W końcu jakiś post na temat i co więcej, słuszny, zasadny i zgadzam się z nim w pełni.So_It_Is_Done pisze:Niezła perwera i zezwierzęcenie, chyba rozumiemy się z tą muzyką.
NUMINOUS - s/t [2011]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: NUMINOUS - s/t [2011]
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Tylko, ze za 28 lat to nawet kolesie z Numinous nie beda pamietac, ze ta plyte nagrali.Drone pisze:Z perspektywy ostatecznej jest płytą w oczywisty sposób lepszą.twoja_stara_trotzky pisze:Jak dobrze rozumiem, to uważasz, że NUMINOUS - s/t jest płytą LEPSZĄ od KILL'EM ALL?Drone pisze:Służę przykładem. "Kill'em All" 25 lat temu = 8/10. "Kill'em All" dziś = 4,5/10. "Kill'em All" u kresu czasu = 2,5/10.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Deathless King
Pomyśl, to nie takie trudne.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tyle postów natrzsaskaliśta, że se wypożycze albume.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian696
- zahartowany metalizator
jak uzyje swoja zmienna liczbe PI to nigdy nic nie wiadomo :)Morph pisze:No to czekam aż powie, że 5,5 nie jest mniejsze od 6 :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
Idę po piwo i czytam watek dalej. :) Ale petarda.Drone pisze:Z perspektywy ostatecznej jest płytą w oczywisty sposób lepszą.twoja_stara_trotzky pisze:Jak dobrze rozumiem, to uważasz, że NUMINOUS - s/t jest płytą LEPSZĄ od KILL'EM ALL?Drone pisze:Służę przykładem. "Kill'em All" 25 lat temu = 8/10. "Kill'em All" dziś = 4,5/10. "Kill'em All" u kresu czasu = 2,5/10.
Chciałbym oficjalnie przeprosić Wolfcośtam. Miałem go za kompletnego idiotę - pomyliłem się - jest lepszy herbatnik.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
hehe podoba mnie się ten postmanieczki pisze:tyle postów natrzsaskaliśta, że se wypożycze albume.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Deathless King
Tak, i mialo to wielki wplyw na rozwoj thrash metalu. Albo sie wyglupiasz albo glupi jestes.Drone pisze:Czy chodzi o to, że w 1983 roku minęły trzy lata od zakończenia Olimpiady w Moskwie?
- Adrian696
Nie rozumiem tego ALBO.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Dobrze wiesz kto tu jest prostaczkiem cwaniaczku. ;)Drone pisze:Wysławiam Cię, Ojcze, Panie nieba i ziemi, że zakryłeś te rzeczy przed mądrymi i roztropnymi, a objawiłeś je prostaczkom.black_lava pisze:w końcu jakiś post na temat i co więcej, słuszny, zasadny i zgadzam się z nim w pełni.So_It_Is_Done pisze:Niezła perwera i zezwierzęcenie, chyba rozumiemy się z tą muzyką.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
jest na sali lekarz?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Płyta cholernie się dłuży jak na te trzydzieści pare minut. Jest złowrogo, ale ocenę osłabiają kompozycje.
Przerwy pomiędzy utworami są zajebiste. Taka wszechogarniająca, głucha cisza - słychać tylko bicie własnego serca i cichą modlitwę odbijającą się wilgotnym echem od ścian pobliskiego kościoła. Warto ten album nabyć dla tych przerw pomiędzy utworami. :)
-
- rasowy masterfulowicz
Na ostatnim Nekros Kristos najpiękniejsze były intra, tu najlepsze są cisze. Coraz lepiej ma się ten metal :)
-
Drone jakie przebiegle zabiegi tutaj stosuje :d przez takie prowokacyjne posty temat wkrotce bedzie mial 12 stron
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nie ma co tu dużo gadać, Numinous zakrawa na jeden z najlepszych hałasów z Finlandii.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Oczywiście, nie pochłonęła mnie ich muzyka.
Tyle, że głównym bohaterem tego tematu stał się Drone, a nie NUMINOUS. Jeśli o to chodziło to faktycznie był to zabieg przebiegły. :)byrgh pisze:Drone jakie przebiegle zabiegi tutaj stosuje :d przez takie prowokacyjne posty temat wkrotce bedzie mial 12 stron
- Deathless King
WOW sa tacy true, ze na swojej stronie internetowej oglaszaja, ze nie beda zakladac myspace bo oni nie frendszip i entertejment ;) lol