Lubisz hardcore? A może punk/oi?

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

Re: Lubisz hardcore? A może punk/oi?

23-06-2011, 00:10

Blackwinged pisze:Kurwa jak takie miękkie fiuty mają być przyszłością tego kraju to tej Polski za 100 lat już nie będzie.
miekkim fiutem to cie robili chyba, wierz mi ze nie trawie ciapatych a mam z nimi do czynienia o wiele wiecej niz ty. nie tlumacze tego jednak debilna wyzszoscia bialej rasy i jakimis glodnymi kawalkami dla polmozgow.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Awatar użytkownika
Blackwinged
postuje jak opętany!
Kontakt:

23-06-2011, 00:16

Nazizm czyli niemiecki faszyzm dążył do podbicia Europy/Świata względem innych narodów (m.in. Polski),więc nie wiem dlaczego Gammadion i WD nazywasz nazistowskimi skoro nimi nie są.Co nie znaczy,że jest kilka idiotycznych zespołów np.Potop które się germanizują nie wiem po jaki huj i wielbią Adolfa tak samo ten idiotyczny Combat 18 Poland.A idea White Power to chyba jasna jest-walka o przetrwanie białej rasy.
Destroy your life for Noisecore!
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

23-06-2011, 00:18

a ja sram na biala rase, podobnie jak sram na czarna, brozowa, zolta i chuj wie jeszcze jaka
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

23-06-2011, 00:21

No tak, dlatego ten pan z wywiadu, do którego link jest dwie strony wcześniej, mówi że idea narodowego socjalizmu idealnie oddaje to, w co wierzy. Teraz to ma sens. A o Gammadion nikt (no a przynajmniej nie ja) złego słowa nie powiedział.
The madness and the damage done.
Awatar użytkownika
Blackwinged
postuje jak opętany!
Kontakt:

23-06-2011, 00:23

Rozumiem,że wolisz widzieć Polskę za np. 100 lat pełną muzułmanów,żydów czy murzynów tak jak dzisiaj są Niemcy ( 5-6mln Turków) czy Francję z pełnymi gettami imigrantów z Afryki i Bliskiego Wschodu (dzięki którym żabojady co roku mają rozróby i zamieszki) którzy siedzą sobie na socjalu a biali na tych nierobów muszą zapierdalać i czują się jak niewolnicy we własnym kraju.Powodzenia.
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

23-06-2011, 00:24

No fakt, socjal w Polsce jest tak bogaty i rozbudowany, że się po prostu nie możemy odpędzić od muzułmanów czy murzynów. A Żydzi są przynajmniej obrotni, to by wszystkim na zdrowie wyszło.
Ostatnio zmieniony 23-06-2011, 00:25 przez Kurt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Blackwinged
postuje jak opętany!
Kontakt:

23-06-2011, 00:25

Nie zmienia to faktu,że imigrantów przybywa
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

23-06-2011, 00:31

Tak, z byłych republik radzieckich głównie. Bo kto inny chciałby do Polski przyjechać ?
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

23-06-2011, 00:31

wiec ogolmy glowy i bronmy bialej rasy w imie narodowego socjalizmu!
Awatar użytkownika
Blackwinged
postuje jak opętany!
Kontakt:

23-06-2011, 00:35

Do Kurta: Nigdy nie mów nigdy, nie wiadomo co to kiedyś będzie, niestety światem rządzi dziś ekonomia,każdy kraj walczy tylko o przetrwanie.Albo będziesz dymał albo dasz się wydymać innym.
Beerhead
zaczyna szaleć

23-06-2011, 00:36

Blackwinged pisze:Nie zmienia to faktu,że imigrantów przybywa
jest to prosta konsekwencja otwarcia granic , dzieki czemu wielu z naszych rodakow mogło wyjechać do Anglii czy innej Holandii i zarobić na mieszkania , samochody i inne duperele.
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

23-06-2011, 00:40

europa bedzie w koncu muzulmanska. tez mi sie to zajebiscie nie podoba, ale co z tym zrobisz? serio, co mozna z tym dzisiaj zrobic? NIC

jesli sie myle to serio prosze o wyjasnienie co zrobic mozna
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

23-06-2011, 00:41

Filozofowanie o przyszłości Europy z religią i narodowym socjalizmem w tle to trochę za dużo jak dla mnie w środę o pierwszej w nocy :) Szkoda mi nerwów.
Awatar użytkownika
Blackwinged
postuje jak opętany!
Kontakt:

23-06-2011, 00:53

Dla mnie to żaden powód do radości,że przez te skorumpowanie,sprzedajne świnie które siedzą przy korycie i rządzą tym krajem wielu Polaków musi się poniżać stąd wyjeżdżać i szukać pracy za granicą,bo nie mogą tu godnie żyć,płacić podatków i budować ten kraj.Tu wszystko jest rozkradane.Bieda i brak perspektyw na pewno dla wielu.Niestety szkoda tego pięknego kraju który tak wiele przeszedł w swojej historii ( m.in.3 rozbiory,niezliczona ilość wojen i powstań),a który tak jest rujnowany i grabiony.Nie wspominam już nawet o kościele,który jest gorszy niż komuna,która rujnowała wszystko przez ostatnie 50 lat,bo klechy z Watykanem grabią nasz kraj i Europę już ponad X wieków.To się nazywa chciwość.
Awatar użytkownika
Blackwinged
postuje jak opętany!
Kontakt:

23-06-2011, 00:55

Dobra kończę ten temat,bo się późno robi,zresztą to temat morze,a to nieodpowiednie na to miejsce.To forum muzyczne w końcu.
Beerhead
zaczyna szaleć

23-06-2011, 00:58

I jeszcze jedno: śmieszy mnie jak ktoś w kraju przez który przetaczali się na przestrzeni wieków niemcy, rosjanie, mongołowie, tatarzy, turcy, francuzi, szwedzi mówi że jest prawdziwym aryjczykiem.
Kolejna sprawa- wiecie co odróżniało kiedyś kraje skandynawskie( z wyjątkiem może Danii choć też nie do końca) od innych krajow europejskich- nadreprezentacja dzieci rodzących się z wadami genetycznymi. Wynika to z chowu wsobnego- zbyt mała populacja , brak" świeżej krwi". podobna sytuacja miała (ma?) też miejsce w między innymi w Irlandii i innych zamkniętych na "obcych przybyszów" krajach.
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

23-06-2011, 01:00

Blackwinged pisze:Dla mnie to żaden powód do radości,że przez te skorumpowanie,sprzedajne świnie które siedzą przy korycie i rządzą tym krajem wielu Polaków musi się poniżać stąd wyjeżdżać i szukać pracy za granicą,bo nie mogą tu godnie żyć,płacić podatków i budować ten kraj.Tu wszystko jest rozkradane.Bieda i brak perspektyw na pewno dla wielu.Niestety szkoda tego pięknego kraju który tak wiele przeszedł w swojej historii ( m.in.3 rozbiory,niezliczona ilość wojen i powstań),a który tak jest rujnowany i grabiony.Nie wspominam już nawet o kościele,który jest gorszy niż komuna,która rujnowała wszystko przez ostatnie 50 lat,bo klechy z Watykanem grabią nasz kraj i Europę już ponad X wieków.To się nazywa chciwość.
bez truizmow prosze
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

23-06-2011, 01:01

Beerhead pisze:I jeszcze jedno: śmieszy mnie jak ktoś w kraju przez który przetaczali się na przestrzeni wieków niemcy, rosjanie, mongołowie, tatarzy, turcy, francuzi, szwedzi mówi że jest prawdziwym aryjczykiem.
Kolejna sprawa- wiecie co odróżniało kiedyś kraje skandynawskie( z wyjątkiem może Danii choć też nie do końca) od innych krajow europejskich- nadreprezentacja dzieci rodzących się z wadami genetycznymi. Wynika to z chowu wsobnego- zbyt mała populacja , brak" świeżej krwi". podobna sytuacja miała (ma?) też miejsce w między innymi w Irlandii i innych zamkniętych na "obcych przybyszów" krajach.
"Welcome to the mississipi, where my brother is my father" ;D
Beerhead
zaczyna szaleć

23-06-2011, 01:02

:D no wlasnie
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

23-06-2011, 01:04

Deathless King pisze:europa bedzie w koncu muzulmanska. tez mi sie to zajebiscie nie podoba, ale co z tym zrobisz? serio, co mozna z tym dzisiaj zrobic? NIC

jesli sie myle to serio prosze o wyjasnienie co zrobic mozna
dzieci płodzić - NIC więcej
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
ODPOWIEDZ