Zgadzam się, że Fromulas to wybitny album, ale nieco wyżej w mojej hierarchii jest jednak Gateways.kregozmyk pisze:Dla mnie taką awangardą i majstersztykiem jest Formulas...ale widać każdy docenia coś innego;)nicram pisze: Awangarda death metalu. Majstersztyk.
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MORBID ANGEL
all the monsters will break your heart
- evildead
- weteran forumowych bitew
cóz ja mogę wam napisać... chyba tylko: wymierajcie
;)
;)
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
-
- mistrz forumowej ceremonii
est pisze:Nadszedł czas żeby powiedzieć sobie i innym szczerze, że Morbid Angel dał dupy po całości. Ani to pitolenie wiekopomne, ani zachwycające. Męczą! Choć, jak wiele razy zaznaczałem, wiele dobrych dyskotekowych hitów na IDI się znalazło, w sam raz na grilla, albo wizytę u teściowej. Czekam na pokajanie niektórych użytkowników przypisujących temu chłamowi cech boskości!

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Mol
- zahartowany metalizator
-
mów za siebie.ja podtrzymuje moje wczesniejsze zdanie. a foto wyzej to cos w rodzaju; mam cie na oku dziwko;))))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
Ale upierasz się z zasady, czy faktycznie wierzysz w wielkość i przełomowość tego albumu? Aha, i przeproś za dziwkę, no bo nie wypada po prostu;)[V] pisze:mów za siebie.ja podtrzymuje moje wczesniejsze zdanie. a foto wyzej to cos w rodzaju; mam cie na oku dziwko;))))
- nicram
Na pewno się upiera! :-D To niemożliwe aby to gówienko się komuś podobało!
all the monsters will break your heart
- evildead
Temat o Crionics pietro niżej.nicram pisze:Na pewno się upiera! :-D To niemożliwe aby to gówienko się komuś podobało!
Intensive silence, all in blood red
- Deathless King
Dlugo bedziesz mi to wypominal? :D Tylko krowa nie zmienia pogladow.Mol pisze:Te, te, Bogowie wrocili to gips? :)Deathless King pisze:Napisze to z wielka przyjemnoscia...
A NIE MÓWIŁEM? :D
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
Nie upieram sie z zasady i zawsze jestem w stanie zrewidowac swoj poglad. Ale,jaka wielkosc i przelomowosc znowu? To jest po prostu bardzo dobra metalowa plyta ,no moze ma pare slabszych momentów ale dzisiaj móglbym w zasadzie powiedziec o niej dokladnie to samo co w momencie gdy mialem za soba jedynie jakies 20-30 przesluchan.est pisze:Ale upierasz się z zasady, czy faktycznie wierzysz w wielkość i przełomowość tego albumu?[V] pisze:mów za siebie.ja podtrzymuje moje wczesniejsze zdanie. a foto wyzej to cos w rodzaju; mam cie na oku dziwko;))))
Jestem zreszta przekonany ze w miare uplywu czasu plyta bedzie zbierala coraz wiecej pozytywnych recenzji.
- Riven
- Kontakt:
jak dotad to coraz wiecej osob orientuje sie, ze to jest zwykly ersatz :) no ale zobaczymy
this is a land of wolves now
- Self
- rasowy masterfulowicz
A ja chyba całe dwa razy podchodziłem do płyty, ani razu nie przesłuchałem całości i wcale mnie do tego nie ciągnie, bo na chuj mnie ten kaktus?
-
- zaczyna szaleć
tak ta płyta nie powinna zostać nagrana.
SHIT
SHIT
- Morph
- Kontakt:
A jak powinna zostać nagrana?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Self
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
wcale nie powinna zostać nagrana.HERIETIK to powinna byc ostatnia płyciwa MA.
-
- zaczyna szaleć
aż strach na samą myśl co będzie na nowym TERRORIZER.
-
- zaczyna szaleć
mam tak samo.Kocham ten szpilnicram pisze:Dla mnie absolutem jest jednak "Gateways...". Jedna z płyt bez których życie traciłoby sens :-). Atmosfera, solówki, kompozycje i wokal. Awangarda death metalu. Majstersztyk.
-
A co ma niby być? Vincenta ani Treya w składzie tam nie ma...KRIS1977 pisze:aż strach na samą myśl co będzie na nowym TERRORIZER.