Też miałem ciśnienie by zamówić u nich Acherontas, ale dałem sobie spokój i zamówiłem tutaj http://arachnophobia.pl/, po raz pierwszy zresztą, wczoraj po południu wpłaciłem, poinformowałem o tym sprzedającego, ten z kolei spytał czy nie podesłał bym mu pdf'a z przelewem co przyspieszy wysyłkę... i tym sposobem płytka już idzie. Niby nic specjalnego, ale miło, i z pewnością będę tam częściej zaglądał.Maria Konopnicka pisze:14 października przelałem im kasę za nowy Acherontas, obiecywali wysyłkę 18.10.2011. Dziś jest 26.10.2011 i dostaję e-maila, że wyślą płyty dopiero jutro. Biorąc pod uwagę, że przed weekendem na pewno nie dotrą, a we wtorek jest 1 listopada, wszystko wskazuje na to, że paczka zawita do mnie w połowie przyszłego tygodnia. Ja rozumiem, że coś się może czasami opóźnić, ale nie pamiętam już od dawna, żeby Agonia zrealizowała moje zamówienie w terminie.
Oczywiście dostaję jakiegoś e-maila wygenerowanego automatycznie, nie mam kontaktu z żadnym żywym człowiekiem.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Krzyś to sprawdzona firma.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
To już paradoks, żeby inni szybciej wysyłali płyty, które Agonia sama wydaje...
'Come the Blessed Madness'
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Z tych większych sklepów na Allegro Mystic zasługuje na wyróżnienie. Raz, że mają dobre ceny, dwa, że wysyłają bardzo sprawnie. No i fakt, że przy prawie ośmiu tysiącach komentarzy nie zaliczyli żadnego negatywa może świadczyć o tym, że trzymają dyscyplinę, bo przy tej skali działalności generalnie nietrudno o choćby pojedyncze wpadki. ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Perversor
- zaczyna szaleć
O to to. :) Do mnie też raz dzwoniła taka jakaś babka o miłym głosie i uprzejmej prezencji przynajmniej werbalnej :> podobało mnie się to. :>Maria Konopnicka pisze:... ale wtedy ktoś do mnie dzwonił i rozmawialiśmy o pozycjach zastępczych, ewentualnie o zwrocie pieniędzy. To były odosobnione przypadki - bo zwykle w poniedziałek zamawiałem i płaciłem, a najpóźniej w środę słuchałem płyt ...
- maciek z klanu
Mam podobna sytuacje z Agonia jak czesc z was, tj. plyty zamowione ponad tydzien temu na kwote 600 zł i wczoraj dostalem maila ze do 27 wysla, wiec to byl moj ostatni raz tam.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
ale piszecie te skargi też na maila agonii czy tylko tu się tak żalicie?
- maciek z klanu
pisze
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Co to za żale? Tydzień czy dwa w Agonii to standard. Raz zdarzyło mi się czekać na realizację zamówienia prawie 2 miesiące.maciek z klanu pisze:Mam podobna sytuacje z Agonia jak czesc z was, tj. plyty zamowione ponad tydzien temu na kwote 600 zł i wczoraj dostalem maila ze do 27 wysla, wiec to byl moj ostatni raz tam.
Hello darkness, my old friend
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szczerze powiedziawszy to nie wiem o czym rozmawiacie :-D. Dużo kupuję z Agonii i jeszcze nigdy nie czekałem dłużej niż 5 dni, ale zawsze zamawiam za zaliczeniem i wygląda na to, że wtedy jakoś bardziej im zależy.
all the monsters will break your heart
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Też mi się tak zdaje, że wtedy bardziej im zależy. W przypadku wysyłki za pobraniem im szybciej wyślą towar tym szybciej mają kasę u siebie. Opcja "przelew na konto" nie wymaga od nich sprężania się, bo kasa jest u nich, więc przestaje im zależeć. :)
Tyle tylko, że dla mnie osobiście opcja z przelewaniem kasy jest wygodniejsza, dlatego też nie narzekam na prędkość działania Agonii, bo zdążyłem przywyknąć do ich opieszałości.
Tyle tylko, że dla mnie osobiście opcja z przelewaniem kasy jest wygodniejsza, dlatego też nie narzekam na prędkość działania Agonii, bo zdążyłem przywyknąć do ich opieszałości.
Hello darkness, my old friend
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wszyscy już chyba zdążyli zapomnieć o Omnio. :)Tymothy pisze:Co to za żale? Tydzień czy dwa w Agonii to standard. Raz zdarzyło mi się czekać na realizację zamówienia prawie 2 miesiące.maciek z klanu pisze:Mam podobna sytuacje z Agonia jak czesc z was, tj. plyty zamowione ponad tydzien temu na kwote 600 zł i wczoraj dostalem maila ze do 27 wysla, wiec to byl moj ostatni raz tam.
To o nich świadczy jeszcze gorzej.nicram pisze:zawsze zamawiam za zaliczeniem i wygląda na to, że wtedy jakoś bardziej im zależy.
Mam nadzieję, że Agonia skończy tak samo jak Omnio jak będzie w ten sposób działała. A szkoda, bo długo pracowali na swoją markę i był czas, że bardzo pozytywnie ich oceniałem.Nasum pisze:Wszyscy już chyba zdążyli zapomnieć o Omnio. :)
-
- weteran forumowych bitew
Chwalic hellthrasher production,przesylka blysk pancer paka.Jestem pod wrazeniem
- Morph
- Kontakt:
^This. Do tego pełna profeska - zapomniał do nowego Shub Niggurath plakatu dołożyć (nawet nie wiedziałem że ma być :D), dzień później list z plakatem już u mnie.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- rasowy masterfulowicz
- COFFIN
Tak mi się wydawało właśnie, że ciepły jesteś:P
-
- rasowy masterfulowicz
Nie ciepły. Ciebie np nie kocham, bo ty byś mi nie dosłał plakatów. ;p
HAILSA!!!!!
- COFFIN
No, nie kupuje bravo. Nie miałbym skąd ich wziąć ;)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
:))COFFIN pisze:Tak mi się wydawało właśnie, że ciepły jesteś:P