lol nie zrozumiałeś podtekstu, niech już tak zostanie ty majonezowy bananie :)Mariusz Wędliniarz pisze:A Ty co miastowy się znalazł??? Skąd pochodzi twoja dalsza rodzina z innych starych lat? Skąd jak nie ze wsi? Bo Polska to było kiedyś jedno pole. Znalazł się kurwa miastowy co majonezy je i herbaty bananowe. Ja też mam banana w lodówce, bo mnie stać mimo, że jestem ze wsi. Zaraz pewnie powiesz, że mój banan jest gorszy od twojego.
TATUAŻE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Re: TATUAŻE
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nasz ci on - prawdziwy długopis!!Mariusz Wędliniarz pisze:A Ty co miastowy się znalazł??? Skąd pochodzi twoja dalsza rodzina z innych starych lat? Skąd jak nie ze wsi? Bo Polska to było kiedyś jedno pole. Znalazł się kurwa miastowy co majonezy je i herbaty bananowe. Ja też mam banana w lodówce, bo mnie stać mimo, że jestem ze wsi. Zaraz pewnie powiesz, że mój banan jest gorszy od twojego.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- evildead
- weteran forumowych bitew
Tunel tunelem - ale foka na pentagramie? Bez sensu.Wolfkhan pisze:myślałem ostatnio o tunelu, np. takim
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Bezdech
Widać, że nigdy w rpg nie grałeś
http://boardgamegeek.com/boardgame/15805/seals-of-satan
http://rpggeek.com/rpgissuearticle/31086/foki-szatana
http://boardgamegeek.com/boardgame/15805/seals-of-satan
http://rpggeek.com/rpgissuearticle/31086/foki-szatana
Seals of Satan is a two-player game pitting possessed seals against the International Brotherhood of Seal Hunters, hired by President Gore to protect humanity.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- metalized
Hehehehehehe dobre .So_It_Is_Done pisze:Ale te gule na bani, czy te rurki w uszach? Jesteś murzynem, czy chcesz być bardziej przewiewny? A może chodzi o zwrócenie na siebie uwagi? Zawsze mnie frapowało robienie z siebie takiego pajaca.
Tunele są fajne - dla wagoników metra heh osobiście absolutnie nie widzi mi się takie cuś, no ale są gusta i guściki.
P.J.E.C.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Nie zapominaj, że ci nieucywilizowani po drugiej stronie ekranu też zasiadają.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!

Bring Me the Horizon z UK. trochę przesadzają.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Jak na Angoli to nie jest najgorzej.Oni tam nie mają pojęcia o tatuażach.Dziabią sobie taki kretynizmy,że idzie boki zrywać.Napatrzyłem się trochę na te ich pierdoły,bo wzorem tego nazwać nie można:)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Hiphopowcy się nie dziarają bo na murzyńskiej skórze i tak nie widać.Wolfkhan pisze:Z kulturą hiphopową kojarzą mi się czapki z daszkiem, szerokie spodnie i złote łańcuchy, a nie tunele i dziary.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
bez komentarza. nie, nie widać..Czesław pisze:Hiphopowcy się nie dziarają bo na murzyńskiej skórze i tak nie widać.
-
- zaczyna szaleć
Ktoś wspominał ze dziarki są zaraźliwe, zrobisz sobie jedna to polecisz dalej, i miał rację. Planuje dorobić sobie do mojego Sothis'a motyw z Christ Agony, dokładnie Darkside. Zachorowałem na cały ''rękaw'' tylko z motywami z polskiego napierdalania dla papcia szatana.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Nie zapomnij przypadkiem o Vieśani ;)arise pisze:Ktoś wspominał ze dziarki są zaraźliwe, zrobisz sobie jedna to polecisz dalej, i miał rację. Planuje dorobić sobie do mojego Sothis'a motyw z Christ Agony, dokładnie Darkside. Zachorowałem na cały ''rękaw'' tylko z motywami z polskiego napierdalania dla papcia szatana.
'Come the Blessed Madness'
-
- zaczyna szaleć
aha, to bedzię zwieńczenie dziarki :), a tak na poważnie to zajebisty motyw na dzierkę, Exterminate AngelCorpse
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
ogólnie nie polecam motywów z okładek na dziary, większość dobrze wygląda przy dużym rozmiarze, podobnie jak okładeczka winyla. dobrze jest sprawdzić wcześniej robiąc odbitkę. duże rzeczy potrzebują miejsca.
- Najprzewielebniejszy
wybacz chłopcze, ale akurat motywy z okładek nadaja sie na dziary jak mało co :) uwierz mi
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Sam wybrałbym nieco inne płyty, ale sam patriotyczny pomysł jak najbardziej godny pochwały.arise pisze:Ktoś wspominał ze dziarki są zaraźliwe, zrobisz sobie jedna to polecisz dalej, i miał rację. Planuje dorobić sobie do mojego Sothis'a motyw z Christ Agony, dokładnie Darkside. Zachorowałem na cały ''rękaw'' tylko z motywami z polskiego napierdalania dla papcia szatana.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Jak byłem młodszy, to chciałem sobie wydziarać motyw z "Serpents of the Light", ale mi przeszło. Na razie mam tylko jeden tatuaż, ale ciągle myślę o następnym, większym.
- Najprzewielebniejszy
ja jak do tej pory mam - worship him cale lewe ramie, i mieszanke fragmentow motywow z diabolical summoning, penetralia, unhgolyunion plus oko bolt thorwera.. niebawem dorabiam kolejne motywy.
nie wiem skad pomysal na to, ze okladki nie nadaja sie na dziary, mam znajomego, ktory na brzuchu ma cale scream bloody gore , na ramieniu FFFF morbidow i wyglada to przepieknie.
nie wiem skad pomysal na to, ze okladki nie nadaja sie na dziary, mam znajomego, ktory na brzuchu ma cale scream bloody gore , na ramieniu FFFF morbidow i wyglada to przepieknie.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- zaczyna szaleć