Osobowość roku 2011
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Osobowość roku 2011
Castor jest zadziwiający,gdzies tam ktoś wspominał ,ze ma ok 30 lat a dopiero teraz kupuje plyty Slayer,Emperor etc etc..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie, to jest spoko, w koncu idzie pod prad!!!111
to jest cos na zasadzie: zobaczcie, ten gosc nie umie liczyc, jest takim indywidualista ;)
to jest cos na zasadzie: zobaczcie, ten gosc nie umie liczyc, jest takim indywidualista ;)
this is a land of wolves now
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
ale przeciez nie ma mowy o tym, ze tych plyt nie zna, tylko ze dopiero teraz je kupuje. co to w ogole za dyskusja? ;)
- Riven
- Kontakt:
zaczela sie od postu wyzej, ale moze zle zalapalem. nvm
ja do Castora nic nie mam , chociaz niektore riposty to ma brutalne ;)
ja do Castora nic nie mam , chociaz niektore riposty to ma brutalne ;)
- Scaarph
- zahartowany metalizator
e tam, przynajmniej nie ściemnia, że wszystko słyszał i zna się na wszystkim. a emperory kupuje teraz bo wcześniej wszystkie zasoby poświęcał na kolekcjonowanie vesanii i chuj :) trza mieć swoje priorytety hehe.
z drugiej strony sam mam mnóstwo szrotu i przy tym braki w "klasyce". kiedyś się nadrobi, no big deal.
z drugiej strony sam mam mnóstwo szrotu i przy tym braki w "klasyce". kiedyś się nadrobi, no big deal.
- nicram
Czasami tak bywa, ja stosunkowo niedawno przekonałem się do Black Sabbath, Voivod i pokupowałem ich płyty. Niekiedy trudno jest wybrać płyty w zalewie nowości, starocie umykają, w dodatku to co czytasz również poniekąd kształtuje Twój gust. Dla mnie to żadna niespodzianka.[V] pisze:Castor jest zadziwiający,gdzies tam ktoś wspominał ,ze ma ok 30 lat a dopiero teraz kupuje plyty Slayer,Emperor etc etc..
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
nie widze w tym nic dziwnego, zreszta sam mam dosc podobnie; natomiast gloryfikowanie jebania jakiejs muzyki tylko dlatego, ze jest ona popularna na forum internetowym to jest zwyczajne hipsterstwo:)
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
mam 2 płyty Dies Irae, załapałbym się do ankiety:)
Ja też mam dwie płyty DIES IRAE, ale wolę jarać się do wyrzygania twórczością GODFLESH. Nie rozumiem co ma wspólnego muzyka z tym, że zwyczajnie się do gościa przypierdalacie. Tak jak w każdej szkole, pracy, o wojsku nie wspomnę. Zawsze musi , być ten jeden , który "obskakuje". Zwykła frajerska "fala".
- nicram
To chyba z Tobą wygrywam, bo mam dwie Vesanie i dwa Devilyny. :-DKreatoR pisze:mam 2 płyty Dies Irae, załapałbym się do ankiety:)
all the monsters will break your heart
- KreatoR
Masz rację, pęd stada innych zjada. Każdy anonimowo może być tu znawcą przez duże "Z". Sęk w tym, że Castorowi brakuje dystansu, a przecież nikt go tu nie zna z nazwiska.535 pisze:Ja też mam dwie płyty DIES IRAE, ale wolę jarać się do wyrzygania twórczością GODFLESH. Nie rozumiem co ma wspólnego muzyka z tym, że zwyczajnie się do gościa przypierdalacie. Tak jak w każdej szkole, pracy, o wojsku nie wspomnę. Zawsze musi , być ten jeden , który "obskakuje". Zwykła frajerska "fala".
Powiem bezpośrednio. Jeżeli wiecie, że brakuje mu dystansu i nie radzi sobie z tym, to po chuja wykorzystujecie to do przesady? Czyżby anonimowe leczenie własnych kompleksów i "małości"?
- maciek z klanu
Sporo osob z tego forum tak robi.[V] pisze:Castor jest zadziwiający,gdzies tam ktoś wspominał ,ze ma ok 30 lat a dopiero teraz kupuje plyty Slayer,Emperor etc etc..
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Super.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Headcrab
- Kontakt:
Mnie to pewnie czeka, mam spore braki w mojej skromnej płytotece.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Dokładnie. Zamiana tych wszystkich oczywistych tytułów z MC na CDki lub LP zajmuje kilka ładnych lat. Ja np. kilka miesięcy temu postawiłem na półce pierwszy w kolekcji CD Morbid Angel. :Dmaciek z klanu pisze:Sporo osob z tego forum tak robi.[V] pisze:Castor jest zadziwiający,gdzies tam ktoś wspominał ,ze ma ok 30 lat a dopiero teraz kupuje plyty Slayer,Emperor etc etc..
-
empechujkow tez sie fajnie slucha :)
- Triceratops
Pozne kupywanie plyt ma te zalete, ze mozna zaczynac od razu od 7 levelu. W tym roku wypchnalem w chuj rzeczy, ktore mialem, bo niby lubialem ale i tak lezaly i zbieraly kurz a jak obiektywnie podszedlem, posluchalem po latach, to nawet sentyment nie ratowal wiekszosci. Poszly w chuj jakies Acrophety, Evildeady, Accusery czy inne Cyclony. Teraz bym ich po prostu nie kupil a najwyzej sciagnal nawet w losslessie kiedy by mnie naszla ochota na posluchanie.
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Czyli ze kradles? :)Drone pisze:Nie chodzi o to - masę płyt mam jeszcze z dawnych czasów jako przegrywki cd-r.
I AM MORBID
-
Triceps moze lubial, you never know.Drone pisze:Lubiłem :)Triceratops pisze:lubialem