MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
kawaleria banicji nam na forum powstala. przyjdzie Trocki i powie, ze Dechri zajebiste i wszyscy sie nawroca : )))))))
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Oczywiście że tak. Co wy nie widzieliście, że parę stron wcześniej zgodnym chórem ustaliliśmy, że pierwsze 4 MA to chujnia, a nie death metal, a w temacie "czym jest dla was black metal" zostało jasno stwierdzone, że najlepsze co powstało w norweskim black metalu to ostatnie dwie płyty Dimmu Borgir?Realista pisze:może to jakaś jebana moda żeby dopierdalac wszystko to co kiedyś wydawało się zajebistymi albumami... ech...Olo pisze:ja często odnoszę wrażenie, że w tym jebaniu "Dechrystianize" jest więcej pozy niż prawdziwej niechęci do muzyki na nim zawartej
Jedyny trend jaki tu widzę to trend na wyszukiwanie trendów.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Alsvartr pisze:Jedyny trend jaki tu widze to trend na wyszukiwanie trendów.
this is a land of wolves now
- evildead
- weteran forumowych bitew
Dechristianize to mi akurat lata koło bata - ale np. ilosc jebiących Master Of Puppets rosła swego czasu proporcjonalnie do dostępności neostrady ;))) podobnie np. z Manowar
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Realista
Cóż skoro czytam, że albumy z Tuckerem są lepsze od albumów z Vincentem, to chyba coś jest na rzeczy.Alsvartr pisze:Jedyny trend jaki tu widzę to trend na wyszukiwanie trendów.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ktoś Ci zburzył wizję utartą ileśtamlat temu i zaraz że trend? No kamon, giw mi e brejk.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Kontakt:
Juz abstrahujac od slusznosci takiej tezy (biorac pod uwage 2 pierwsze plyty MA wydaje mi sie absurdalna), najsmieszniejsze jest wlasnie doszukiwanie sie jakichs dziwnych, ukrytych motywacji stojacych za podejsciem do muzyki. tak jakby nie dalo sie zaakceptowac tego, ze ktos po prostu nieco inaczej patrzy na swiat, bez teorii spiskowych i internetowych psychoanaliz. :) Juz dziesiatki razy takie rzeczy tu padaly, najczesciej w obliczu braku argumentow.
this is a land of wolves now
- Realista
Mi nikt nie zburzył żadnej wizji, przecież jest oczywiste że pierwsze trzy albumy MA zjadają na śniadanie jakikolwiek album z Tuckerem :)Alsvartr pisze:Ktoś Ci zburzył wizję utartą ileśtamlat temu i zaraz że trend? No kamon, giw mi e brejk.
- empir
No to jest największy LOL i złote wary za 2011 na bankRealista pisze:cóż skoro czytam że albumy z Tuckerem są lepsze od albumów z Vincentem to chyba coś jest na rzeczy.
- Riven
- Kontakt:
- empir
Poprawiłem Cię gdyż się jebłeś w nierównościRiven pisze:Formulas <<<< Domination <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< nowa
- Realista
jeżeli uważasz że taki G jest lepsze od B to raczej Ty jesteś wielki LOL...empir pisze:No to jest największy LOL i złote wary za 2011 na bankRealista pisze:cóż skoro czytam że albumy z Tuckerem są lepsze od albumów z Vincentem to chyba coś jest na rzeczy.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ale to jest jakiś żart? Bo ja się już gubię.empir pisze:Poprawiłem Cię gdyż się jebłeś w nierównościRiven pisze:Formulas <<<< Domination <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< nowa
- empir
Czytaj ze zrozumieniem. Uważam iż ten kto uważa ich płyty z Tuckerem są lepsze od tych z Vincentem to lol.Realista pisze:jeżeli uważasz że taki G jest lepsze od B to raczej Ty jesteś wielki LOL...
Przy której części równania? D i F jest dla mnie taka sobie. I robi mi bardzo dobrze. Ale to moje zdanie i szanuje (w przeciwieństwie do niektórych) zdanie innych. ;)Heretyk pisze:ale to jest jakiś żart? bo ja się już gubię
-
- mistrz forumowej ceremonii
po prostu chciałem się upewnić, bo mi się to w głowie nie mieści. ale widać muszę się z tym pogodzić ;)
- Realista
Ok, masz rację, rozemocjonowałem się. :)empir pisze:Czytaj ze zrozumieniem. Uważam iż ten kto uważa ich płyty z Tuckerem są lepsze od tych z Vincentem to lol.Realista pisze:jeżeli uważasz że taki G jest lepsze od B to raczej Ty jesteś wielki LOL...
- empir
No ja Cię rozumiem bo czytając takie kwiatki ciężko zachować stoicki spokój ;)
Ostatnio zmieniony 03-08-2011, 11:44 przez empir, łącznie zmieniany 1 raz.
- Realista
Czekam kiedy padną stwierdzenia, że Deicide jest lepsze z Owenem i Santollą na gitarach niż z braćmi Hoffmanami, najlepsza płyta Burzum to "Fallen" itd... :)
- empir
Byłby ubaw.
Choć najnowsze płyty Deicide i Burzum są bardzo ok.
Choć najnowsze płyty Deicide i Burzum są bardzo ok.
- Deathless King
True, true.Riven pisze:Formulas >>>> Domination >>>>>>>> .. >>>>>>>>>>> nowa
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!