie pojebalo, to nie przyszloby mi do glowy, zeby podwazac wartosc A B C. To sa plyty totalne, reigninbloody death metalu i chuj.
- Morph
- Kontakt:
@Heretyk
To offtop czy autonominacja ;)?
To offtop czy autonominacja ;)?
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
serio tak uważam, a jeśli to głupie, to chętnie się autonominuję ;) w sumie jeszcze nigdy żaden mój tekst tutaj się nie znalazł :)
- Morph
- Kontakt:
Tak tylko pytałem. Nie mam w pełni wyrobionego zdania na ten temat ;).
Można powiedzieć, w skrócie i pewnym uproszczeniu, że to jest sens istnienia takiego forum.Heretyk pisze:zawsze uważałem (i uważam) że Morbid Angel > reszta death metalu. i myślałem, że dla każdego to jest jasne. ale jak widać niekoniecznie. no cóż, będę musiał jakoś z tą świadomością żyć. może mi się świat nie zawali ;)
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Maria Dronopnicka pisze:Zgadzać się ze mną jest domeną inteligentnych, błyskotliwych i znających się na metalu, poważnych osób. Albo kumasz metal, zjadłeś na nim zęby i masz o tej muzyce coś sensownego do powiedzenia, albo masz 13 lat, pryszcze na czole, nigdy nie ruchałeś i powtarzasz to co pisze Trotzky, bo wydaje Ci się, że skoro udziela się dużo w internecie to musi być ekspertem od wszystkich gatunków muzycznych :))) Krótko mówiąc, albo jesteś zajebisty, albo jesteś ciotą :))))
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Maria powinien dostać Złote Wary po prostu za całokształt. Napisał tyle wybitnych tekstów, że wybranie i nagrodzenie tylko jednego byłoby jawnym niedocenieniem pozostałych! :-)
all the monsters will break your heart
- Deathless King
W sumie racja, proponuje wylaczyc go z rywalizacji i dac Wary Honorowe ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- empir
chyba sromoweDeathless King pisze:W sumie racja, proponuje wylaczyc go z rywalizacji i dac Wary Honorowe ;)
- Nerwowy
:DDDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Headcrab
- Kontakt:
Dzięki za nominację. Swoje zdanie w tym temacie podtrzymuje, nie podjarałem się specjalnie tą epką Autopsy.Anthropophagus pisze:Nominejszyn:
Kurt pisze:Kolega raczy żartować...Headcrab pisze:Nierówność odsłuchowa:
Illud Divinum Insanus > The Tomb Within > Heretic:DHeadcrab pisze:To nie żarty [...]
Przecież to jest proste i oczywiste, że:
The Tomb Within >>>>>>>>>>>Heretic>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Chujud Chujinum In Anus
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
jak wynika z aktualnych wyników plebiscytu na głównej - masterfulowicze bardzo to chujud chujinum in anus polubili
- empir
No bo to dobra płyta. A niektórym to przeszkadza, jak widać.
Który numer z ostatniego MA tak kopie w krocze, albo w głowę, że taka nierówność powstała? Pytam poważnie, bo nie mogę tego racjonalnie sobie ułożyć. Przecież odzwierciedleniem zawartości the Tomb Within jest okładka, tyle zostaje z , nawet zaprawionego w bojach, słuchacza po konsumpcji tych pięciu numerów, a potem czarny worek i karteczka na palcu, czyż to nie jest właśnie ten słynny i ohydny DEATH Metal? Czy coś popierdoliłem?
- Morph
- Kontakt:
Too Extreme!