METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALLICA
Nuda.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bloodcult
ten nowy utwór to skrajne gówno
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- koreaniec
- w mackach Zła
Odbieram tę kolaborację, jako rozpaczliwą próbę wejścia do panteonu legend rocka. Mimo, że Meta w sumie tam już jest, to podejrzewam, że czują niedosyt. Może nawet jakiś nieuzasadniony żal, że nie urodzili się i nie mogli zacząć się realizować kilkanaście lat wcześniej. To chyba charakterystyczne dla zespołów, które w swoim sub-gatunku osiągnęły szczyty. Bo przecież coby nie mówić na Metallikę cały metalowy świat w latach 80 patrzył. Czekano co chłopaki zrobią w związku z wydaniem każdej nowej płyty i była to za każdym razem mała rewolucja. Podobnie Morbid Angel. Kiedyś niemal niedościgniony wzór, bogowie death metalu. Dziś chcą być gwiazdą elektroniki czy industrialu. Chyba sami do końca nie wiedzą. No i na koniec prekursorzy drugiej fali - Darkthrone. Fenriz ostatnimi dokonaniami nawet specjalnie nie ukrywa swojej nostalgii za latami 70/80. Założę się, że oddałby wszystko żeby móc tworzyć w tamtych czasach.
Lefthandpathyoga
-
BOLEK
- weteran forumowych bitew
oj już te czasy nie wrócą kiedy tak grali
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
[V]
Zrobili płytę bez basu, płytę którą kupiło 20 milionów osób, płytę którą wszyscy znienawidzili, a później polubili, płytę z coverami, z orkiestrą, z klapą od śmietnika zamiast perkusji etc. NUDZI IM SIĘ. ;))))koreaniec pisze:Odbieram tę kolaborację, jako rozpaczliwą próbę wejścia do panteonu legend rocka. Mimo, że Meta w sumie tam już jest, to podejrzewam, że czują niedosyt. Może nawet jakiś nieuzasadniony żal, że nie urodzili się i nie mogli zacząć się realizować kilkanaście lat wcześniej. To chyba charakterystyczne dla zespołów, które w swoim sub-gatunku osiągnęły szczyty. Bo przecież coby nie mówić na Metallikę cały metalowy świat w latach 80 patrzył. Czekano co chłopaki zrobią w związku z wydaniem każdej nowej płyty i była to za każdym razem mała rewolucja. Podobnie Morbid Angel. Kiedyś niemal niedościgniony wzór, bogowie death metalu. Dziś chcą być gwiazdą elektroniki czy industrialu. Chyba sami do końca nie wiedzą. No i na koniec prekursorzy drugiej fali - Darkthrone. Fenriz ostatnimi dokonaniami nawet specjalnie nie ukrywa swojej nostalgii za latami 70/80. Założę się, że oddałby wszystko żeby móc tworzyć w tamtych czasach.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Nokaut w pierwszej rundzie. Dopiero w bezpośrednim zestawieniu z czymś takim w pełni wychodzi na wierzch bolesna prawda pokazująca jak tragicznie mało ma ten zespół do zaoferowania od lat.BOLEK pisze:oj już te czasy nie wrócą kiedy tak grali
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
Hollowman
- w mackach Zła
No, straszne nudy.
- koreaniec
- w mackach Zła
Pozamiatałeś :))) A propos tego bez basu - brzmi wykurwiście z dodanym MOC!!![V] pisze:z klapą od śmietnika zamiast perkusji etc.
Lefthandpathyoga
- megawat
Szczerze, to nigdy nie lubiłem tego wielkiego zespołu na "M", ale to co robią z Reedem, to już kompletna kompromitacja i teraz moja niechęć do tych drewnianych dźwięków przybiera kształty nienawiści. Wiara i tak to kupi. Tylko Lou mi szkoda. Tak zdurnieć na starość...
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
Baton
O, wiara nawet się będzie podniecać tym.
Numer nudny. Nie zły, nie dobry, po prostu nudny. Lou może i szkoda, ale postrzegam pewien plus; może masa kindermetali zainteresuje się tym panem i odkryje wielki The Velvet Underground. Ale z muzyką jako taką nie ma to wiele wspólnego i przeczuwam niezłą kaszanę.
Numer nudny. Nie zły, nie dobry, po prostu nudny. Lou może i szkoda, ale postrzegam pewien plus; może masa kindermetali zainteresuje się tym panem i odkryje wielki The Velvet Underground. Ale z muzyką jako taką nie ma to wiele wspólnego i przeczuwam niezłą kaszanę.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- night_goat
- zaczyna szaleć
Sole cucące proszę.Pteroczłek pisze:Nowy kawałek Lou i Mety
Hide behind your crosses
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Ta melodeklamacja Reeda z nowego utworu jest prawie tak dobra, jak w utworach Miszcza Pawarottiego:
http://www.youtube.com/watch?v=MLaN7uGHYJw
http://www.youtube.com/watch?v=MLaN7uGHYJw
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- grot
na razie brzmi jakby chcieli zrobić audiobooka
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Wasyl
A ja mam ochotę na więcej.
- twoja_stara_trotzky
fajny kawałek :D