Odjechane akcje w środkach transportu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: Odjechane akcje w środkach transportu
a potem ustapic miejsca w kotle
-
- rasowy masterfulowicz
- moonfire
- zahartowany metalizator
- empir
ja to bym przed diabłem spierdalał z czteropakiem biedro-coli
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Ale pocisnęliście...
P.S. Wchodzi SIID do zoologicznego, otwiera klatkę z kanarkiem w środku i mówi: "Ty już wiesz co...".
:)
P.S. Wchodzi SIID do zoologicznego, otwiera klatkę z kanarkiem w środku i mówi: "Ty już wiesz co...".
:)
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Block69
Teach You How to Say SpierdalajGore_Obsessed pisze:SPIERDALAJ!!!Block69 pisze:Byłem dziś rano na zakupach w Biedronce. Zapakowałem wszystko do siaty a kobieta przy kasie mówi, że 39,80 sie należy. Kazałem spierdalać.
Teraz zamawiam płyty z Pagan za pobraniem i jak kurier dostarczy paczke też będzie musiał spierdalać.
Chyba zaraz pojade po nowy telewizor.
PENIS METAL
- Havoc
- zaczyna szaleć
a w temacie :)
dziś wracając 32 z Gliwic do Zabrza, siedząc jak zwykle zjebany po robocie i jak zwykle na gape, widzę 3 kolesi wielkich jak dęby i jednego dziadka. Jak sie okazało - kanary. Zaskoczyli mnie jebani, bo siedziałem tyłem do kierunku jazdy racząc się nowym Azarathem przy okazji. No powiem wam, że lufa mi zmiękła jak zobaczyłem tych zakapiorów, i chciałbym widzieć tego pajacyka, co tu cwaniakował w temacie jak im mówi "spierdalaj" :D:D Przecisneliby go za kudły przez ten 20cm lufcik chyba, co ma niby chłodzić te nowe wynalazki;)
Co do akcji: zakapiory zgarneły buractwo z początku busa i zagonili do tyłu. Do mnie podszedł dziadek, powiedzialem zwykłe "nie mam" czekając na rozwój wydarzen. Patrze, a dziadek idzie dalej burcząc coś do mnie przez ramie. No to nic myśle, rura przez otwarte drzwi i jestem jeden zielony świstek do przodu:)
dziś wracając 32 z Gliwic do Zabrza, siedząc jak zwykle zjebany po robocie i jak zwykle na gape, widzę 3 kolesi wielkich jak dęby i jednego dziadka. Jak sie okazało - kanary. Zaskoczyli mnie jebani, bo siedziałem tyłem do kierunku jazdy racząc się nowym Azarathem przy okazji. No powiem wam, że lufa mi zmiękła jak zobaczyłem tych zakapiorów, i chciałbym widzieć tego pajacyka, co tu cwaniakował w temacie jak im mówi "spierdalaj" :D:D Przecisneliby go za kudły przez ten 20cm lufcik chyba, co ma niby chłodzić te nowe wynalazki;)
Co do akcji: zakapiory zgarneły buractwo z początku busa i zagonili do tyłu. Do mnie podszedł dziadek, powiedzialem zwykłe "nie mam" czekając na rozwój wydarzen. Patrze, a dziadek idzie dalej burcząc coś do mnie przez ramie. No to nic myśle, rura przez otwarte drzwi i jestem jeden zielony świstek do przodu:)
- empir
Pewnie Ci powiedział żebyś spierdalał ;)Havoc pisze:Patrze, a dziadek idzie dalej burcząc coś do mnie przez ramie.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Mogłeś zawsze krzyknąć do nich "spierdalaj" uciekając, cwaniaczku.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Wszyscy spierdalać.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Dla mnie jazda bez biletu to zwykłe szmaciarstwo. Nie płacę - nie jadę. Cóż , tak nauczyli mnie Rodzice. Jak jeździłem do szkoły to mogłem śniadania nie dostać (różnie to bywało),ale bilet lub na bilet dostawałem zawsze. To dotyczy także innych dziedzin życia. Zawsze płacę swoje rachunki. Mogę być internetową pizdą, ale ilu z Was powiedziałoby mi to prosto w ryj?
Więc prężcie dalej swe wątłe muskuły , opowieściami "jak to wyjebałem miejscowe przedsiębiorstwo komunikacyjne na 2,50"
Zwykłe szmaciarstwo. Jednocześnie kupujecie płyty warte setki złotych:) To "oszczędności" z tych biletów?
Więc prężcie dalej swe wątłe muskuły , opowieściami "jak to wyjebałem miejscowe przedsiębiorstwo komunikacyjne na 2,50"
Zwykłe szmaciarstwo. Jednocześnie kupujecie płyty warte setki złotych:) To "oszczędności" z tych biletów?
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
A zdarzyło wam się sytuacje typu: kierowca pomylił trasę? :)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ale w jakim autobusie mpk czy pks?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Mnie się zdarzyło ,w małopolsce, pod znanym szpitalem:) Wzburzenie "publiczności" nie miało granic, a że jak pojechałeś "na Wieliczkę" ( wtedy) nie było jak zawrócić (przegubowym Ikarusem), to chłop przejechał przez osiedle , wąską, acz możliwą do przebycia drogą i wszyscy dotarli szczęśliwie:)
E Miałem bilet, nie krzyczałem do nikogo "spierdalaj", przed nikim nie "spierdalałem", "spierdalanie" nie zaszło...
E Miałem bilet, nie krzyczałem do nikogo "spierdalaj", przed nikim nie "spierdalałem", "spierdalanie" nie zaszło...
- Edinazzu
Mi także zdarzyło się coś podobnego. Jako ,że siedziałem zaraz obok kierowcy nie wiedziałem dokładnie co sie dzieje w dalszej części autobusu. Usłyszałem za to głębokie zdziwnienie, taki motłochowy pomruk :), pytania typu "linia x zmieniła trasę?", szydercze śmiechy no i "zimny pot kierowcy
Z kolei na "Twoim" osiedlu (jeszcze Nowosądeckiej nie było), kierowca tak wrzucił jedynkę przy ruszaniu, że lewarek (ikarus) jebnął o podłogę i ... konsternacja "publiki"-nielicznej, oraz koniec kursu na wysokości Bieżanowskiej - śmieję się z tego do dziś i ten dźwięk metalowego lewarka , uderzającego o drewnianą podłogę:) "świeże" świerkowe, bądź sosnowe dechy - z czego, kurwa, były te autobusy:)) ?
- Edinazzu
Z Węgier :)
"węgierskie autobusy przegubowe ikarusy"- ale i tak były lepsze od ogórów z przyczepami- tam byla dopiero "jazda" na przystankach...
- Edinazzu
aż taki stary to nie jestem. ogórasów nie pamietam :-)