miekkim fiutem to cie robili chyba, wierz mi ze nie trawie ciapatych a mam z nimi do czynienia o wiele wiecej niz ty. nie tlumacze tego jednak debilna wyzszoscia bialej rasy i jakimis glodnymi kawalkami dla polmozgow.Blackwinged pisze:Kurwa jak takie miękkie fiuty mają być przyszłością tego kraju to tej Polski za 100 lat już nie będzie.
Lubisz hardcore? A może punk/oi?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: Lubisz hardcore? A może punk/oi?
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Nazizm czyli niemiecki faszyzm dążył do podbicia Europy/Świata względem innych narodów (m.in. Polski),więc nie wiem dlaczego Gammadion i WD nazywasz nazistowskimi skoro nimi nie są.Co nie znaczy,że jest kilka idiotycznych zespołów np.Potop które się germanizują nie wiem po jaki huj i wielbią Adolfa tak samo ten idiotyczny Combat 18 Poland.A idea White Power to chyba jasna jest-walka o przetrwanie białej rasy.
Destroy your life for Noisecore!
- Deathless King
a ja sram na biala rase, podobnie jak sram na czarna, brozowa, zolta i chuj wie jeszcze jaka
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No tak, dlatego ten pan z wywiadu, do którego link jest dwie strony wcześniej, mówi że idea narodowego socjalizmu idealnie oddaje to, w co wierzy. Teraz to ma sens. A o Gammadion nikt (no a przynajmniej nie ja) złego słowa nie powiedział.
The madness and the damage done.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Rozumiem,że wolisz widzieć Polskę za np. 100 lat pełną muzułmanów,żydów czy murzynów tak jak dzisiaj są Niemcy ( 5-6mln Turków) czy Francję z pełnymi gettami imigrantów z Afryki i Bliskiego Wschodu (dzięki którym żabojady co roku mają rozróby i zamieszki) którzy siedzą sobie na socjalu a biali na tych nierobów muszą zapierdalać i czują się jak niewolnicy we własnym kraju.Powodzenia.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No fakt, socjal w Polsce jest tak bogaty i rozbudowany, że się po prostu nie możemy odpędzić od muzułmanów czy murzynów. A Żydzi są przynajmniej obrotni, to by wszystkim na zdrowie wyszło.
Ostatnio zmieniony 23-06-2011, 00:25 przez Kurt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Nie zmienia to faktu,że imigrantów przybywa
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Tak, z byłych republik radzieckich głównie. Bo kto inny chciałby do Polski przyjechać ?
- Deathless King
wiec ogolmy glowy i bronmy bialej rasy w imie narodowego socjalizmu!
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Do Kurta: Nigdy nie mów nigdy, nie wiadomo co to kiedyś będzie, niestety światem rządzi dziś ekonomia,każdy kraj walczy tylko o przetrwanie.Albo będziesz dymał albo dasz się wydymać innym.
-
- zaczyna szaleć
jest to prosta konsekwencja otwarcia granic , dzieki czemu wielu z naszych rodakow mogło wyjechać do Anglii czy innej Holandii i zarobić na mieszkania , samochody i inne duperele.Blackwinged pisze:Nie zmienia to faktu,że imigrantów przybywa
- Deathless King
europa bedzie w koncu muzulmanska. tez mi sie to zajebiscie nie podoba, ale co z tym zrobisz? serio, co mozna z tym dzisiaj zrobic? NIC
jesli sie myle to serio prosze o wyjasnienie co zrobic mozna
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Filozofowanie o przyszłości Europy z religią i narodowym socjalizmem w tle to trochę za dużo jak dla mnie w środę o pierwszej w nocy :) Szkoda mi nerwów.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Dla mnie to żaden powód do radości,że przez te skorumpowanie,sprzedajne świnie które siedzą przy korycie i rządzą tym krajem wielu Polaków musi się poniżać stąd wyjeżdżać i szukać pracy za granicą,bo nie mogą tu godnie żyć,płacić podatków i budować ten kraj.Tu wszystko jest rozkradane.Bieda i brak perspektyw na pewno dla wielu.Niestety szkoda tego pięknego kraju który tak wiele przeszedł w swojej historii ( m.in.3 rozbiory,niezliczona ilość wojen i powstań),a który tak jest rujnowany i grabiony.Nie wspominam już nawet o kościele,który jest gorszy niż komuna,która rujnowała wszystko przez ostatnie 50 lat,bo klechy z Watykanem grabią nasz kraj i Europę już ponad X wieków.To się nazywa chciwość.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Dobra kończę ten temat,bo się późno robi,zresztą to temat morze,a to nieodpowiednie na to miejsce.To forum muzyczne w końcu.
-
- zaczyna szaleć
I jeszcze jedno: śmieszy mnie jak ktoś w kraju przez który przetaczali się na przestrzeni wieków niemcy, rosjanie, mongołowie, tatarzy, turcy, francuzi, szwedzi mówi że jest prawdziwym aryjczykiem.
Kolejna sprawa- wiecie co odróżniało kiedyś kraje skandynawskie( z wyjątkiem może Danii choć też nie do końca) od innych krajow europejskich- nadreprezentacja dzieci rodzących się z wadami genetycznymi. Wynika to z chowu wsobnego- zbyt mała populacja , brak" świeżej krwi". podobna sytuacja miała (ma?) też miejsce w między innymi w Irlandii i innych zamkniętych na "obcych przybyszów" krajach.
Kolejna sprawa- wiecie co odróżniało kiedyś kraje skandynawskie( z wyjątkiem może Danii choć też nie do końca) od innych krajow europejskich- nadreprezentacja dzieci rodzących się z wadami genetycznymi. Wynika to z chowu wsobnego- zbyt mała populacja , brak" świeżej krwi". podobna sytuacja miała (ma?) też miejsce w między innymi w Irlandii i innych zamkniętych na "obcych przybyszów" krajach.
- Deathless King
bez truizmow proszeBlackwinged pisze:Dla mnie to żaden powód do radości,że przez te skorumpowanie,sprzedajne świnie które siedzą przy korycie i rządzą tym krajem wielu Polaków musi się poniżać stąd wyjeżdżać i szukać pracy za granicą,bo nie mogą tu godnie żyć,płacić podatków i budować ten kraj.Tu wszystko jest rozkradane.Bieda i brak perspektyw na pewno dla wielu.Niestety szkoda tego pięknego kraju który tak wiele przeszedł w swojej historii ( m.in.3 rozbiory,niezliczona ilość wojen i powstań),a który tak jest rujnowany i grabiony.Nie wspominam już nawet o kościele,który jest gorszy niż komuna,która rujnowała wszystko przez ostatnie 50 lat,bo klechy z Watykanem grabią nasz kraj i Europę już ponad X wieków.To się nazywa chciwość.
- Deathless King
"Welcome to the mississipi, where my brother is my father" ;DBeerhead pisze:I jeszcze jedno: śmieszy mnie jak ktoś w kraju przez który przetaczali się na przestrzeni wieków niemcy, rosjanie, mongołowie, tatarzy, turcy, francuzi, szwedzi mówi że jest prawdziwym aryjczykiem.
-
- zaczyna szaleć
:D no wlasnie
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
dzieci płodzić - NIC więcejDeathless King pisze:europa bedzie w koncu muzulmanska. tez mi sie to zajebiscie nie podoba, ale co z tym zrobisz? serio, co mozna z tym dzisiaj zrobic? NIC
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?