ANTICHRIST "SACRAMENT OF BLOOD"

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

ANTICHRIST "SACRAMENT OF BLOOD"

08-09-2011, 18:43

NWN! w kolaboracji z Ross Bay Cult, wydali ostatnio, tego wykopanego z grobu trupa. Album nagrany w 1994 r, w jeden dzień. Zespół pochodził z Kanady, grali z Blasphemy koncerty we wczesnych latach, nawet jeden gitarzysta na kilku gigach wspomagał ich na scenie.
Co tu dużo pisać, muzycznie jest to po prostu kanadyjski BLACK metal na pełnej kurwie. Wokalista jest niczym młodszy brat Black Winds'a z okresu "Fallen Angel Of Doom", drze mordę z niemal identycznym stężeniem jadu, smoły i wkurwienia. Barwa głosu prawie identyczna. Riffy rżnące wszystko w promieniu km, do tego na dzień dobry intro z "Egzorcysty" z kultowym już "Let jesus Fuck You".
Spodziewałem się, że będzie to kasować już w momencie, gdy słuchałem audycji radiowej Yosuke jakieś 2 miesiące temu, potem potwierdziła to próbka wrzucona na youtube. Jednak w konfrontacji z całym materiałem, moje oczekiwania i tak zostały przerośnięte.
Każdy fanatyk Blasphemy MUSI to przesłuchać. Kto stawia na ołtarzu przede wszystkim "Fallen Angel Of Doom", będzie kupiony już po pierwszym kawałku. Kupiłem wczoraj na koncercie za śmieszne pieniądze i nie mogę się nacieszyć, świetna rzecz.

Trust no one is the absolute Law.

P.J.E.C.

Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Re: ANTICHRIST "SACRAMENT OF BLOOD"

08-09-2011, 18:53

ładna petarda, tak czekałem na to od kiedy pojawiły sie zapowiedzi... trzeba bedzie zapodac całosc
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

08-09-2011, 19:06

jak antichrist to tylko te pokurwieńce ze szwecji, a nie kolejne jebut jebut jebut łup łup łup, tynk ze ściany, łup łup, matka drze pizde - "Synuuu zamknij sięę", to nie ja , łup łup jebutjebutjebut
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

08-09-2011, 19:17

So_It_Is_Done pisze:Spierdalaj

P.J.E.C.

Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

08-09-2011, 19:23

dobra posłucham antichrist ale jak ty zdejmiesz na chwile maskę lorda vadera założysz obcisłe jajognioty i pierdolniesz sąsiadom na całą pizdę Iron Angel - Hellish Crossfire
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

08-09-2011, 19:31

Wolę kraść z czeskich marketów i chwalić się przy kolegach.

P.J.E.C.

Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

08-09-2011, 19:38

Luzuj stary ; )
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

09-09-2011, 12:02

Była po 35 zł, na Vinylu(jak na wydanie z NWN!, to bardzo zajebista cena, przykładowo w Iron Bonehead jest za 14 Euro). Cd jeszcze nie wyszło.

P.J.E.C.

Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

09-09-2011, 13:02

Góral pisze:NWN! w kolaboracji z Ross Bay Cult, wydali ostatnio, tego wykopanego z grobu trupa. Album nagrany w 1994 r, w jeden dzień. Zespół pochodził z Kanady, grali z Blasphemy koncerty we wczesnych latach, nawet jeden gitarzysta na kilku gigach wspomagał ich na scenie.
Co tu dużo pisać, muzycznie jest to po prostu kanadyjski BLACK metal na pełnej kurwie. Wokalista jest niczym młodszy brat Black Winds'a z okresu "Fallen Angel Of Doom", drze mordę z niemal identycznym stężeniem jadu, smoły i wkurwienia. Barwa głosu prawie identyczna. Riffy rżnące wszystko w promieniu km, do tego na dzień dobry intro z "Egzorcysty" z kultowym już "Let jesus Fuck You".
Spodziewałem się, że będzie to kasować już w momencie, gdy słuchałem audycji radiowej Yosuke jakieś 2 miesiące temu, potem potwierdziła to próbka wrzucona na yotube. Jednak w konfrontacji z całym materiał, moje oczekiwania i tak zostały przerośnięte.
Każdy fanatyk Blasphemy MUSI to przesłuchać. Kto stawia na ołtarzu przede wszystkim "Fallen Angel Of Doom", będzie kupiony już po pierwszym kawałku. Kupiłem wczoraj na koncercie za śmieszne pieniądze i nie mogę się nacieszyć, świetna rzecz.

Nie chce mi się wymyślać czegoś od siebie , więc koledze zabiorę tekst heh . W zasadzie zawarł wszystko w temacie.
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

09-09-2011, 21:53

Brzmi bardzo ciekawie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Paysage d'Hiver
w mackach Zła

22-09-2011, 14:21

Zajebiste.
Awatar użytkownika
Realista
weteran forumowych bitew

22-09-2011, 15:23

Spoko, ciekawa zajawka chętnie posłucham całego albumu.
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

ANTICHRIST - SACRAMENT OF BLOOD

26-02-2012, 18:02

Kanada, Blasphemy-worship, po 18 latach "Sacrament of blood" w końcu na fizycznym nośniku !!! Nawet jeśli jest to mocno zbliżone granie do Blasphemy, to stoi na wybitnie wysokim poziomie. Świetny materiał !!!

http://www.ebay.pl/itm/ANTICHRIST-Sacra ... 4ab4408c3e

Obrazek
ODPOWIEDZ