he he... dobreMorph pisze:No to weź się za Taran, Ohtar i Szron a Moontower zostaw w spokoju. Bardzo dobry jest debiut Sunwheel, Kohort, Dark Fury, Legacy of Blood - trochę tego jest na przyzwoitym poziomie.
MOONTOWER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: MOONTOWER
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
jester pisze:LOL! Po co Vulture było całe życie pisać o pogardzie dla III ligi i zarazem słuchać takich bzdetów? Polecam jeszcze Besatt i Black Altar do kompletu
TYrohcę ,soz eboeriałem nad napieansiem tego porzu dale b końcu namL]
wupierdalajjebnaa pzido!!!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Chapaj psom, ja jebę, takiego gówna słuchać i do tego nie doceniać nowego Virus 

Yare Yare Daze
3 liga? hah!niekiedy pewnie i gorzej,ale jak to już kiedyś pisałem interesuje mnie wszystko ,niekiedy zresztą można sie zaskoczyć i generalnie nawet z płyt słabych/przecietnych wyciągnąc jakąś(choćby jedną) pozytywną rzecz.poza tym jeśli ktoś wysyła mi promo,tudzież wręcza płytę,no to sooner or later ląduje ona w odtwarzaczu.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
nie wierzyłem że to się uda. "Spirits of the Antichrist" to największy gniot nagrany w polskim BM.
- Perversor
- zaczyna szaleć
Dziwna sprawa, tym bardziej, że poprzednia MCD jest naprawdę na wysokim poziomie. :d i nie robię sobie tutaj jaj (tzn. wysokim jak na Moontower....he he) co nie zmienia faktu, że poprzednie nagrania podobają mi się bardziej od Black Altar, może poza wyjątkiem demo "Na Uroczysku" czy jakoś tak, bo to było zajebiste. ;d
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
I tak lepsze niż Mutiilation.
-
- postuje jak opętany!
To mały komplement w stosunku do tego zespołu. ;)Perversor pisze:[...] poprzednie nagrania podobają mi się bardziej od Black Altar