TSJUDER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: TSJUDER
Desert Northern Hell jest ZABIJAJĄCA !!!!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Grająca co? Pisałem na temat nowej płyty kolego której zawartości jeszcze nie znam. :)black_lava pisze:kurwa,panie jak dla mnie to jedna z lepszych kapel grająca tzw TNBM
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
przesłuchałem wreszcie po raz trzeci "Legion Helvete" Tsjuder. ta płyta to jedna z najlepszych propozycji w black metalu w tym roku. nie będę się czepiał szczegółów jak np. brzmienie gitar w niektórych partiach czwartego kawałka, bo ogólny odbiór rekompensuje wszystko. krążek zieje ogniem i wali siarą na odległość. Gorgoroth może im w tej chwili buty wiązać.
-
- mistrz forumowej ceremonii
o, czyli już wiadomo, żeby nie sprawdzać nawet. dzięki
- Block69
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
dodałem was do listy przyjaciół.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
dobra ta płyta, chociaż poprzedniej nie przebili.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Realista
- weteran forumowych bitew
jednym uchem wpadła drugim wypadła
- Only_True_Believers
za drobne można będzie kiedyś kupić, o tak powiem.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zaczyna szaleć
i ty tak na poważnie??Pöstmörtem pisze:przesłuchałem wreszcie po raz trzeci "Legion Helvete" Tsjuder. ta płyta to jedna z najlepszych propozycji w black metalu w tym roku. nie będę się czepiał szczegółów jak np. brzmienie gitar w niektórych partiach czwartego kawałka, bo ogólny odbiór rekompensuje wszystko. krążek zieje ogniem i wali siarą na odległość. Gorgoroth może im w tej chwili buty wiązać.
-
- zaczyna szaleć
urgehal, tsjuder - zespoły które tak jak blasphemy nie musiałyby nagrywać już żadnych płyt skoro każda kolejna miałaby być nie dość ze identyczna to jeszcze gorsza od poprzedniej, zmienia się tylko położenie riffów i partie bębnów. tsjuder swoje najlepsze płyty ma już za sobą, ale tak to jest jak ktoś usiłuje życ tylko i wyłącznie z muzyki a skończył mu się na nią pomysł.
- Lykantrop
Bardzo Cię lubię.Zephyrous pisze:urgehal, tsjuder - zespoły które tak jak blasphemy nie musiałyby nagrywać już żadnych płyt skoro każda kolejna miałaby być nie dość ze identyczna to jeszcze gorsza od poprzedniej
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Tak, Tsjuder na pewno żyją z muzyki jak pączki w maśle.Zephyrous pisze:tak to jest jak ktoś usiłuje życ tylko i wyłącznie z muzyki a skończył mu się na nią pomysł.
-
- zaczyna szaleć
okulary trzeba kupić jak nie widzisz słowa "usiłuje".
- Lykantrop
Tak jak kolesie z Blasphemy nosimy 24h na dobę tylko czarne przeciwsłoneczniaki. A tak w ogóle, skąd wiesz, że usiłują? Jesteś agentem US?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
a czemu by nie mieli ? jest popyt, jest podaż. w dobie czasów kiedy black metal jest prawie tak popularny jak muzyka disco, te bardziej znane zespoliki wywęszyły całkiem niezły biznes, więc czemu by nie nagrywać tylko po to żeby ponownie swoim zespołem wzbudzić zainteresowanie, tak wyglądają powroty prawie wszystkich zespołów.
Zdajesz sobie sprawę z tego o czym piszesz? Znacznie bardziej popularne zespoły wracają z tras i zapierdalają do roboty żeby jakoś żyć.
- Lykantrop
Aby na jedzenia i chleby mieć, a nie Zephyrous co ma ciepłe rury w domu, rodzice mu internet opłacą i wszystkich oskarża, że cwaniaki. Tak się nie robi kurwa.