A może pamiętają o tym głównie dlatego, że...Headcrab pisze:Mam jednak wrażenie że gdyby nie kontrowersyjna nazwa i znane nazwiska mało kto by o tym MCD pamiętał.
;)Headcrab pisze:Epka o której tu mówimy bardzo dobra
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
A może pamiętają o tym głównie dlatego, że...Headcrab pisze:Mam jednak wrażenie że gdyby nie kontrowersyjna nazwa i znane nazwiska mało kto by o tym MCD pamiętał.
;)Headcrab pisze:Epka o której tu mówimy bardzo dobra
Gdyby AC/DC nigdy nie podpisali umowy z wytwórnią tylko nagrywali płyty w garażu i rozpowszechniali na kasetach wśród kolegów to dziś pewnie też nikt by się nimi nie zachwycał. O czym to świadczy?Headcrab pisze:Gdyby nie rzeczy o których pisałem część osób by do tego materiału nie dotarła, więc liczba pamiętających była by mniejsza.
Ale tak jest cały czas - byle zagraniczne. ;)Maleficio pisze:Muzyka taka se, ale wtedy wszystko co było z Norwegii się wydawało takie... lepsze.
Ty wiesz jak zachęcić człowieka do jakiegoś materiału. Osobiście uwielbiam "Wolf Lair Abyss". Przegenialna Epka;)Blackwinged pisze:Kapitalna EP`ka, jedna z najlepszych w historii BM, stawiam śmiało obok ` Wolf`s Lair Abyss `EP jedynego mojego ulubionego tytułu Mayhem.
Nie ucz ojca jak się dzieci robi;) Koleś jest tu ponad 3 lata dłużej niż Ty i chyba wie co robi/pisze;PHeadcrab pisze:Jeżeli z Mayhem lubisz tylko tą epkę to raczej nie spotkasz się z zrozumieniem na tym forum. Ale nie przejmuj się, trafienie do złotych war to nawet sympatyczna sprawa, raz tam trafiłem i nie narzekam.
Własnie niejednokrotnie wydaje mi się, że na tym forum jest na odwrót.beastov23 pisze:Ale tak jest cały czas - byle zagraniczne. ;)Maleficio pisze:Muzyka taka se, ale wtedy wszystko co było z Norwegii się wydawało takie... lepsze.
I tam już można za 4-5 dyszek kupić.COFFIN pisze:To będziesz musiał wystawić przez izraelski ebay, bo ostatnie sztuki na Allegro cieniutko schodziły;)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95