MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: MGŁA - With hearts toward none
za mną dopiero jednokrotne przesłuchanie nowego kawałka, jedno co słychać, że brzmieniowo bliżej do tego co zrobił KSM na splicie z IW, ale słucham dalej zobaczymy
- FENIKS
- w mackach Zła
Czyli najbliższe trzy strony porównań "kto lepszy" czas zacząć, he he he...Lykantrop pisze:Widać od razu jak na dłoni, kto się tutaj zna na teatrze, a kto nie.Riven pisze:jak to jest wiocha to co powiedziec o blaze of perdition?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Feniks nawet o tym nie myśl ! ;)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ale to takie z przekąsem było, a nie żeby zaczynać tutaj jakąkolwiek kłótnię. Ze słuchaniem Mgły wstrzymam się aż dotrze do mnie CD. W tym konkretnym przypadku mogę kupować w ciemno.FENIKS pisze:Czyli najbliższe trzy strony porównań "kto lepszy" czas zacząć, he he he...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
moze by tak ank... :D
nie no, nie ma co porownywac oczywiscie, ale skoro to ma byc wiocha to ja nie wiem jak nazwac te inne jednostki osadnicze..
nie no, nie ma co porownywac oczywiscie, ale skoro to ma byc wiocha to ja nie wiem jak nazwac te inne jednostki osadnicze..
this is a land of wolves now
-
- weteran forumowych bitew
successful troll is successful. do razu wiedziałem, że największy kretyn japę otworzy :D
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
no no no, kurwa, zacnościowy utwór ta IV. wcześniejsze szlagry Mgły mi nie leżały (poza Presence II) a tutaj jest bardzo mi przyjemnie.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
przecież to zupełnie inna filozofia grania, tu nie ma co porównywać, to ewentualnie kwestia osobistych upodobań i tyle.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Kogo miałeś na myśli?Vitriol pisze:successful troll is successful. do razu wiedziałem, że największy kretyn japę otworzy :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- weteran forumowych bitew
a poczuwasz sie?:D rivena
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
coraz bardziej wkręca sie ten nowy utwór w mózgownicę, wygląda na to że ta nowa płyta będzie inna niż nagrania do tej pory ale zobaczymy z czasem
- ultravox
Musicie naprawdę kochać ten zespół, skoro tak słuchacie w kółko tego jednego utworu ;)
-
- w mackach Zła
jak coś jest dobre to się słucha
Fakt. Ja rzygam nawet najbardziej intrygującą, niszczącą i wyczekiwaną przez mnie płytą jesli przesłucham ją więcej niż trzy razy pod rząd, a ci jeden numer przesłuchują kilkadziesiąt razy :Dultravox pisze:Musicie naprawdę kochać ten zespół, skoro tak słuchacie w kółko tego jednego utworu ;)
- Scaarph
akurat z utworami mgły mam tak, że mogę dziesiątki razy pod rząd bez problemu. jak mi się wkręci tak chuj.
-
- w mackach Zła
nie o to tu chodzi kto ile razy co przesłuchał, jak coś sie podoba to słucham i już