MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: MGŁA
Ale po co ci to? Napewno znasz je wszystkie i skoro nie zwróciłeś specjalnie uwagi, to znaczy, że szukamy czego innego w muzyce.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no jak teraz siedzi w studio to chyba nie ma innego wyjścia?! ;)Sova pisze:Mgła będzie w tym roku. MUSI być !
mógłym napisać że zapowiada się doskonale ale po co takie rzeczy pisać ? ;)
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Tego się nie doczekasz, ale możesz poznać płyty, których nie powinieneś poznać w ogóle ;)byrgh pisze:byrgh pisze:SIID, jak masz czas i checi, sporzadz liste TYCH plyt blackmetalowych, ktore sa TYM co rozumiesz poprzez ten gatunek. prosze ze zwyklej ciekawosci, moze nawet cos nowego poznam
Adrian696 pisze:REVENGE - lubi za merch, bo muzyka wg. naszego mesjasza jest niesłuchalnaboroowa pisze:ORCUSTUS - "Rytmy to ma takie, że można by Twista tańczyć"jester pisze:Zbierzmy wreszcie do kupy wizję black metalu by SIID:
FUNERAL MIST - relygyjna bufonada, 2/10
KATHARSIS - "ujdzie"
SHINING - jakieś pedały
WATAIN - jw.
nowe MAYHEM - jw.
SATYRICON - disco
TEITANBLOOD - nudy
DEATHSPELL OMEGA - jazz (dla pedałów, dodajmy)
ONDSKAPT - szczochy udające Attilę
ANTAEUS - hałas, zabija nudą, wszystkie kawałki takie same
Coś tam było! Człowiek!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
Co do Mgły, to dopiero jakiś miesiąc temu kupiłem se Grozę, ale do dziś jeszcze całego nie przesłuchałem. Ile razy się zabieram, tyle razy coś w okolicach połowy płyty zakłóca mi odbiór. Także na razie słyszałem tylko połowę tej jednej płyty i w sumie nawet nie wiem czy fajne to jest.
HAILSA!!!!!
- roman
- zaczyna szaleć
Raczej nie, ja przynajmnej nie mam i cos mi swita, ze drukowalem je sobie ze strony, cos bylo o jakims bledzie w druku.
Edit:
http://www.discogs.com/Mg%C5%82a-Md%C5% ... ase/822007
Edit:
http://www.discogs.com/Mg%C5%82a-Md%C5% ... ase/822007
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re:
FUNERAL MIST - relygyjna bufonada, 2/10
KATHARSIS - "ujdzie"
SHINING - jakieś pedały
WATAIN - jw.
nowe MAYHEM - jw.
SATYRICON - disco
TEITANBLOOD - nudy
ANTAEUS - hałas, zabija nudą, wszystkie kawałki takie same[/quote]
ORCUSTUS - "Rytmy to ma takie, że można by Twista tańczyć"[/quote]
REVENGE - lubi za merch, bo muzyka wg. naszego mesjasza jest niesłuchalna[/quote][/quote]
A tak apropo, czy to jest jakas lista top ten kapel uważanych powszechnie za wartościowe, czy coś w tym rodzaju?
KATHARSIS - "ujdzie"
SHINING - jakieś pedały
WATAIN - jw.
nowe MAYHEM - jw.
SATYRICON - disco
TEITANBLOOD - nudy
ANTAEUS - hałas, zabija nudą, wszystkie kawałki takie same[/quote]
ORCUSTUS - "Rytmy to ma takie, że można by Twista tańczyć"[/quote]
REVENGE - lubi za merch, bo muzyka wg. naszego mesjasza jest niesłuchalna[/quote][/quote]
A tak apropo, czy to jest jakas lista top ten kapel uważanych powszechnie za wartościowe, czy coś w tym rodzaju?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Lykantrop
Czymś się różni ta dotłoczka "Grozy" od tej najsampierwszej "Grozy"? W sensie matrixy, kody, itp, etc?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
To, to ja też mam i wiem. Tylko chciałbym wiedzieć czy to co teraz sprzedaje Sova ma te same parametry i numery.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt:
- Lykantrop
Żeby mieć pewność i satysfakcję, że mam najsampierwsze, w trójcy jedyne bicie, a kupujący na alledrogo nabywają nic nie wartą reedycję i są, w rozumieniu niniejszej interpelacji, frajerami. To jest takie polskie i, jakby to ujął Dronik, pszeniczno - buraczane, że powinieneś mnie rozumieć :-)
- Lykantrop
Tak, dokadnie. Jak jest klimat to zatrybi, a jak słońce świeci, upały, dziwki w bikini to nic, NUL, ni chuja. Dużo im jeszcze brakuje i nigdy już nie osiągną tego co Corpus Christii osiągnęli na "Saeculum Domini".
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Przestań mnie inwigilować. ;) Ten sarkazm nic nie wnosi do tematu, Mgła niestety jakimś hiper-odkryciem na scenie nie jest, ja mam z ich muzyką pod górkę, nie potrafię jej słuchać zawsze i wszędzie.