Maria! O czym ty pierdolisz! To nie jest życie, to jebane forum internetowe. Nerwy to mogą puścić jak cię dojebie urząd skarbowy, albo dowiesz się, że masz raka, a nie kiedy cię szturchają mniej lub bardziej anonimowi użytkownicy forum. Daj spokój. Drone sam jeden wie czemu poszedł w chuj. Nie interesuje mnie to. Jego decyzja. Choć, żeby było śmieszniej, sam w podobny sposób reagowałem kiedy ty poszedłeś w pizdu jakiś czas temu. I dzisiaj się z tego śmieję.Maria Konopnicka pisze: Doskonale rozumiem, że w pewnym momencie puściły mu nerwy i postanowił stąd spierdolić.
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostrzezenia/Bany
O, a pewnie jest tyle niemieckich kapel, które mógłby mi jeszcze wkręcić.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie inaczej, co to kurwa ma byc, kodeks honorowego internauty czy co? Jezeli kogos spina forum to kurwa naprawde wspolczuje, co taki czlowiek czuje w prawdziwym zyciu kiedy go w drodze powrotnej z pracy korek zatrzyma? Pewnie wysiada wkurwiony niczym Michael Douglas w Upadku i idzie rozpierdolic pol miasta? Od milosci do nienawisci jeden krok jak widac na przykladzie profesorow ale zeby konto kasowac.....<swist opadajacych rak>. Ja obstawiam, ze dron sam zauwazyl ile durnot naprodukowal i zaczynajac z nowym kontem nie chce miec takiego balastu.est pisze:Maria! O czym ty pierdolisz! To nie jest życie, to jebane forum internetowe. Nerwy to mogą puścić jak cię dojebie urząd skarbowy, albo dowiesz się, że masz raka, a nie kiedy cię szturchają mniej lub bardziej anonimowi użytkownicy forum. Daj spokój.
woodpecker from space
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a mi sie z ta sytuacja kojarzy scena o silnej psychice i klopie
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- rob
- w mackach Zła
10/10, poza tym wiele hałasu o nic, przez kretyna wiele osób sobie odpuściło pisanie na forum a tu płacz, niezłe jajca, he he.est pisze:O, a pewnie jest tyle niemieckich kapel, które mógłby mi jeszcze wkręcić.Maria! O czym ty pierdolisz! To nie jest życie, to jebane forum internetowe. Nerwy to mogą puścić jak cię dojebie urząd skarbowy, albo dowiesz się, że masz raka, a nie kiedy cię szturchają mniej lub bardziej anonimowi użytkownicy forum. Daj spokój. Drone sam jeden wie czemu poszedł w chuj. Nie interesuje mnie to. Jego decyzja.Maria Konopnicka pisze: Doskonale rozumiem, że w pewnym momencie puściły mu nerwy i postanowił stąd spierdolić.
jebać frajerów
- Bloodcult
-
grunt to nie traktowac siebie zbyt powaznie.sam kiedyś wpadłem w tą pułapke i musiałem długo i wytrwale wyciągac kolce z dupska;DD
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Nie chodzi o to, że Drone siedzi teraz w rogu pokoju i płacze - sam nie płakałem jak opuściłem to forum - nawet nie czytałem go przez kilka miesięcy. Chodzi tylko o to, że jak piszesz kolejny post, który spotyka się z dwoma stronami drwin i docinek to w pewnym momencie zadajesz sobie pytanie czy nie tracisz czasu i czy mają sens gówniarskie przekomarzania na forum z ludźmi, których nawet nie znasz. Pewnie, że dystans jest niezbędny, ale jak po raz 232323 ktoś stara Ci się za wszelką cenę udowodnić, że nie masz pojęcia o muzyce, masz wypaczony gust, jesteś kretynem i na niczym się nie znasz to w pewnym momencie po prostu odpuszczasz, bo zaczyna Cię to nudzić, a polemiki i przepychanki przestają sprawiać Ci przyjemność. A chyba właśnie dla przyjemności spędzamy tu swój czas, a nie z jakiegoś obowiązku? :)))
- twoja_stara_trotzky
kurde, a ja glupi myślałem, że wy wszyscy tu wchodzicie, abym wam gust wyprostował :/
Ale Ty nie masz gustu - napierdalasz wszystko od "A" do "Z" co jest kanonem, było przełomowe, zmieniło muzykę i zostało uznane jako wartościowe. Szlachetne to i rozwijające, ale z gustem ma niewiele wspólnego :)))
- twoja_stara_trotzky
oj tam oj tam, new romantic zmieniło muzykę i było przełomowe, a szczerze nienawidzę tego kiczu :D
- twoja_stara_trotzky
to nie ja byłem tu piewcą gustu obiektywnego Maria :D
A wiesz, że był moment gdy byłem prawie pewien, że Ty i Drone to jedna i ta sama osoba...
- Adrian696
no bo tak jest - Ojciec i Syn a Triceps to Duch Swiety ;)Maria Konopnicka pisze:A wiesz, że był moment gdy byłem prawie pewien, że Ty i Drone to jedna i ta sama osoba...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
30paroletni ojciec i prawie 40letni syn? toc to patologia ;) albo przynajmniej zalamanie czasoprzestrzeni
- Adrian696
duchowo Ojciec i Syn, nie trac wiary, niezbadane sa ścieżki pomiDrona ;)byrgh pisze:30paroletni ojciec i prawie 40letni syn? toc to patologia ;) albo przynajmniej zalamanie czasoprzestrzeni
- twoja_stara_trotzky
ile Ludwik Drone miał lat?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie, przeżywacie to jak baby na rynku przeżywają śmierć Hanki Mostowiak. ;)535 pisze:Dajcie chłopu już spokój.
The madness and the damage done.