Pytanie tylko, czy zapierdalanie non-stop to życie czy niewolnictwo. ;]nicram pisze:Mnie nic nie dymało oprócz mojej laski. Żyję sobie dostatnio i przyjemnie w tym kraju, zapierdalając niekiedy przez 7 dni w tygodniu, a nie wyciągam jak TY rękę do państwa po to, aby mi zrobiło dobrze. DOTARŁO?maciek z klanu pisze:Ale to po wydymalo przez te 4 lata ciebie i dalej im wierzysz, wiec powinienes sie czuc w tym wypadku jak to sam ujales "kurwa".
Wybory 2011 - ankieta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Re: Wybory 2011 - ankieta

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To zależy czy robisz na siebie czy np. na aparat państwowy, zabierający ci większość tego co zarobisz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Już się zaczęło - PJN straszy "lewactwem", PiS pewnie zaraz będzie wtórował i kolejne cztery lata w wiejskim klimacie na wiejskiej jakoś zlecą. Nieważne, że dalej nic nie zrobią i wszystko będzie zamiatane znów pod dywan. Jedyna nadzieja w Palikocie i ludziach którzy są "świeży" w polityce. Od tej chwili za każdą wypowiedź na temat partyjnych przepychanek i nazwisk wywalałbym z parlamentu. Niech ci ludzie wreszcie skupią się na problemach ludzi, gospodarki i infrastruktury, naprawdę gówno mnie obchodzi kto z kim śpi, jakiego jest wyznania i czy pije, pali trawę czy goli sobie włosy w nosie. Nie po to tam siedzą żeby pić kawę i pierdolić, oni są OD ROBOTY i biorą za to grubą kasę.
- Kraft
Klasyczna definicja polityki to sztuka zdobywania i utrzymania władzy. Od roboty jesteś TY. :)Wolfkhan pisze:nie po to tam siedzą żeby pić kawę i pierdolić, oni są OD ROBOTY i biorą za to grubą kasę.
- boroowa
Prawdę mówiąc nie wiem o co utyskującym biega... Wybory/polityka to nie kwestia tego czy lepiej być zdrowym czy może mieć grypę żołądkową, ale przede wszystkim pytanie, czy wolimy grypę żołądkową połączoną ze sraczką i wymiotami czy może sama sraczka wystarczy. Tylko tyle. Przecież jakby wybory miały coś zmienić, to dawno byłyby zakazane.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzę, że jesteś bardzo religijnym człowiekiem. Odrzuć jednak wiarę w Palikota. Ten człowiek stał na czele Komisji Przyjazne Państwo, głosował za podwyżką VAT i dalszą biurokratyzacją RP. Przestań wierzyć w cuda, bo to co widzisz to tylko PR i teatr dla kmiotów.Wolfkhan pisze:(...) Jedyna nadzieja w Palikocie i ludziach którzy są "świeży" w polityce. Od tej chwili za każdą wypowiedź na temat partyjnych przepychanek i nazwisk wywalałbym z parlamentu. Niech ci ludzie wreszcie skupią się na problemach ludzi, gospodarki i infrastruktury, naprawdę gówno mnie obchodzi kto z kim śpi, jakiego jest wyznania i czy pije, pali trawę czy goli sobie włosy w nosie. Nie po to tam siedzą żeby pić kawę i pierdolić, oni są OD ROBOTY i biorą za to grubą kasę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Kraft
Przypomniał mi się dokument Sekielskiego - Władcy Marionetek. Jak ktoś nie widział, polecam: http://www.youtube.com/watch?v=GX8Sd9bAJ2wPacjent pisze:Przestań wierzyć w cuda, bo to co widzisz to tylko PR i teatr dla kmiotów.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Wszystko o panu Tusku. Starczy zobaczyc 1wsza czesc i znalezc mine bez usmiechu i wystraszonych oczu. :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Wierzę w siebie, jeśli będę za słaby to odpadnę. Nie wierzę w polityków, wiem że po to ich wybieramy żeby kształtowali rzeczywistość w której wszyscy będą mieli równe szanse. Jeśli nie to wybierzemy innych.Pacjent pisze:Widzę, że jesteś bardzo religijnym człowiekiem. Odrzuć jednak wiarę w Palikota. Ten człowiek stał na czele Komisji Przyjazne Państwo, głosował za podwyżką VAT i dalszą biurokratyzacją RP. Przestań wierzyć w cuda, bo to co widzisz to tylko PR i teatr dla kmiotów.
-
- zaczyna szaleć
Z tymi obietnicami polityków jest jak z zapewnieniami zespołów, że najnowsza płyta jest tą najlepszą, najcięższą i najmroczniejszą. Nikt ze zdrowym rozsądkiem nie bierze tego na poważnie, ale i też nie każdy album należy przekreślać jeśli jest inaczej.maciek z klanu pisze:Nicram: czyli mozna powiedziec, ze PO wywiazalo sie z obietnic, ktore dumnie pan Tusk wyglaszal na swoim expose?
- maciek z klanu
To moze warto by sie zastanowic jesli dany zespol gra tak samo ciagle i kupic cos w ciemno, czego jeszcze nie bylo? Tak, pije do polityki.
- Morph
- Kontakt:
Tak, tylko czasem lepszy ból głowy, z którym wiadomo jak sobie radzić niż bliżej nieokreślony w skutkach rozstrój układu pokarmowego - może się tylko odbić czkawką, ale możesz i wysrać jelita. ;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Kraft
Ja bym powiedział, że gdy przyjdzie do spłacania tych 800 mld długu, to wielu nie będzie miało czym srać. :)
3 część też warto zobaczyć. Jak skończyła inicjatywa 4xTak. ;)maciek z klanu pisze:Wszystko o panu Tusku. Starczy zobaczyc 1wsza czesc i znalezc mine bez usmiechu i wystraszonych oczu. :)
- maciek z klanu
a jak wam sie widzi to, ze praktycznie we wszystkich partiach znajduja sie celebryci, ktorzy sa znani z tego ze sa znani, ewentualnie ze starych swoich wyczynow (np. kozakiewicz). Co ciekawe z tego co zauwazylem po wyborach to w PIS bylo ich najmniej, jedynie idiota tomaszewski.
- Lykantrop
Piękne słowa.boroowa pisze:Przecież jakby wybory miały coś zmienić, to dawno byłyby zakazane.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Dla mnie to mogą tam nawet obsadzić całą drużynę z '74 roku, byleby robili wszystko pod Obywateli, a nie pod siebie. Póki będę sterczał zimą zamarznięty na dworcu PKP, nie będę wiedział w którym okienku kupić bilet na pociąg, a informacji będą udzielali w drugim które nigdy nie jest czynne, wnosił bagaże po schodach, bo nikt nie pomyśli o windach, czekał na spóźniony pociąg, który podstawiony zostanie na niewiadomy tor niewiadomego peronu spoglądając na zepsuty przedpotopowy "monitor" który nic nie pokazuje, słuchał bełkotu z głośnika, a potem wsiadał do oblodzonego, zatłoczonego składu w którym nie ma miejsc siedzących, nie odpuszczę. Szkoda tylko turystów na przyszłorocznych mistrzostwach. Będzie wstyd i to już nie tylko lokalnie, ale na cały świat.maciek z klanu pisze:A jak wam sie widzi to, ze praktycznie we wszystkich partiach znajduja sie celebryci, ktorzy sa znani z tego ze sa znani, ewentualnie ze starych swoich wyczynow (np. Kozakiewicz)? Co ciekawe z tego co zauwazylem po wyborach to w PIS bylo ich najmniej, jedynie idiota Tomaszewski.
- maciek z klanu
Oczekujesz, ze sportowcy/aktorzy z IQ bliskim psa znaja sie na polityce? Ze wiedza co to podaz pieniadza?
Potem masz takie Kempy i inne intelektualistki, z ktorych smieje sie cala Polska.
Potem masz takie Kempy i inne intelektualistki, z ktorych smieje sie cala Polska.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Tak, oczekuję że się znają na wszystkim. zresztą tak jak ci wcześniej i efekty w państwie widać. Do obsługi drabiny i powieszenia monitora na peronie, wiadomo, będzie trzeba specjalistów. Natomiast sprawcza ręka musi być ręką znawcy rangi wyższej, stąd sami tacy u nas.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
A ja głosowałem na PJN. Żałuję, że PO wygrało, bo oni się w ogóle nie interesują zwykłym obywatelem i jego losem, ale co się dziwić skoro 51% ludzi olało wybory, bo jest już zmęczonych tą obłudą i kłamstwem. Najbardziej mnie wkurza, że taki Grabarczyk czy Rostowski, którzy dostali zaledwie 1% czy ponad 1% poparcia znowu zasiądą przy korycie, bo ich partia wygrała.
Destroy your life for Noisecore!
Wybory parlamentarne 2011 - >48,63%Blackwinged pisze:A ja głosowałem na PJN. Żałuję, że PO wygrało, bo oni się w ogóle nie interesują zwykłym obywatelem i jego losem, ale co się dziwić skoro 51% ludzi olało wybory, bo jest już zmęczonych tą obłudą i kłamstwem.
Wybory parlamentarne 2007 - 53,88%
Wybory parlamentarne 2005 - 40,57%
Wybory parlamentarne 2001 - 46,29%
Wybory parlamentarne 1997 - 47,93%
Wybory parlamentarne 1993 - 52,13%
Wybory parlamentarne 1991 - 43,20%
Wybory parlamentarne 1989 - 62,70%
Jak widać frekwencja od 20 lat na podobnym poziomie.