DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
Również. Zajebisty numer i jedyny zapamiętany przeze mnie z tej płyty. Trza niebawem odświeżyć.
PENIS METAL
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
To ja powiem coś kontrowersyjnego, IMO ich najlepsze płyty to A Blaze..., Under a Funeral Moon i Transylvanian Hunger...
-
Ja wczoraj przesłuchałem Plage wiader i nie było to takie kiepskie jak zakładałem. Może na starość zostanę fanem Darkthrone.
- empir
Jaka kontrowersja? Toć to prawda przecież.twoja_stara_trotzky pisze:To ja powiem coś kontrowersyjnego, IMO ich najlepsze płyty to A Blaze..., Under a Funeral Moon i Transylvanian Hunger...
- Block69
Prawda czy nie to w zasadzie najczęściej słucham właśnie tych trzech płyt. Esencja.
PENIS METAL
- twoja_stara_trotzky
żart taki, ironia...
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja się jednak wyłamię - do powyższej trójki dodaję GOATLORD. Kocham tę płytę! :-)
all the monsters will break your heart
- empir
A ja dorzucę Panzerfaust
- longinus696
Akurat to chyba najbardziej zajebista płyta z całego ich środkowego okresu (obok "Hate Them" oczywiście). Na pewno lepsza od "Ravishing Grimness" oraz "Sardonic Wrath". Przede wszystkim są tam absolutnie rozpierdalające partie wokalne, no i zgniłe hity mogące spokojnie konkurować z "Fucked Up...", czyli "Raining Murder" oraz mój ulubiony - "Command". Polecam też wczytać się w teksty. Praktycznie dopiero na tej płycie odkryłem, że Fenriz ma swój niepodrabialny styl w tej materii i zacząłem śledzić liryki na kolejnych wydawnictwach.est pisze:Ja wczoraj przesłuchałem Plage wiader i nie było to takie kiepskie jak zakładałem. Może na starość zostanę fanem Darkthrone.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak +jedynka, a reszta nie jest taka "zła" jak próbują to przedstawić.twoja_stara_trotzky pisze:To ja powiem coś kontrowersyjnego, IMO ich najlepsze płyty to A Blaze..., Under a Funeral Moon i Transylvanian Hunger...
Tak, oprócz jedynki i pozostałych płyt, to faktycznie można tak przyjąć...Drone pisze:+1twoja_stara_trotzky pisze:To ja powiem coś kontrowersyjnego, IMO ich najlepsze płyty to A Blaze..., Under a Funeral Moon i Transylvanian Hunger...
W zasadzie żadna inna ich płyta nie zbliża się do tych trzech.
To pojechałeś....teraz wszyscy będą tak twierdzić. Ja w tym rzędzie stawiam jeszcze "Panzersfaust".twoja_stara_trotzky pisze:To ja powiem coś kontrowersyjnego, IMO ich najlepsze płyty to A Blaze..., Under a Funeral Moon i Transylvanian Hunger...
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
Ja tylko swoja skromna, subiektywna opinie wyrazam tutaj :)
Swoja droga, gdyby na Transilvanian Hunger byl wokal taki jak na poprzedniej, to bylaby plyta stulecia
Swoja droga, gdyby na Transilvanian Hunger byl wokal taki jak na poprzedniej, to bylaby plyta stulecia
this is a land of wolves now
Niech będzie, ale pamiętaj, że liczy się gust obiektywny :)Riven pisze:Ja tylko swoja skromna, subiektywna opinie wyrazam tutaj :)
- Riven
- Kontakt:
Wiesz co sie liczy? Liczy sie procent w mojej wkurwe zimnej, pysznej Perle. Jak tam Sodom sie udal? Maria zyje?
this is a land of wolves now
Sodom zajebiście. Marii nie spotkałem, ale pewnie poobijał się chłopak znowu, bo on bardzo tańczyc lubi :)
- Riven
- Kontakt:
- maciek z klanu
ktos widzial, gdzie mozna kupic te nowe wydanie Ravishing Grimness?
co do okladki Z_A_J_E_B_I_S_T_A
co do okladki Z_A_J_E_B_I_S_T_A
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Scaarph
zabójcza kontrowersja :)Conflagrator pisze:To pojechałeś....teraz wszyscy będą tak twierdzić. Ja w tym rzędzie stawiam jeszcze "Panzersfaust".twoja_stara_trotzky pisze:To ja powiem coś kontrowersyjnego, IMO ich najlepsze płyty to A Blaze..., Under a Funeral Moon i Transylvanian Hunger...