MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
Oczywiście.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Ja czekam az ktos wreszcie doceni tutaj zajebistosc Septic Flesh, szczegolnie ostatnich plyt. Epicka potega i symfoniczne piekno, to potrafia docenic tylko osoby dobrze rozeznane zarowno w metalu jak i muzyce powaznej. Niestety niewielu jest tu pasjonatow powaznego nakurwiania. :(Realista pisze:Czekam kiedy padną stwierdzenia, że Deicide jest lepsze z Owenem i Santollą na gitarach niż z braćmi Hoffmanami, najlepsza płyta Burzum to "Fallen" itd... :)
this is a land of wolves now
-
jak to moj znajomy mowi: "mam wiecej lepszych ocen na RYM, bo znam wiecej lepszej muzyki". to pierdolenie z tego samego cyklu :) to co bojkotuje to jest chujowe, to czego nie jest ok, tylko podejrzewam, ze juz wszyscy etap Septic Flesh maja za soba. podobnie z Suffocation, Incantation, Celtic Frost i reszta klasyki
- empir
Ja doceniam. I odnoszę wrażenie, że sporo osób na tym forum również.Riven pisze:Ja czekam az ktos wreszcie doceni tutaj zajebistosc Septic Flesh, szczegolnie ostatnich plyt. Epicka potega i symfoniczne piekno, to potrafia docenic tylko osoby dobrze rozeznane zarowno w metalu jak i muzyce powaznej. Niestety niewielu jest tu pasjonatow powaznego nakurwiania. :(
A że inni bezpodstawnie jebią? To normalnie. Nową płytę MA też wielu jebie, tak to już jest z gustami. ;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Realista
- weteran forumowych bitew
mogę się tylko pod tym podpisać...empir pisze:Ja doceniam. I odnoszę wrażenie, że sporo osób na tym forum również.Riven pisze:Ja czekam az ktos wreszcie doceni tutaj zajebistosc Septic Flesh, szczegolnie ostatnich plyt. Epicka potega i symfoniczne piekno, to potrafia docenic tylko osoby dobrze rozeznane zarowno w metalu jak i muzyce powaznej. Niestety niewielu jest tu pasjonatow powaznego nakurwiania. :(
A że inni bezpodstawnie jebią? To normalnie. Nową płytę MA też wielu jebie, tak to już jest z gustami. ;)
- Realista
ja doceniam i mimo paru rzeczy które mogą przeszkadzać mi na ostatnim albumie nadal uważam ze nagrali bardzo dobrą płytę... być może jej nie rozumiesz stąd ta kąśliwa uwaga...Riven pisze:Ja czekam az ktos wreszcie doceni tutaj zajebistosc Septic Flesh, szczegolnie ostatnich plyt. Epicka potega i symfoniczne piekno, to potrafia docenic tylko osoby dobrze rozeznane zarowno w metalu jak i muzyce powaznej. Niestety niewielu jest tu pasjonatow powaznego nakurwiania. :(Realista pisze:Czekam kiedy padną stwierdzenia, że Deicide jest lepsze z Owenem i Santollą na gitarach niż z braćmi Hoffmanami, najlepsza płyta Burzum to "Fallen" itd... :)
- Melepeta
- w mackach Zła
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
dokladnie tak, z wyjatkiem Septic Flesh. a z Celtic Frost jedynie Cold Lake sie broni dzisbyrgh pisze:jak to moj znajomy mowi: "mam wiecej lepszych ocen na RYM, bo znam wiecej lepszej muzyki". to pierdolenie z tego samego cyklu :) to co bojkotuje to jest chujowe, to czego nie jest ok, tylko podejrzewam, ze juz wszyscy etap Septic Flesh maja za soba. podobnie z Suffocation, Incantation, Celtic Frost i reszta klasyki
-
- rasowy masterfulowicz
W ostatnim numerze Teraz Rocka jest fajny wywiad z Vincentem. Pewnie niektorych z Was zainteresuje, ze kiedys Voivod byl dla Dave'a inspiracja. Chwali tez Mayhem - Ordo Ad Chao. Mówi:
David Vincent pisze:... -lubię rzeczy które są niepowtarzalne. Chociażby Mayhem i ich ostatni album Ordo Ad Chao - absolutnie nieograniczona wizja twórcza. Każdy album Mayhem zreszta brzmi inaczej i jako słuchacz coś takiego doceniam najbardziej. Nieprzewidywalność - to coś, co kocham i chciałbym, żeby taki był Morbid Angel.
I AM MORBID
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Taka mnie naszła refleksja, że ostatni MA doskonale nadaje się do samochodu. Takie skoczne i rytmiczne granie pozwala nie usnąć, a z drugiej strony jest to na tyle nieskomplikowany album, że nie odciąga za bardzo od tego co się dzieje na ulicy.
The madness and the damage done.
- Raagoon
Zgadza się. Świetnie się jechało rano po koncercie, autostradą Katowice-Wrocław, przy dźwiękach nowej, zgranej jako dokładka do Blessed. Starałem się nie przekraczać 200 tylko dlatego, że auto było wypożyczone i nie chciałem by w pewnym momencie któreś koło nie zaczęło mnie wyprzedzać :)
Coś w tym jest - też doceniłem ten album w samochodzie. :)Kurt pisze:Taka mnie naszła refleksja, że ostatni MA doskonale nadaje się do samochodu. Takie skoczne i rytmiczne granie pozwala nie usnąć, a z drugiej strony jest to na tyle nieskomplikowany album, że nie odciąga za bardzo od tego co się dzieje na ulicy.
- Kingu
Do auta pasuje, tak jak Reign Of Light i parę innych. Muza do auta - dobre na osobny wątek.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Który zresztą już został założony, ale nie pamiętam pod jakim tytułem (wątek o muzyce do samochodu, rzecz jasna).
The madness and the damage done.
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Wie ktoś może, jak wydane są ostatnie redki pierwszych płyt? W miare porządnie to to jest zrobione?
-
- mistrz forumowej ceremonii
ale które? o te dual diski ci chodzi, czy jeszcze coś innego było?
- Headcrab
- Kontakt:
Jak dla mnie bez sensu, co to za frajda ze słuchania nowego MA jak nie można spokojnie tracklisty poczytać.Kurt pisze:Taka mnie naszła refleksja, że ostatni MA doskonale nadaje się do samochodu.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
lepsze odwazne MA, od do bolu wtornej Dismy ; )