MASTODON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MASTODON
Które płyty ACCUSER cenisz bardziej od płyt SLAYER? Tak z czystej ciekawości pytam. ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Własnie robie drugie podejscie do ich najnowszej płyty...na kolana nie padłem... na razie 6,5/10
- COFFIN
Maria Konopnicka pisze:Nigdy nie pisałem, że "SODOM jest największym, najlepszym i najbardziej zasłużonym zespołem thrash metalowym na świecie". Na pewno jest jednym z najbardziej zasłużonych i dla mnie jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszym. Największy nigdy nie był i pewnie nigdy nie będzie - to nie podlega dyskusji.
:DMaria Konopnicka pisze:Dla mnie Sodom to największy zespół thrash metalowy - żadne tam Slayery, Megadethy czy Anthraxy...
'Come the Blessed Madness'
-
no własnie COFFIN,wiedziałem,ze gdzies to widziałem hehehee :DDDD
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- COFFIN
- ultravox
- zahartowany metalizator
Jasne, ale Drone pisał o tym jak bardzo docenioną kapelą jest ACCUSER i do tego się odnosiłem, a właściwie do jednego z jego argumentów. I bardziej o ten argument mi chodziło, niż o cokolwiek innego.Maria Konopnicka pisze:Trzeba kochać zespoły za muzykę, a nie za pozycję na scenie. :)
-
Pokoncertowa euforia, więc nie będę go za to prześladował. ;))))COFFIN pisze:Może Marian jeszcze nie wytrzeźwiał, gdy to pisał? ;)
COFFIN pisze:Maria Konopnicka pisze:Nigdy nie pisałem, że "SODOM jest największym, najlepszym i najbardziej zasłużonym zespołem thrash metalowym na świecie". Na pewno jest jednym z najbardziej zasłużonych i dla mnie jednym z najlepszych jeśli nie najlepszym. Największy nigdy nie był i pewnie nigdy nie będzie - to nie podlega dyskusji.:DMaria Konopnicka pisze:Dla mnie Sodom to największy zespół thrash metalowy - żadne tam Slayery, Megadethy czy Anthraxy...
- COFFIN
Czy jeszcze się nie dobudziłem? ;) Chyba chodziło o to, że "nigdy nie napisałem", a nie że "dla mnie"?
Nigdy nie pisałem, że "SODOM jest największym, najlepszym i najbardziej zasłużonym zespołem thrash metalowym na świecie". Na pewno jest jednym z najbardziej zasłużonych i dla mnie jednym z najlepszych jeśli nie najlepszym.
Nie wiem czego nie rozumiesz? Subiektywnie dla mnie Sodom jest największym thrash metalowym zespołem, ale obiektywnie zdaje sobie sprawę z tego, że nie mieści się nawet w pierwszej piątce. Dla mnie moja żona jest najpiękniejszą kobietą na świecie, ale zdaję sobie sprawę, że konkursu Miss World by nie wygrała.
Nie wiem czego nie rozumiesz? Subiektywnie dla mnie Sodom jest największym thrash metalowym zespołem, ale obiektywnie zdaje sobie sprawę z tego, że nie mieści się nawet w pierwszej piątce. Dla mnie moja żona jest najpiękniejszą kobietą na świecie, ale zdaję sobie sprawę, że konkursu Miss World by nie wygrała.
- COFFIN
Znowu piszesz, że nie napisałeś, a napisałeś - i to wyglądało na jednoznaczną wypowiedź. Poza tym wydało mi się zabawne. ;) Teraz dopiero dodajesz 'obiektywnie', 'subiektywnie', co zmienia sens wypowiedzi. A tak w ogóle - nie interesuje mnie to, który jest dla Ciebie największy, najlepszy itd. ;)
Dobra, zostawmy już to - po prostu jak piszę "dla mnie", to nie widzę już sensu dodawania "subiektywnie". :)
Słucham właśnie tego nowego MASTODON i - pierwsza refleksja - jestem zaskoczony...
Słucham właśnie tego nowego MASTODON i - pierwsza refleksja - jestem zaskoczony...
- Egr
- zaczyna szaleć
Nie wiem co wy chcecie - jak dla mnie MOC :D
- kampeki
- postuje jak opętany!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Po 5 przesłuchaniu stwierdzam, że to bardzo dobry materiał. Wprawdzie jest mniej sludge i bardziej melodyjnie, co zwykle robi mi gorzej, ale płyta nadrabia innymi zaletami tzn. ciekawymi, zróżnicowanymi kompozycjami i tym południowym, jednak niekomercyjnym luzem, którego mi czasem brakuje.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Nerwowy
Tak. Niby proste, krótkie pioseneczki do radia, ale słucha się tego wyśmienicie. Pięknie to płynie do przodu na niesamowitym luzie. Jedyny numer który mi nie pasuje to Creature Lives - w sumie zabawny kawałek, ale zupełnie od czapy. Poza tym bardzo fajne wokale chociaż nadal jestem zdania, że śpiewać powinni tylko Brann i Troy, a rudzielca należy zakneblować. ;)
Ostatnio zmieniony 22-09-2011, 18:02 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Zajebisty teledysk, ide sie nacpac. :)Egr pisze:
Nie wiem co wy chcecie - jak dla mnie MOC :D
-
Nigdy nie pojmę zachwytów nad tym zespołem. Nie potrafię przesłuchać nawet 1 utworu w całości. Kiła, totalnie nie dla mnie.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Scaarph
- Glene
Scaarph lubisz stoner? :) Lub rock psychodeliczny z lat 60/70? :)