MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
Som Extremo: What is your opinion about the new album of MORBID ANGEL, "Illud Divinum Insanus"?
Sandoval: No comment! I don't play on that album!
Som Extremo: If you had recorded the album, what do you think you would have done different in "Illud Divinum Insanus"?
Sandoval: More exreme deathgrind metal and less DJ, boring awful typical I care less industrial experimental same as everybody boring bull! This is not what MORBID has been all about! ...Hmmmmmm, and I really care less...!
Sandoval: No comment! I don't play on that album!
Som Extremo: If you had recorded the album, what do you think you would have done different in "Illud Divinum Insanus"?
Sandoval: More exreme deathgrind metal and less DJ, boring awful typical I care less industrial experimental same as everybody boring bull! This is not what MORBID has been all about! ...Hmmmmmm, and I really care less...!
support music, not rumors
-
- mistrz forumowej ceremonii
było
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
A co jest dla ciebie rewelacją w Death Metalu?So_It_Is_Done pisze:Nie mam marzeń odnośnie tego zespołu, bo to żadna rewelacja dla mnie nigdy nie była.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- rasowy masterfulowicz
- hcpig
Kur... super że wyjdzie taki album ale mogliby sięgnąć po jakieś poważne nazwiska a nie Xytras :(
Niech pukają do składu od remixów NIN.
Yare Yare Daze
-
Kurde, a ja liczyłem, że DJ Bobo zrobi remixy
-
tak.po co angazować do tego projektu ludzi z metalowego podwórka to nie wiem. albo idziemy na całość albo nie.hcpig pisze:Kur... super że wyjdzie taki album ale mogliby sięgnąć po jakieś poważne nazwiska a nie Xytras :(
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no przeciez nie podejrzewaliscie chyba morbid angel o jakies wielkie wyczucie artystyczne po tym ostatnim albumie? oni wcale nie sa bezkompromisowi, tylko ta elektronika starali sie ukryc brak pomyslow na death metal :)
this is a land of wolves now
-
Obawiam się, że im po prostu odjebało.
-
kto ma digi IX equilibrium Emperor ten wie jaki można zrobić zajebisty remiks gdy się pójdzie do odpowiednich ludzi :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- evildead
Weźże się chłopie ogarnij, przecież tej elektroniki tam jest co kot nasrał, raptem parę kilkusekundowych sampelków, i to z tego co pamiętam to w dwóch numerach.Riven pisze:przeciez nie podejrzewaliscie chyba morbid angel o jakies wielkie wyczucie artystyczne po tym ostatnim albumie? oni wcale nie sa bezkompromisowi, tylko ta elektronika starali sie ukryc brak pomyslow na death metal :)
Ostatnio zmieniony 30-10-2011, 15:10 przez evildead, łącznie zmieniany 1 raz.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Castor
Chłopaki chcą szokować swymi albumami tak jak robi (robił?) to Mayhem, tylko trochę im to nie wychodzi.est pisze:Obawiam się, że im po prostu odjebało.

- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Morbid Angel remiksowane przez Empire'a albo Harrisa, to by było to ;) Może by to wreszcie jakoś solidnie zabrzmiało.
The madness and the damage done.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Otóż to. Jak za digi nie przepadam tak w tym wypadku polowałem właśnie na tę wersję.[V] pisze:kto ma digi IX equilibrium Emperor ten wie jaki można zrobić zajebisty remiks gdy się pójdzie do odpowiednich ludzi :)
-
Zajebista przeróbka, zwłaszcza pod koniec tego utworu, gdy wchodzą klawisze robi się bardzo ciekawie.
-
- rasowy masterfulowicz
haters gonna hate :) Illud to wyjawszy Radikult i I Am Morbid w 100% Morbid Angel, ten sam feeling ale podany nieco inaczej. A remixy ocenimy kiedy już ich posłuchamy :)evildead pisze:Weźże się chłopie ogarnij, przecież tej elektroniki tam jest co kto nasrał, raptem parę kilkusekundowych sampelków, i to z tego co pamiętam to w dwóch numerach.Riven pisze:przeciez nie podejrzewaliscie chyba morbid angel o jakies wielkie wyczucie artystyczne po tym ostatnim albumie? oni wcale nie sa bezkompromisowi, tylko ta elektronika starali sie ukryc brak pomyslow na death metal :)
A jak Wam się podoba remix Destrucos? Bo mi się podoba, chociaż nie mam gramofonu to kupilem sobie z powodu rzeczonego remixu singla Nevermore.
Chyba po prostu nagrali to co chcieli, a ze nie wyszlo z tego arcydzielo to inna sprawa.Castor pisze:Chłopaki chcą szokować swymi albumami tak jak robi (robił?) to Mayhem, tylko trochę im to nie wychodzi.est pisze:Obawiam się, że im po prostu odjebało.
I AM MORBID
- Kosturr
- zaczyna szaleć
nie wyszło... przecież ta płyta to tragedia !Mort pisze: Chyba po prostu nagrali to co chcieli, a ze nie wyszlo z tego arcydzielo to inna sprawa.
-
- rasowy masterfulowicz
Uważam że to bardzo dobry album. Najczęściej słuchana przeze mnie nowość w tym roku. Od czerwca do połowy października nie było tygodnia żebym nie puścił Illud co najmniej kilka razy.
I AM MORBID
- Kosturr
- zaczyna szaleć
Tzn. całkiem możliwe, że gdybym nie wiedział że to MA to by mi się spodobało, a tak miałem z góry określone oczekiwania względem tej płyty, od których lekkie odstępstwa bym przyjął, ale nie aż takie. ;) Więc moja opinia na temat tej płyty jest totalnie subiektywna.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.