Ale gdzie Ci to przepraszam wychodzi, że nie znam programów? A dziękuję, za Twoje propozycje, jeżeli już to tylko Niemcy, nie znoszę mentalności nierobów z krajów południowych. :-)maciek z klanu pisze:Teraz wychodzi, ze w ogole nie znasz programow partii o ktorych mowimy PO, PIS, NPJKM.
PO jest najbardziej żebracza partia w Polsce obecnie i to ona "walczy" o pieniadze od UE, zeby je potem rozdawac. Wiec srednio rozumiem. Ale mysle, ze to bylaby dobra dyskusja do piwa i moze bedziemy miec kiedys taka okazje, a nie na forum.
Jedz do: Grecji, Hiszpanii, Portugalii, Niemiec.
Wybory 2011 - ankieta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybory 2011 - ankieta
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Do tego ma ten swoj swietny usmieszek na ryju jak i wszyscy koledzy z watahy :) i to mnie wkurwia, bo padlina taka sama jak opozycja.mad pisze:Pod względem chamstwa i obłudy ryży wcale nie ustępuje JarKaczowi - tylko że zakłada do tego białe rękawiczki. A ludkowie widzą w tym elegancję i szyk.Lykantrop pisze: Przecież Kaczor to obłuda i cham. Trzeba nie kochać Polski i bardzo źle jej życzyć, żeby zagłosować na PiS. :/
Nicram: Niemcy teraz to tez raczej srednio sie nadaja. Dobrze, ze zgadzamy sie chociaz w kwestii poludniowcow, he he. Przeciez wszystkie partie czy to PO, czy PiS, czy SLD to wielcy socjalisci i o tym kto jest wiekszym nie ma nawet sensu dyskutowac.
Ostatnio zmieniony 09-10-2011, 23:03 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Nie ma co się podniecać i tak się nic nie zmieni, zarobki będą takie same, kolej taka sama itd. Cały wschód Europy ma podobną do naszej sytuację, cudów nie będzie. Nawet gdyby inni wygrali nic by się nie zmieniło, więcej zamieszania by było i szumu tylko.
- nicram
Wiesz, na salony to lepiej wchodzić w białych rękawiczkach i posługiwać się cywilizowanym językiem niż włazić w kaloszach umoczonych w świńskim łajnie i zostać pośmiewiskiem całej Europy. By the way, podałbyś jakieś przykłady chamstwa ze strony Tuska, najlepiej porównywalne do tego, którym epatuje prezes?mad pisze:Pod względem chamstwa i obłudy ryży wcale nie ustępuje JarKaczowi - tylko że zakłada do tego białe rękawiczki. A ludkowie widzą w tym elegancję i szyk.Lykantrop pisze: Przecież Kaczor to obłuda i cham. Trzeba nie kochać Polski i bardzo źle jej życzyć, żeby zagłosować na PiS. :/
- Lykantrop
W mojej wypowiedzi rzecz jasna zawarta była ironia. Nikt nie wyemitował takiej nowomowy nienawiści jak PO i jej nadworny orator Janusz z Biłgoraja. Nie wybielam tutaj środowiska PiS, ale prawda jest taka, że chwilami miałem wrażenie, że podstawowym celem polityki rządowej jest walka z partią opozycyjną, a nie kryzysem.mad pisze:Pod względem chamstwa i obłudy ryży wcale nie ustępuje JarKaczowi - tylko że zakłada do tego białe rękawiczki. A ludkowie widzą w tym elegancję i szyk.Lykantrop pisze: Przecież Kaczor to obłuda i cham. Trzeba nie kochać Polski i bardzo źle jej życzyć, żeby zagłosować na PiS. :/
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- olo1972
- postuje jak opętany!
I to jest w tym wszystkim najsmutniejsze...Wolfkhan pisze:Nie ma co się podniecać i tak się nic nie zmieni, zarobki będą takie same, kolej taka sama itd. Cały wschód Europy ma podobną do naszej sytuację, cudów nie będzie. Nawet gdyby inni wygrali nic by się nie zmieniło, więcej zamieszania by było i szumu tylko.
- maciek z klanu
- YNKE
- w mackach Zła

Tak płaczecie za tym PiS-em, a już zapomnieliście te dwie persony? Antoni ze swoimi obsesjami i autystyczna minister spraw zagranicznych. Dobrze, że są, bo jak tylko mam wątpliwości to patrzę na to zdjęcie i wraca mi zdrowy rozsądek.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- nicram
Jak widać z postów powyżej - zapomnieli.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Pamiętacie co po akcji z podbijaniem sondażu na jednym z popularnych portali napisał JKM na swoim blogu?
:)
:)
- mad
- weteran forumowych bitew
PiSowi krecią robotę robi ostatnio Sakiewicz. To co wysmażył w sobotę przed wyborami w swojej "Codziennej" - zgroza.
W ogóle tandetny to pomysł: zaangażowany politycznie tabloid.
W ogóle tandetny to pomysł: zaangażowany politycznie tabloid.
- Duban
- weteran forumowych bitew
Obaj są siebie warci, przy czym na potrzeby kampanii mikrus jest większym przebierańcem. A motłoch, niestety, sie na to cały czas daje złapać.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Havoc
- zaczyna szaleć
Terlikowski o Palikocie:
" - Ja p… Palikot trzeci w Polsce. Polacy zwariowali. Pora szykować się na ostrą wojnę światopoglądową. Nie odpuszczę - przynajmniej ja - temu sk… i poplecznikom. I powiem krótko, wstyd mi za tych, którzy głosowali na mendę w przebraniu trefnisia - tak tuż po ogłoszeniu wyników napisał w sieci Tomasz Terlikowski (gdy opadły emocje, przeprosił). Na marginesie: ten znany dziennikarz katolicki pracował kiedyś w "Ozonie", piśmie, którego głównym inwestorem był nie kto inny, ale Janusz Palikot.
Rozemocjonowany Terlikowski dodał też, że "trzeba się przygotować na wojnę o wiarę i Polskę". - Krucjata modlitewna to podstawowa broń - różańce, Pismo Święte, post w dłonie i do dzieła"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Jezus jest dumny, ze ma takiego wyznawce :) jezyk miłósci :) LOL po stokroc :)Havoc pisze:Terlikowski o Palikocie:
" - Ja p… Palikot ...temu sk… i poplecznikom. .... mendę w przebraniu trefnisia
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
He he. Poprawiłeś mi dodatkowo i tak doskonały nastrój. Nie ma to jak miotający się w spazmach lamentu, "ulubiony" dziennikarzyna. Rączki jakby zimniejsze i wilgotniejsze, niż zwykle i ten przyspieszony oddech oraz zaciśnięte usta.Havoc pisze:Terlikowski o Palikocie:" - Ja p… Palikot trzeci w Polsce. Polacy zwariowali. Pora szykować się na ostrą wojnę światopoglądową. Nie odpuszczę - przynajmniej ja - temu sk… i poplecznikom. I powiem krótko, wstyd mi za tych, którzy głosowali na mendę w przebraniu trefnisia - tak tuż po ogłoszeniu wyników napisał w sieci Tomasz Terlikowski (gdy opadły emocje, przeprosił). Na marginesie: ten znany dziennikarz katolicki pracował kiedyś w "Ozonie", piśmie, którego głównym inwestorem był nie kto inny, ale Janusz Palikot.
Rozemocjonowany Terlikowski dodał też, że "trzeba się przygotować na wojnę o wiarę i Polskę". - Krucjata modlitewna to podstawowa broń - różańce, Pismo Święte, post w dłonie i do dzieła"
Ciekawe, czy Semka to wytrzymał. Przy jego "ciśnieniu" niebezpieczne są takie zabawy. :)
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Uwielbiam takich niezrównoważonych debili jak Terlik. :)
Teraz prawicowcy będą musieli w sejmie mijać się z takimi osobnikami jak np. Biedroń, to może być frustrujące, he he he...
Co ze słynnym "Jeśli przegram, odejdę" Wodza Antyliberałów, który zapowiadał to bodajże na KULu w 2008 r.?
Teraz prawicowcy będą musieli w sejmie mijać się z takimi osobnikami jak np. Biedroń, to może być frustrujące, he he he...
Co ze słynnym "Jeśli przegram, odejdę" Wodza Antyliberałów, który zapowiadał to bodajże na KULu w 2008 r.?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- rasowy masterfulowicz
LOL. To pokazuje jak warto było oddać na RP głos. Swoją drogą to jestem ciekaw, czy z RP nie powstanie coś, o czym dawno temu wspominał Olo. O partii lewicowej światopoglądowo, z, nazwijmy to ogólnie, wolnorynkowym podejściem do gospodarki. Oczywiście wolnorynkowej na tle zabetonowanej socjalistycznie głównej konkurencji z PO/PIS/SLD.Havoc pisze:Terlikowski o Palikocie:" - Ja p… Palikot trzeci w Polsce. Polacy zwariowali. Pora szykować się na ostrą wojnę światopoglądową. Nie odpuszczę - przynajmniej ja - temu sk… i poplecznikom. I powiem krótko, wstyd mi za tych, którzy głosowali na mendę w przebraniu trefnisia - tak tuż po ogłoszeniu wyników napisał w sieci Tomasz Terlikowski (gdy opadły emocje, przeprosił). Na marginesie: ten znany dziennikarz katolicki pracował kiedyś w "Ozonie", piśmie, którego głównym inwestorem był nie kto inny, ale Janusz Palikot.
Pod prysznicem też będą musieli uważać. Zalotne spojrzenie nowego parlamentarzysty budzi strach i grozę. :))) Ciekawe, który pierwszy nie wytrzyma i rzuci publicznie w stronę Biedronia sakramentalne "pedale".Olo pisze:teraz prawicowcy będą musieli w sejmie mijać się z takimi osobnikami jak np. Biedroń, to może być frustrujące, he he he

- antek_cryst
- postuje jak opętany!
To akurat prawicuchom dobrze zrobi. Nie przepadam za tęczowymi środowiskami, ale im częściej będzie do pisuarów docierać, że świat jest różnorodny, że chodzą po nim ludzie o innych poglądach/wyznaniach/orientacjach to może w końcu przestaniemy słyszeć pierdolenie o "końcu cywilizacji białego człowieka".
Towarzystwo z Wiejskiej się porozsiadało wygodnie w swoich niszach, czas na kogoś kto rozpali ognisko koło dupy - a do tego pedryle nadają się jak nikt inny. ;)
Towarzystwo z Wiejskiej się porozsiadało wygodnie w swoich niszach, czas na kogoś kto rozpali ognisko koło dupy - a do tego pedryle nadają się jak nikt inny. ;)
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
Nie wiem jakim "prawicuchom" chcesz dobrze zrobić, ale na pewno nie tym z Sejmu, bo tam ich nie ma. Jeśli chcesz różnorodności w parlamencie to zaproś tam jeszcze maoistów, trockistów, narodowych socjalistów, aktywistów pedofilskich, ekoterrorystów, talibów itp. element, a z pewnością wszyscy nauczą się tolerancji i szacunku dla różnorodności, a polski podatnik będzie szczęśliwszy płacąc na taką trzódkę.
Koncepcja o końcu cywilizacji białego człowieka w kontekście afirmacji homoseksualizmu jest jak najbardziej na miejscu. Jeśli nie wiesz dlaczego to się domyśl. Tymczasem w twoim tekście wyczuwalna jest tęsknota za ogniskiem koło dupy. Proponuje byś taką kurację zastosował wobec swojego siedzenia, a nie życzył jej polskiemu życiu publicznemu.
Koncepcja o końcu cywilizacji białego człowieka w kontekście afirmacji homoseksualizmu jest jak najbardziej na miejscu. Jeśli nie wiesz dlaczego to się domyśl. Tymczasem w twoim tekście wyczuwalna jest tęsknota za ogniskiem koło dupy. Proponuje byś taką kurację zastosował wobec swojego siedzenia, a nie życzył jej polskiemu życiu publicznemu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.