mam na końcu języka coś, z czego myślę, że będziesz bardzo zadowolony. na samym końcu. jak sobie uświadomię, co mam na myśli to dam znać.Karkasonne pisze:Wahałem się, ale dodam jeszcze jedną rzecz, której szukam od lat... Jeśli można mówić o szukaniu, bo nie mam nawet pomysłu, w którą stronę iść. Zapewne wielu z was widziało przynajmniej raz w życiu takie mapy:
http://ecofocused.com/wp-content/upload ... er_map.jpg
Wiecie - ze stworami typu 'wielki wpierdalacz żeglarzy' albo 'anusomonster', którymi zapełniano białe plamy, żyły z legend. Chodzi mi o coś, co w jakiś sposób odda klimat takiej mapy, w ten czy inny sposób.
POSTAWA ROSZCZENIOWA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: POSTAWA ROSZCZENIOWA
-
- rasowy masterfulowicz
;)Karkasonne pisze:Wahałem się, ale dodam jeszcze jedną rzecz, której szukam od lat... Jeśli można mówić o szukaniu, bo nie mam nawet pomysłu, w którą stronę iść. Zapewne wielu z was widziało przynajmniej raz w życiu takie mapy:
http://ecofocused.com/wp-content/upload ... er_map.jpg
Wiecie - ze stworami typu 'wielki wpierdalacz żeglarzy' albo 'anusomonster', którymi zapełniano białe plamy, żyły z legend. Chodzi mi o coś, co w jakiś sposób odda klimat takiej mapy, w ten czy inny sposób.
Dla podpowiedzi.. Tutaj macie coś, co przypomina mi o tym najbardziej.
HAILSA!!!!!
-
- w mackach Zła
Ok, znam "The Koln Concert" Jarretta i chciałbym coś w podobnej formie tudzież jakiś jego inny album. Co warto posłuchać?
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Paryż i Wiedeń koniecznie, ze szczególnym naciskiem na ten pierwszy.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- winterforest
- postuje jak opętany!
Może ktoś polecić death z Finlandii w stylu Rippikoulu czy Corpsessed. Jakieś płyty z ostatnich lat..
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Denial ? Co prawda z Meksyku ale grają iście po fińsku.
The madness and the damage done.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ktoś zna jakiś ekstremalny współczesny BM z atmosferycznymi klawiszami (jak wczesny emperor) ale nie walący kiczem i sandałem z masłem ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- mistrz forumowej ceremonii
@zimowylas
Posłuchaj Ascended - Temple of Dark Offerings EP. Trochę tam Doomóó, ale daje radę. Nawet nie wiedziałem, że się rozpadli!?! a mam jeszcze zafoliowane cd na stanie, za parę lat jak będzie kult to opchnę i kupię sobie samochód, ...i prawo jazdy...
Posłuchaj Ascended - Temple of Dark Offerings EP. Trochę tam Doomóó, ale daje radę. Nawet nie wiedziałem, że się rozpadli!?! a mam jeszcze zafoliowane cd na stanie, za parę lat jak będzie kult to opchnę i kupię sobie samochód, ...i prawo jazdy...
-
- w mackach Zła
Crionics.Only_True_Believers pisze:Ktoś zna jakiś ekstremalny współczesny BM z atmosferycznymi klawiszami (jak wczesny emperor) ale nie walący kiczem i sandałem z masłem?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Nie doczytałeś chyba do sandała z masłem. :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
klawisze i ekstrema wykluczają się wzajemnie ;)
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Emperor pokazał, że jednak nie. :)
- Lykantrop
Ancient, Hecate Enthroned, Astarte. Jak nie podejdzie to spróbuj Sadistik Exekution, tam czasami klawisza uświadczysz.Arisowicz pisze:Crionics.Only_True_Believers pisze:Ktoś zna jakiś ekstremalny współczesny BM z atmosferycznymi klawiszami (jak wczesny emperor) ale nie walący kiczem i sandałem z masłem?
Np. Jumalhamara - Resignaatio
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Self
- rasowy masterfulowicz
japońskie Coffins - Buried Deathwinterforest pisze:Może ktoś polecić death z Finlandii w stylu Rippikoulu czy Corpsessed. Jakieś płyty z ostatnich lat..
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Doskonały typ. EPka jest bardzo dobra, ale demówka "The Art of Necromancy" jest po prostu rewelacyjna. Niestety, może być w obu przypadkach pewien problem z dostępnością. Jakby ktoś miał namiary na ich split z Helcaraxe w Polsce, to byłbym wdzięczny za informację.est pisze:@zimowylas
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
To wszystko gówno.Lykantrop pisze:Ancient, Hecate Enthroned, Astarte. Jak nie podejdzie to spróbuj Sadistik Exekution, tam czasami klawisza uświadczysz.Arisowicz pisze:Crionics.Only_True_Believers pisze:Ktoś zna jakiś ekstremalny współczesny BM z atmosferycznymi klawiszami (jak wczesny emperor) ale nie walący kiczem i sandałem z masłem?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- boroowa
- weteran forumowych bitew
stwierdzeniem, że SadEx jest gównem udowadniasz swoją głuchotę lub głupotę lub krańcowe spedalenie. Albo wszystko na raz
I'll give you black sensations up and down your spine
- hcpig
Nif, znasz December Moon (no żadna extrema i rocznik '96 ale reszta pasuje)?
Yare Yare Daze
- Lykantrop
Myślę, że jednak z naciskiem na to drugie. To jest po prostu muzyka dla prawdziwego chłopa, a kto jej nie pojmuje ten nie jest pełnowartościowym metalowcem z parą funkcjonalnych jąder. I stąd potem takie frustracje, że się szuka ekstremalnego metalu z klawiszem, jakkolwiek brzmi to wątło, hehe.boroowa pisze:stwierdzeniem, że SadEx jest gównem udowadniasz swoją głuchotę lub głupotę lub krańcowe spedalenie. Albo wszystko na raz
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95