CRAFT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: CRAFT
otóż to. cedeki są już w drodze do mnie, będą po weekendzie.
jesli ktoś chce przez allegro to :
http://allegro.pl/craft-void-cd-total-b ... 25368.html
jesli ktoś chce trochę taniej to:
malignantvoices@gmail.com
jesli ktoś chce przez allegro to :
http://allegro.pl/craft-void-cd-total-b ... 25368.html
jesli ktoś chce trochę taniej to:
malignantvoices@gmail.com
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
co tak drogo ? oO
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Only_True_Believers
Bez przesady, ale za tyle to płyty w MM są.Sova pisze:no właśnie, czemu tak drogo. powinno być za 15 zł. chuje.
A z Agonii tylko w ostateczności!
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Ale co, oczekiwałeś, ze Carnal podpisze papier na oficjalną dystrybucję tej płyty w PL, np. z Mystic? Na pewno byłoby taniej:P Ja to pierdolę, ciesze się, że ktoś w ogóle to ściągnął i wiem, że nie będę musiał czekać tygodniami na wysyłkę ;))
'Come the Blessed Madness'
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kocham Cię:)COFFIN pisze:Ale co, oczekiwałeś, ze Carnal podpisze papier na oficjalną dystrybucję tej płyty w PL, np. z Mystic? Na pewno byłoby taniej:P Ja to pierdolę, ciesze się, że ktoś w ogóle to ściągnął i wiem, że nie będę musiał czekać tygodniami na wysyłkę ;))
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Nie ma co się bulwersować, przecież z Craft może być sytuacja jak z ostatnim albumem Clandestine Blaze. Na początku sprzedawałeś go po bodajże 45 zł, teraz sprzedajesz za 30, kto kupi teraz ten kupi teraz, kto będzie chciał poczekać i kupić taniej, to poczeka z 10 miesięcy. :)Sova pisze:no właśnie, czemu tak drogo. powinno być za 15 zł. chuje.
Hello darkness, my old friend
- Sova
- rasowy masterfulowicz
To jednak inna sprawa. Clandestine Blaze można czasami ściągnąć nie tylko za kasę - wtedy cena jest niższa.
Za Craft trzeba Carnal bulić i to słono. Do tego poczta ze Szwecji jest absurdalnie droga - dobry przykład był z winylem który kosztował 16 euro a za poczte trzeba było wywalić 17 euro.
jasne że cena może się wachać o te kilka zł w góre czy w dół ale to chyba normalka i zależy od wielu czynników - kursu euro, ilości zamawianego towaru, wyboru środka transportu ( ubezpieczona paczka itp )
Za Craft trzeba Carnal bulić i to słono. Do tego poczta ze Szwecji jest absurdalnie droga - dobry przykład był z winylem który kosztował 16 euro a za poczte trzeba było wywalić 17 euro.
jasne że cena może się wachać o te kilka zł w góre czy w dół ale to chyba normalka i zależy od wielu czynników - kursu euro, ilości zamawianego towaru, wyboru środka transportu ( ubezpieczona paczka itp )
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Można też zrobić najrozsądniej i nie kupować tego badziewia.Tymothy pisze:kto kupi teraz ten kupi teraz, kto będzie chciał poczekać i kopić taniej, to poczeka z 10 miesięcy :)
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no właśnie ale niektórzy wolą kupić 3 Cd po 17 zł z allegro. nieważne ze te płyty są często całkowicie z dupy i po pierwszym odsłuchu nigdy do nich nie wrócą - ale mają 3 Cd nie 1 Cd !
To Black Metal i to "black metal". Najważniejsze że kolekcja się powiększa ;)
ehh...
ehh...
- Only_True_Believers
Po prostu chodziło mi o to, że zrównałeś cenę u siebie z ceną w Agonii, a wszyscy wiedzą jak oni podbijają ceny. Nie idź tą drogą. :)Sova pisze:no właśnie ale niektórzy wolą kupić 3 Cd po 17 zł z allegro. nieważne ze te płyty są często całkowicie z dupy i po pierwszym odsłuchu nigdy do nich nie wrócą - ale mają 3 Cd nie 1 Cd !
ehh...