MANES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Manes
no od czegos trzeba bylo zaczac zeby puscic z dymem te black metalowe konotacje,wiec trudno,zeby za pierwszym podejsciem nagrali plyte tak dobra jak ostatnia.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Re: Manes
nie rozumiem/nie postrzegam tego w ten sposóbhcpig pisze:Elementy metalowe nie zawsze robią za wiejski balast, o oryginalności dwójki przesądzał właśnie taki konglomerat a ostatnia to już trochę zbyt zwykła 'alternatywka' jeśli wiesz co mam na myśli.
wywiad z C coming soon btw;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- grot
- weteran forumowych bitew
Re: MANES
http://manes667.blogspot.com/2011/06/de ... nuine.html
jeszcze niedawno wydawało się, że coś ruszyli a tu taki kwiatek. pocieszające, że przynajmniej zamierzają jednak wydać (kiedyś...) "be all end all"
jeszcze niedawno wydawało się, że coś ruszyli a tu taki kwiatek. pocieszające, że przynajmniej zamierzają jednak wydać (kiedyś...) "be all end all"
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
-
no to wywiad chuj strzelil;))))
szkoda,bo dzialajac pod ta nazwa ta muzyka miala jakis charakter,miala to cos,te wszystkie pomniejsze projekty inne takie kroagule sroagule to takie tam pierdolenie tak naprawde, brak chemii,brak magii.ide do lasu z debiutem na uszach i butelka whiskey;(((())))))
szkoda,bo dzialajac pod ta nazwa ta muzyka miala jakis charakter,miala to cos,te wszystkie pomniejsze projekty inne takie kroagule sroagule to takie tam pierdolenie tak naprawde, brak chemii,brak magii.ide do lasu z debiutem na uszach i butelka whiskey;(((())))))
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
The italian black metal label THE OATH is proud to announce the reissue of the cult album of the Norwegian band MANES “Under Ein Blodraud Maane”, originally released in the 1999 by Hammerheart Records.
This cd will be a really pearl for all the collectors and for all those who haven’t bought it.
It will be limited to 500 copies, handnumbered, A5 Digipack and an amazing artwork of the Chilean Daniel Valencia of Fenomeno Design (Blut Aus Nord, Glorior Belli).
For the artwork of the booklet will be used the one that should have been the original cover of the album and that has never been used, work of the dutch surrealist artist Jeroen Van Valkenburg, who previously made some covers for Immortal, Grievance, October Tide and Stallagh.
To book a copy of the cd and to ask further infos please write to the following address: manes_mmxi@yahoo.com

This cd will be a really pearl for all the collectors and for all those who haven’t bought it.
It will be limited to 500 copies, handnumbered, A5 Digipack and an amazing artwork of the Chilean Daniel Valencia of Fenomeno Design (Blut Aus Nord, Glorior Belli).
For the artwork of the booklet will be used the one that should have been the original cover of the album and that has never been used, work of the dutch surrealist artist Jeroen Van Valkenburg, who previously made some covers for Immortal, Grievance, October Tide and Stallagh.
To book a copy of the cd and to ask further infos please write to the following address: manes_mmxi@yahoo.com

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
zamowienie grupowe moze?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dobra, sprowadza to ktoś do kraju czy trza brać samodzielnie?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Duvelor
Ja kupiłem to po pijaku za 60 zł (first virgin press without ifpi, no bar code, chuj dupa) i za 65 zł poszło. A chwilę później... :)COFFIN pisze:Żałuję, że nie wziąłem tego te parę lat temu, jak wisiało na allegro po 3 dychy.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- maciek z klanu
Ponawiam pytanie. Moze cos grupowego?manieczki pisze:Dobra, sprowadza to ktoś do kraju czy trza brać samodzielnie?
- Headcrab
- Kontakt:
Grupowy w forumowym gronie to raczej kiepski pomysł.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- maciek z klanu
Ja znam tylko Martynkę. :)Duvelor pisze:Maćku, jasne. Ja jestem za... z grupowego może to?
Masz ładne koleżanki?
- maciek z klanu
http://www.agoniarecords.com/index.php? ... le&id=3151Conflagrator pisze:Świetna wiadomość. Chcę to.