PESTE NOIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- chaos
- w mackach Zła
Re: PESTE NOIRE
właśnie słucham Ordure - coś tam
ja pierdole ale nędza :)
ja pierdole ale nędza :)
-
PureHate
- weteran forumowych bitew
Jak ktoś ma najnowszą to chętnie kupię.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Tego nie wiem, ale pensees nocturnes to gówno przeokropne.manieczki pisze:jak myślicie w jakim stopniu ostatni długograj pensees nocturnes miał wpływ na tworzenie l'ordor etat cośtam? Bo, że inspiracja była to pewne.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
PureHate
- weteran forumowych bitew
Chętnie odkupię nowy album Peste Noire i ewentualnie debiut na 1 wyd.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Napisz to jeszcze 10 razy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
BUT ABOVE ALL : never forget to spit on any guy who will wear this T-shirt (http://eshop.atmf.net/index.php?dispatc ... t_id=34638) in concerts, then beat him black and blue and send us the photo. We’ll immediately upload it here.
To our real supporters.
To kto już kupił sobie szmate i chce dostać wpierdol?
To our real supporters.
To kto już kupił sobie szmate i chce dostać wpierdol?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Lykantrop
takt24.plPureHate pisze:Chętnie odkupię nowy album Peste Noire i ewentualnie debiut na 1 wyd.
I uprzedzam pytanie: tak, zrealizują Ci zamówienie na Peste Noire.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdolę, ale fajna ta płyta :D Taka nieoczywista i spontaniczna. A przy tym najwyraźniej nieźle przemyślana. Szkoda tylko, że francuskiego nie znam...
The madness and the damage done.
- Kosturr
- zaczyna szaleć
mnie ta płyta na prawdę sponiewierała, jedna z najlepszych rzeczy BM jaką w tym roku słyszałem! Poza tym bardzo lubię muzykę francuską i jak dla mnie wszystko fajnie współgra na tej płycie ;)
-
Sturm
- postuje jak opętany!
Słuchajta, a zamawiał ktoś kiedyś coś w La Mesnie Herlequin? Kupiłem tam bowiem całą paczkę rzeczy pestenoire'owych i... Trzeci tydzień od ściągnięcia kasy z konta się kończy, dostawy ani widu, ani słychu. Mam porównanie z Season of Mist, która dostarcza w okolicach góra 10 dni od złożenia zamówienia, więc nie podoba mi się to. I nie wiem, czy to tzw. trudności obiektywne, czy Famine lezie na pocztę dopiero kiedy paczki zaczynają spadać mu na łeb, czy wpisanie polskiego adresu przekraczało jego możliwości, więc przesyłka poleciała do Peru, czy też może Mongoł jeden wydymał mnie na parędziesiąt eurosów...
-
Sturm
- postuje jak opętany!
Edit: chyba jednak poczta zajumała.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Raz zamowilem to po pol roku dostalem, omijac.Sturm pisze:Słuchajta, a zamawiał ktoś kiedyś coś w La Mesnie Herlequin? Kupiłem tam bowiem całą paczkę rzeczy pestenoire'owych i... Trzeci tydzień od ściągnięcia kasy z konta się kończy, dostawy ani widu, ani słychu. Mam porównanie z Season of Mist, która dostarcza w okolicach góra 10 dni od złożenia zamówienia, więc nie podoba mi się to. I nie wiem, czy to tzw. trudności obiektywne, czy Famine lezie na pocztę dopiero kiedy paczki zaczynają spadać mu na łeb, czy wpisanie polskiego adresu przekraczało jego możliwości, więc przesyłka poleciała do Peru, czy też może Mongoł jeden wydymał mnie na parędziesiąt eurosów...
- Lykantrop
To mnie z kolei chyba polubili, bo pakę miałem jakoś ~2 tygodnie.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Sturm
- postuje jak opętany!
W moim przypadku Famine oznajmił, że wysłał jeszcze 21 listopada, więc wg wszelkiej logiki powinna dojść, ale cholera wie, co dzieje się na linii poczta francuska-DPD, mógł też trafić się jakiś kurier-Fenriz. Obiecał, że jeżeli do końca tygodnia sprawa się nie wyjaśni, ponowi wysyłkę, co się chłopakowi chwali.
- Morph
- Kontakt:
O jakości obsługi DPD można książki pisać :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Lykantrop
DPD i siódemka jeśli chodzi o jakość i poziom obsługi klienta to mogliby się dużo nauczyć od PP.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Czyli dwie firmy kurierskie z którymi nie miałem absolutnie żadnego problemu w przeciwieństwie do DHL, TNT, czy UPS.Lykantrop pisze:DPD i siódemka
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- Kontakt:
5 razy wysyłano do mnie paczkę via DPD, dotarły 2 :D. Trzy z nich były co prawda zzagramanicy - te to jest horror bo dpd zmienia im tracking i za chuj się nie da domyśleć na jaki.
Give birth to something dead
-
Sturm
- postuje jak opętany!
No to z grubsza pogodziłem się, że nie dostanę ani wysłanej wg. Famine'a pierwszej paczki, ani nadanego wg. tego samego źródła ponowienia. Jedyną, cokolwiek wątpliwą, korzyścią z sytuacji jest możliwość pogadania sobie z rzeczonym o jakości poczty w różnych krajach. Wniosek: produkty PN kupować od tych, którym udało się wyrwać je poza granice słodkiej Francji.