Mnie tez to bardzo interesuje, w ogóle ciekawy jestem i tej płytki i tej która ma wyjść z "Hvis lyset tar oss" rzekomo.Maleficio pisze:A ja nie, na prawdę jestem ciekaw jak Varg zinterpretuje oryginalne wersje dzisiaj.
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: BURZUM
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
A całość zremiksuje Morbid Angel.ultravox pisze:Ja też, chyba że będą to jakieś nowe aranże, albo gościnnie wystąpi Lou Reed. Inaczej nie widzę w tym większego sensu.Maria Konopnicka pisze:....jakieś to takie koniunkturalne. Wolałbym nową płytę.
The madness and the damage done.
- mad
Trochę to dziwnie wygląda. Wychodzi na to, że w każdym roku jakaś Vargowa płytka musi się ukazać, coby nadwątloną średnią za 20 lat poprawić. Jeszcze parę latek i klękajcie narody.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Ja bym wolał coś w stylu remixów z 'Disguised Masters', ciekawe czy VV nagra kiedyś takie coś na przekór fanom z lasu.
Yare Yare Daze
- empir
- zahartowany metalizator
Ale Varg był zawsze dosyć płodny. Do '97 mimimum 1 wydawnictwo na rokmad pisze:Trochę to dziwnie wygląda. Wychodzi na to, że w każdym roku jakaś Vargowa płytka musi się ukazać, coby nadwątloną średnią za 20 lat poprawić. Jeszcze parę latek i klękajcie narody.
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Nie wiem, po chuj to komu - po co nagrywać ponownie klasyki, jakim niby cudem miałoby wyjść lepiej? W pierwszej chwili pomyślałem, że to fake, ale chyba jednak nie.
- Loathe
- postuje jak opętany!
A to nie małobyć tak, że Varg po wyjściu z pierdla nagrywa 2 albumy i kończy działalność?
(ewentualnie coś mi się popieprzyło)
(ewentualnie coś mi się popieprzyło)
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Realista
Może musi spłacić spalone obory :)mad pisze:Trochę to dziwnie wygląda. Wychodzi na to, że w każdym roku jakaś Vargowa płytka musi się ukazać, coby nadwątloną średnią za 20 lat poprawić. Jeszcze parę latek i klękajcie narody.
- Glene
Wczoraj po zmroku zrobilem sobie wycieczke (a jakze - do lasu) z piwkiem, na zakaske polecialo Supercoven Electric Wizard, a pozniej FIlosofem Burzum. Wysmienite polaczenie, polecam wszystkim. :) A i Perła super mocna to bardzo smaczne piwo. :)
- COFFIN
No ciekawe, czy przez sam czas pobytu w sanatorium już nie spłacił:)Realista pisze:Może musi spłacić spalone obory :)mad pisze:Trochę to dziwnie wygląda. Wychodzi na to, że w każdym roku jakaś Vargowa płytka musi się ukazać, coby nadwątloną średnią za 20 lat poprawić. Jeszcze parę latek i klękajcie narody.
'Come the Blessed Madness'
-
Takie wyprawy z muzą w las to dobra sprawa.Glene pisze:Wczoraj po zmroku zrobilem sobie wycieczke (a jakze - do lasu) z piwkiem, na zakaske polecialo Supercoven Electric Wizard, a pozniej FIlosofem Burzum. Wysmienite polaczenie, polecam wszystkim. :) A i Perła super mocna to bardzo smaczne piwo. :)
- Loathe
- postuje jak opętany!
Oficialnie płyta ukaże się 28 listopada br. Tytuł jej to 'From the Depths of Darkness' a i okładka przywołuje na myśl dest som engang var:)

-
Det, kurwa, to nie Satyricon, że możesz sobie bezkarnie tytuły zmieniać;)
- Loathe
- postuje jak opętany!
No det kurwa...potomkowie Miodka...:)
-
Odgrzewany kotlet do kwadratu, po samplach sądząc, już by lepiej zwykłego bestofa wydał to by jakieś takie uczciwsze się wydało.
Z innej mańki, to wczoraj do poduchy aplikowałem Filosofem i ten album tylko zyskuje z latami. Dzisiaj konfrontacja z Hvis i spodziewam się równie dobrych efektów.
Z innej mańki, to wczoraj do poduchy aplikowałem Filosofem i ten album tylko zyskuje z latami. Dzisiaj konfrontacja z Hvis i spodziewam się równie dobrych efektów.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- vicek
- zahartowany metalizator
a mnie sample zachęciły
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów