BRUTALITY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BRUTALITY
Zdewastowała mnie SOA, pyszne! Wszystko to, co najlepsze w Stanach, kupuję ten stuff. Czy dwie następne prezentują podobny poziom? Kiedyś słyszałem zresztą "Electric Funeral" w wykonaniu Brutality, również gniecie...
Yare Yare Daze
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Mol
- zahartowany metalizator
Powiedzialbym, ze dwojka tak, trojka zas nie do konca, ale obadaj, moze Ci wejda.jester pisze:Zdewastowała mnie SOA, pyszne! Wszystko to, co najlepsze w Stanach, kupuję ten stuff. Czy dwie następne prezentują podobny poziom? Kiedyś słyszałem zresztą "Electric Funeral" w wykonaniu Brutality, również gniecie...
Podobne do Obituary?
- hcpig
Oczywiście, że niepodobne, skoro ma "wszystko to, co najlepsze w Stanach" złośliwcze
BTW widział ktoś już te edycje MMP? Czy są wydane ładnie (tzn jak wznowienia Deicide) czy też jedna ścierwiasta karteczka i do domu? Niespecjalnie widzi mi się ładować w 1st press siedmiu dyszek, a cenowy los wszelkich reedycji MMP jest wszakże obiecujący.

BTW widział ktoś już te edycje MMP? Czy są wydane ładnie (tzn jak wznowienia Deicide) czy też jedna ścierwiasta karteczka i do domu? Niespecjalnie widzi mi się ładować w 1st press siedmiu dyszek, a cenowy los wszelkich reedycji MMP jest wszakże obiecujący.
Yare Yare Daze
- Mol
- zahartowany metalizator
Nie wiem jak sa wydane reedki Deicide, a jesli chodzi o Brutality to zostaly wydane jako digipacki.
Nie chce mi sie siegac po aparat, foto zrobione telefonem zebys mial ogolne pojecie jak to wyglada:

Wg mnie wydanie OK, jedyne moje zastrzezenie to cienki papier w booklecie, ale to standard jesli chodzi o MMP.
Nie chce mi sie siegac po aparat, foto zrobione telefonem zebys mial ogolne pojecie jak to wyglada:

Wg mnie wydanie OK, jedyne moje zastrzezenie to cienki papier w booklecie, ale to standard jesli chodzi o MMP.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
O, dobra pora żeby odświeżyć debiut! Dobry defior, wolałbym jednak nieco prostsze granie Ostatnio jak byłem w Idiocie (media markt) to aż się zdziwiłem jaki fajny stuff wznawia MMP, chociaż forma digipacków kurewsko odstrasza. Jak by były po 20 zł to bym nie narzekał.... Dwójki nie słyszałem, ale trójeczkę mam na kasecie, młóciłem w kółko przez 2 dni aż mi się zerwała he he!
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Brutality
Kto nie słyszał Screams of Anguish czy When the Sky Turns Black ten chuja wie o death metalu. Klasyka i muzyka z death metalowej ekstraklasy, ale mam wrażenie, że ten zespół gdzieś przemyka bokiem. Wszyscy wracają do korzeni, wszyscy jarają się starymi kapelami, a nazwa Brutality nie przewija mi się zbyt często. Zapomniana perła czy znikający gdzieś w tłumie średniak?
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- twoja_stara_trotzky
Re: Brutality
sprzedam ich dwójkę, jak ktoś da 80 dych :D
- Deathless King
Nie sadzisz, ze troche drogo?twoja_stara_trotzky pisze:sprzedam ich dwójkę, jak ktoś da 80 dych :D
- twoja_stara_trotzky
ok, 79,99
- Deathless King
duza zmiana, z 800zl na 79,99zl - grzech nie brac ludziska!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Pioter temat o sprzedaży płyt jest nie w tym dziale. :)))twoja_stara_trotzky pisze:sprzedam ich dwójkę, jak ktoś da 80 dych :D
W temacie - znam tylko dwie pierwsze, później jakoś losy moje się rozeszły z tą kapelą i nie słyszałem nic ponadto.
Debiut po dziś dzień sobie bardzo cenię, choć przyznam, że słucham sporadycznie.
- twoja_stara_trotzky
promocja :DDDDDDDDDd
- Deathless King
"In Mourning" spoko, ale mi chyba jedynka najlepiej wchodzi... to brzmienie!Ihasan pisze:Pioter temat o sprzedaży płyt jest nie w tym dziale. :)))twoja_stara_trotzky pisze:sprzedam ich dwójkę, jak ktoś da 80 dych :D
W temacie - znam tylko dwie pierwsze, później jakoś losy moje się rozeszły z tą kapelą i nie słyszałem nic ponadto.
Debiut po dziś dzień sobie bardzo cenię, choć przyznam, że słucham sporadycznie.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Niestety, jeśli chodzi o zespoły z podobnej kategorii wagowej to ta sama sytuacja co z Monstrosity, może nawet jeszcze gorsza.Deathless King pisze:ale mam wrażenie, że ten zespół gdzieś przemyka bokiem.
Broń borze!Deathless King pisze:Zapomniana perła czy znikający gdzieś w tłumie średniak?
- Deathless King
Monstrosity jakos czesciej chyba sie pojawia, chocby ze wzgledu na to ze gral tam Fisher. Brutality, odnosze takie wrazenie, przepadlo zupelnie. A przeciez to jest miazga!
-
- rasowy masterfulowicz
Ja to zawsze powtarzalem i teraz tez sobie na to pozwole. Fisher jest wokalista tak zajebistym, ze on nie spiewa, nie drze ryja, nie wrzeszczy, po prostu gra na strunach glosowych. Przemistrz!Deathless King pisze:chocby ze wzgledu na to ze gral tam Fisher.
I AM MORBID
- Deathless King
Zgadzam sie, ale nie róbmy z tego tematu o CC.
- twoja_stara_trotzky
Monstrosity (debiut) >>>>> Brutality (debiut)