calkiem slusznie. pamietaj tylko ze jak cie jakis trokll wkurwi to i tak to wszystko sie pojdzie jebac z twoim kontem hehe he hehe he hehe hehe he hehe he hehe he hehe hehe he he he hehe hhe hehe hehe hh ehe heMorph pisze:Bo piszę tylko jak mam coś ciekawego do powiedzenia. Nie spamuję pierdołami i nie staram się pouczać przypadków nieuleczalnych.
Nie polemizuję z rolnikami i osobnikami bez odpowiednio szerokiej perspektywy.
Gdyby nieliczne wpadki w postaci dialogów z jakimiś Wilkonami i Kreaturami to bym musiał jeszcze z miesiąc na 10K poczekać ;P
DZIESIĘĆ TYSIĘCY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DZIESIĘĆ TYSIĘCY
woodpecker from space
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
No, taki jubileusz to ja rozumiem!Morph pisze:cycki na wiwat:
- Block69
- zahartowany metalizator
Czego najlepszym przykładem jest ten temat. :P Piłeś!Morph pisze:Bo piszę tylko jak mam coś ciekawego do powiedzenia. Nie spamuję pierdołami i nie staram się pouczać przypadków nieuleczalnych.
PENIS METAL
- Loathe
- postuje jak opętany!
Wow, Gratulacje Morphu:)
Swoją drogą, to ja też niedługo będę obchodził jubileusz 378 postu na tym forum <3
Swoją drogą, to ja też niedługo będę obchodził jubileusz 378 postu na tym forum <3
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
-
tej pannie to sie nalezy odpowiedni temat, albo przynajmniej miejsce w gerls gerls gerlsKreatoR pisze:No, taki jubileusz to ja rozumiem!Morph pisze:cycki na wiwat:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Ważna cezura, albo wtedy zaczyna się pisać mądre posty, albo powoli osuwa w niebyt.Loathe pisze:Wow, Gratulacje Morphu:)
Give birth to something dead
Give birth to something old
- hcpig
-
no, to jest kurwa wyczyn :D w 3 lata tyle zrobił hehehScaarph pisze:moje kondronelencje.
edit: jezusmaria matkobosko ja cię gonię O_O
- longinus696
To najbardziej chujowa opcja na tym forum. Zmarnowało się wiele ciekawych postów i sporo dobrych dyskusji. Moim zdaniem admini powinni uniemożliwić usuwanie konta wraz z postami.Triceratops pisze: calkiem slusznie. pamietaj tylko ze jak cie jakis trokll wkurwi to i tak to wszystko sie pojdzie jebac z twoim kontem
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Morph
- Kontakt:
Wystarczy zmiana w regulaminie - wszystkie posty są własnością forum i tyle.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
mniemam, ze takie bylo wlasnie zamierzenielonginus696 pisze:To najbardziej chujowa opcja na tym forum. Zmarnowało się wiele ciekawych postów i sporo dobrych dyskusjiTriceratops pisze: calkiem slusznie. pamietaj tylko ze jak cie jakis trokll wkurwi to i tak to wszystko sie pojdzie jebac z twoim kontem
pytanie, czy przypadkiem forum nie musialoby odpowiadac wtedy za tresc tych postowMorph pisze:Wystarczy zmiana w regulaminie - wszystkie posty są własnością forum i tyle.
- longinus696
Ja wiem, że takie było, ale nie musi mi się to podobać :)0ms pisze: mniemam, ze takie bylo wlasnie zamierzenie
Osobiście uważam, że abstrakcyjne myślenie Drone'a było w wielu przypadkach bardzo przydatne i pożyteczne.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
i przez to samo myslenie calej masy dyskusji nie da sie teraz czytac ;) tez mi sie to nie podoba
- Morph
- Kontakt:
Zepsuliście mi celebrację :(
- Block69
Zdecydowanie popieram. Przez przedszkolne fanaberie Drone'a, a wcześniej Mariana dużo tematów całkowicie się posrało.longinus696 pisze:To najbardziej chujowa opcja na tym forum. Zmarnowało się wiele ciekawych postów i sporo dobrych dyskusji. Moim zdaniem admini powinni uniemożliwić usuwanie konta wraz z postami.Triceratops pisze:calkiem slusznie. pamietaj tylko ze jak cie jakis trokll wkurwi to i tak to wszystko sie pojdzie jebac z twoim kontem
PENIS METAL
- hcpig
- Block69
- longinus696
A po kiego wafla? Forum, jak sama nazwa wskazuje, jest miejscem publicznej wypowiedzi - odpowiednikiem greckiej AGORY. To co zostało wypowiedziane znajduje się w eterze (lub w sieci) - krąży - zyskuje oficjalną rangę. Kasowanie własnych wypowiedzi, to trochę takie ukrywanie faktów. Zupełnie jakby ktoś się wstydził swojego zdania, tego, że kiedyś się pomylił albo wygłupił. To bezsensowne.hcpig pisze:Odwrotnie, userzy powinni mieć opcję delete all posts.
W każdym razie jeśli coś mówimy, to niech będzie to jawne.
Ja tam nigdy nie skasuję swoich postów, choćby były przez kogoś uważane za kompromitujące.
edit: Oczywiście Drone'owi chodziło o coś jeszcze innego, mianowicie o to, że to forum nie zasługuje na jego posty, dlatego je skasował - tak mi przynajmniej powiedział.
- Morph
- Kontakt:
Ja pierdolę :DDDDDD. Nie zasługuje też na 10K moich, a mimo to ich nie pragnę wyrzucić.longinus696 pisze:edit: Oczywiście Drone'owi chodziło o coś jeszcze innego, mianowicie o to, że to forum nie zasługuje na jego posty, dlatego je skasował - tak mi przynajmniej powiedział.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szczerze mowiac to chyba jedyne forum, na jakim widzialem kasowanie postow z profilem. Zazwyczaj usuwa sie konto i tyle.longinus696 pisze:A po kiego wafla? Forum, jak sama nazwa wskazuje, jest miejscem publicznej wypowiedzi - odpowiednikiem greckiej AGORY. To co zostało wypowiedziane znajduje się w eterze (lub w sieci) - krąży - zyskuje oficjalną rangę. Kasowanie własnych wypowiedzi, to trochę takie ukrywanie faktów. Zupełnie jakby ktoś się wstydził swojego zdania, tego, że kiedyś się pomylił albo wygłupił. To bezsensowne.hcpig pisze:Odwrotnie, userzy powinni mieć opcję delete all posts.
W każdym razie jeśli coś mówimy, to niech będzie to jawne.
Ja tam nigdy nie skasuję swoich postów, choćby były przez kogoś uważane za kompromitujące.
Nawet na slawetnym vox malignum czy mhouse kasacji profilu nie przewidywano na wlasna prosbe, chyba ze sie akurat adminowi zamarzyly czystki, ale posty zawsze zostawaly.
woodpecker from space