Układanie, sortowanie, liczenie, macanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: Układanie, sortowanie, liczenie, macanie
Przecież nie od dziś i nie od wczoraj wiadomo że nie znasz nie tylko na black metalu jako takim, ale na metalu i na muzyce w ogóle jako takiej. Czego od ciebie wymagać. Dwie chujowe płyty na krzyż, parę klasyków z których wychwytujesz tego, co nie stanowiło o ich potędze.... Na chuj w ogóle udzielasz się tutaj czy w ogóle w jakimkolwiek temacie (w rozumieniu także poza-internetowym jeśli w ogóle masz pojęcie o czym mówię) związanym z metalem w ogóle?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ja na RYM kolo 400 pozycji jak na razie, a to ani nie polowa...Maleficio pisze:Do jakiej ilosci juz doszliscie na discogs? Ja juz ponad 300 tytulow dodalem i wciaz jestem w jednej osmej drogi:)
PS wie ktos jak sie dodaje wykonawce tam?
Bo nie wyszukuje mi tam zespolów:
- 21:37
- POENARI
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
jak można nie pamietać, czy ma się jakąś płytę, czy też nie? zawsze mnie to zastanawiało... tzn byłoby to jeszcze może zrozumiałe przy ilościach rzędu 15 tys. jak w przypadku mariana, ale mając skromny tysiąc albo dwa? dziwne
-
- rozkręca się
Wpisujesz w wyszukiwarkę nazwę, jeśli jej nie znajduje na dole masz możliwość dodania wykonawcy. Jest z tym trochę roboty, poza tym wykonawca musi być zaakceptowany przez moderację, czy tam nawet musi otrzymać pięć pozytywnych komentarzy (że jest poprawnie wprowadzony).maciek z klanu pisze:PS wie ktos jak sie dodaje wykonawce tam?
Bo nie wyszukuje mi tam zespolów:
- 21:37
- POENARI
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Żeby móc pośmiać się z takich bulwersów.Czesław pisze:Przecież nie od dziś i nie od wczoraj wiadomo że nie znasz nie tylko na black metalu jako takim, ale na metalu i na muzyce w ogóle jako takiej. Czego od ciebie wymagać. Dwie chujowe płyty na krzyż, parę klasyków z których wychwytujesz tego, co nie stanowiło o ich potędze.... Na chuj w ogóle udzielasz się tutaj czy w ogóle w jakimkolwiek temacie (w rozumieniu także poza-internetowym jeśli w ogóle masz pojęcie o czym mówię) związanym z metalem w ogóle?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- maciek z klanu
Czasem jak ktos ma wiecej wydan, to sie gubi. ja majac okolo 750 pozycji (malo - wiem, wiem, ale sprzedalem niedawno kolo 250 cds) czasem mozna sie zgubic. Mialem tak, ze w sklepie nie bylem pewny czy mam dana rzecz czy tez nie. Przyznam - zdarzylo mi sie to w 2 tytulach, ale taki juz los. Mialem takie zajscie przy uzupelnianiu plyt Venom.Heretyk pisze:jak można nie pamietać, czy ma się jakąś płytę, czy też nie? zawsze mnie to zastanawiało... tzn byłoby to jeszcze może zrozumiałe przy ilościach rzędu 15 tys. jak w przypadku mariana, ale mając skromny tysiąc albo dwa? dziwne
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Zatrzymalem sie po Arckanum, bo okazalo sie, ze ktos kilka lat temu wcisnal mi bootlegi (mowie o 2 pierwszych plytach) i strasznie sie wkurzylem. Troche tego brakuje jednak i tak sie zastanawiam, czy jednak nie lepiej tego zrobic na M-A, bo tam jest absolutnie wszystko, a np. informacje o specjalnym wydaniu mozna sobie samemu wpisac w "notatkach".
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Na m-a nie ma bootlegów.
- Lykantrop
Bierz lepiej to - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50102143pogodancer pisze:http://allegro.pl/ikea-benno-wieza-kolu ... 33409.html
Ma ktoś coś takiego, sprawdza się? Warto?
Jedyny minus taki, że będziesz musiał sam sobie wiercić dziury na uchwyty (w standardzie są takie, które nie sprzyjają kolekcjonerom cedeków). Na 2óch takich regałach mieści mi się +/- 950-960 płyt.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- morbid
- rasowy masterfulowicz
mozesz zrobic zdjecie czegos takiego z płytami ? :)
- Lykantrop
A mogę, na dniach wrzucę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- morbid
- rasowy masterfulowicz
z gory dzieki :)
- pogodancer
za późno ;) już zamówiłem regałyLykantrop pisze:Bierz lepiej to - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50102143pogodancer pisze:http://allegro.pl/ikea-benno-wieza-kolu ... 33409.html
Ma ktoś coś takiego, sprawdza się? Warto?
Jedyny minus taki, że będziesz musiał sam sobie wiercić dziury na uchwyty (w standardzie są takie, które nie sprzyjają kolekcjonerom cedeków). Na 2óch takich regałach mieści mi się +/- 950-960 płyt.
-
- zaczyna szaleć
Mała prośba do tych którzy mają konta na RYM. Podawajcie linki do swoich profili, chciałbym sobie podejrzeć jak macie zorganizowane wasze kolekcje.
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
Ja największe problemy miałem jak przechodziłem z kaset na CD. Po prostu nie pamiętałem czy niektóre pozycje już zakupiłem na CD, czy znam je jeszcze z kasety. A może mam jakiegoś ruskiego pirata? Po prostu nie byłem pewien. Teraz od kilku lat już jest lepiej. Inna sprawa, że zdarzało mi się z premedytacją kupować płyty po raz drugi gdy nie mogłem danego tytułu zlokalizować na półce. Teraz już tego raczej nie robię - prędzej ściągnę z netu i posłucham na ipodzie.Heretyk pisze:jak można nie pamietać, czy ma się jakąś płytę, czy też nie? zawsze mnie to zastanawiało... tzn byłoby to jeszcze może zrozumiałe przy ilościach rzędu 15 tys. jak w przypadku mariana, ale mając skromny tysiąc albo dwa? dziwne
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Może ty podaj swoje najpierw.ki3r pisze:Mała prośba do tych którzy mają konta na RYM. Podawajcie linki do swoich profili, chciałbym sobie podejrzeć jak macie zorganizowane wasze kolekcje.
- maciek z klanu
- metalized
Nie dalej jak kilka dni temu udało mi się zdublować grecki Eschaton hehe - mam teraz cd i winyl. Jakoś mi się skojarzyło, że mam ten album w empewszy, a tu niespodzianka - akurat w wieży nawet cd było he he. Mogłem tyle podczas Brudnego Asfaltu nie chlać wtedy bym pewnie ogarnął.IRONMIL pisze:Ja największe problemy miałem jak przechodziłem z kaset na CD. Po prostu nie pamiętałem czy niektóre pozycje już zakupiłem na CD, czy znam je jeszcze z kasety. A może mam jakiegoś ruskiego pirata? Po prostu nie byłem pewien. Teraz od kilku lat już jest lepiej. Inna sprawa, że zdarzało mi się z premedytacją kupować płyty po raz drugi gdy nie mogłem danego tytułu zlokalizować na półce. Teraz już tego raczej nie robię - prędzej ściągnę z netu i posłucham na ipodzie.Heretyk pisze:jak można nie pamietać, czy ma się jakąś płytę, czy też nie? zawsze mnie to zastanawiało... tzn byłoby to jeszcze może zrozumiałe przy ilościach rzędu 15 tys. jak w przypadku mariana, ale mając skromny tysiąc albo dwa? dziwne
P.J.E.C.
- Morph
- Kontakt:
To nie jest dublowanie tylko całkiem rozsądne postępowanie, spokojnie z 25-30% albumów mam na dwóch nośnikach. ;)metalized pisze:udało mi się zdublować grecki Eschaton hehe - mam teraz cd i winyl.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- metalized