Lubisz hardcore? A może punk/oi?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Lubisz hardcore? A może punk/oi?
to już kwestia co się przyjmie za 'naziolstwo' - czy trzepanie kapucyna pod austriackiego malarza, czy to, co opisał w wywiadzie.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Naziolstwo = nazizm = narodowy socjalizm. Udajesz, czy jesteś głupi ?
The madness and the damage done.
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
wiesz, dla mnie pierdolenie o byciu dumnym bialym itp jest tak samo debilne jak hailowanie i marszczenie freda do foty adolfa. a sami przyznaja sie do fascynacji narodowym socjalizmem, cos wiecej trzeba dodac?
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Bycie dumnym z czegokolwiek czego nie osiągnęło się samemu jest totalnym idiotyzmem równoznacznym z posiadaniem IQ martwej myszy.Deathless King pisze:wiesz, dla mnie pierdolenie o byciu dumnym bialym
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- zaczyna szaleć
nie spinaj się chłopaku, nie ma o co, nie wiem czemu to co opisał spiął w ramy ns, jego sprawa, tym bardziej że tam słowa o polityce nie ma.
@Kurt.
@Kurt.
Ostatnio zmieniony 22-06-2011, 23:43 przez zuo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Deathless King
no widocznie za malo czasu mial w wywiadzie, dla mnie pierdolenie o dumie z bialej rasy i o ns wystarczy
-
- zaczyna szaleć
Deathless King pisze:no widocznie za malo czasu mial w wywiadzie, dla mnie pierdolenie o dumie z bialej rasy i o ns wystarczy
jedni pierdolą o tym, drudzy na potęgę palą kościoły i gwałcą zakonnice, to jest to lepsze pierdolenie?
- Deathless King
pokaz mi kolesi ktorzy na potege gwalca zakonnice, serio, jestem ciekaw
-
- zaczyna szaleć
nie rozumiem?
- Deathless King
zuo pisze:Deathless King pisze:no widocznie za malo czasu mial w wywiadzie, dla mnie pierdolenie o dumie z bialej rasy i o ns wystarczy
jedni pierdolą o tym, drudzy na potęgę palą kościoły i gwałcą zakonnice, to jest to lepsze pierdolenie?
-
- zaczyna szaleć
mam z nazwiska wymienić autorów tekstów czy o co Ci chodzi?
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
sam się pierdol lewacka kurwo i chyba coś ci się pojebało.Od kiedy Polski zespół ma wyznawać idee niemieckiego faszyzmu(nazizmu),który mordował Polaków i dążył do podbicia Europy?To po co pisaliby piosenki o bohaterach z AK walczących w czasie wojny o niepodległość Polski, o majorze Henryku `Hubalu` Dobrzańskim , o poruczniku Józefie `Ogniu` Kurasiu, O Dywizjonie Huzarów Śmierci walczących przeciwko bolszewikom, o wielu nieznanych żołnierzach którzy walczyli o ten kraj przeciwko nazistom czy komunistom z UB, MO,ORMO,UB czy KBW?!To ciekawe po co Gammadion dedykowałby swój t-shirt Zdzisławowi Badocha ps.`Żelazny`?!Weź się ogarnij flecie zanim coś sensownego napiszesz.
Destroy your life for Noisecore!
-
- zaczyna szaleć
a ta dyskusja tak miło się rozwijała :D
- Deathless King
haha czytanie ze zrozumieniem za trudne na twój bialy mozdzek? czlonkowie mojej rodziny gineli walczac z hitlerowcami i nie beda mi takie kurwy obrazaly pamieci o nich, zaden z Polakow walczacych z nazistami nie chcialby miec nic wspolnego z kolesiami ktorzy deklaruja white power i sympatie dla narodowego socjalizmu.
-
- zaczyna szaleć
poza tym że w Polsce przed drugą wojną światową też działały ugrupowania o profilu ns, bynajmniej nie pro-niemieckie.
- Deathless King
tylko trzeba pamietac o kontekscie historycznym, bo takie tlumaczenie to jest smiechu warte troche.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
A myślisz,że moi dziadkowie też nie walczył w czasie wojnyi,że mój wuja nie został w Dachau zagazowany?A ciekawe czy będziesz szczęśliwy za 50 lat jak te kolorowe ścierwo czy inni muzułmanie będą panoszyć i rządzić się w tym kraju i Europie?Będziesz wtedy pewnie im już za parówę robić.I nie wiem na huj sapiesz do ich utworów o polskich żołnierzach-bohaterach.
-
- zaczyna szaleć
nic nie tłumaczę, podaję fakt.
a swoją drogą, wyjaśnij proszę, co ma white power do walki z nazistami, bo nurtuje mnie to bardzo? chyba trochę nieszczęśliwie to wplotłeś.
a swoją drogą, wyjaśnij proszę, co ma white power do walki z nazistami, bo nurtuje mnie to bardzo? chyba trochę nieszczęśliwie to wplotłeś.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Kurwa jak takie miękkie fiuty mają być przyszłością tego kraju to tej Polski za 100 lat już nie będzie.
-
- zaczyna szaleć
no posłuchać choć na yt raczej nie posłuchał, ale to pewnie naziole, co noszą zdjęcie Adolfa w portfelu, przynajmniej w 'nigdy więcej' tak napisali;)Blackwinged pisze:A myślisz,że moi dziadkowie też nie walczył w czasie wojnyi,że mój wuja nie został w Dachau zagazowany?A ciekawe czy będziesz szczęśliwy za 50 lat jak te kolorowe ścierwo czy inni muzułmanie będą panoszyć i rządzić się w tym kraju i Europie?Będziesz wtedy pewnie im już za parówę robić.I nie wiem na huj sapiesz do ich utworów o polskich żołnierzach-bohaterach.